lup

Hvad vil du vide om

afkastSøg her:

afkast

18. marts 2018: Velkommen til siden om afkast, hvor du finder alt om afkast. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere afkast til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Afkast rummer mange muligheder for, de som besøger siden om afkast.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af afkast i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af afkast til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte afkast til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Bratislava, Tripoli, Antananarivo, Kigali, Bogot, Libreville, Paris, Vatikanstaten, South Tarawa, Ottawa, Managua, Ljubljana, Vientiane, Bangkok, Castries, Singapore, Helsingfors, Cayenne, Moroni, Caracas, Astana, Asjkhabad, Maseru, Luxembourg, Podgorica, Port Louis, Montevideo, Ankara, Bryssel, Tirana, Gaborone, Georgetown, Pretoria, Nairobi, Chisinau

Læs mere »

Nyheder

- Jeg har svært ved at huske et selvmål af så store dimensioner, siger Nørgaard

Ann Grete Nørgaard havde med egne ord lyst til ”at splitte det hele ad” efter sidste runde af dameligaens grundspil.

Her led Viborg HK et overraskende nederlag på hjemmebane og mistede rækkens ...


17 March 2018 | 7:27 pm

- Fyringerne sidder løst dernede, siger ekspert om Thomsen-afsked

Helle Thomsen har pakket sin ordbog med rumænske gloser ned i en flyttekasse.

Den 47-årige dansker kunne nemlig fortælle til TV 2 SPORT fredag, at hun er færdig i den rumænske storklub CSM Bucurest...


17 March 2018 | 6:47 pm

Se stillingen før og efter - HCM-konkurs kan få afgørende betydning

Se det opdaterede scenarie med de færdigspillede kampe lørdag i midten af denne artikel.

Ligaklubben HC Midtjylland er på randen af konkurs, og fredag meldte formanden, Thomas H...


17 March 2018 | 6:42 pm

GOG udnytter Skjerns nederlag og kaprer førsteplads

GOG er nu oppe på førstepladsen i herrernes bedste håndboldrække, 888 Ligaen, inden de sidste to runder af grundspillet.

Fynboerne vandt lørdag med 33-23 hjemme over Århus Håndbold, og de to point ...


17 March 2018 | 4:55 pm

Nykøbing Falster tager vigtigt point med i slutspillet

De har grund til at være skuffede i Viborg i øjeblikket.

De grønblusede lå ellers til at få ét point med over i slutspillet, men et nederlag til Randers HK betyder, at Nykøbing Falster har fået det...


17 March 2018 | 3:55 pm

Når du læser Murakami, læser du også Holm
Dokumentaren »Dreaming Murakami« er et signalement af Haruki Murakamis forfatterskab og et fascinerende portræt af hans danske oversætters liv og arbejde.
17 March 2018 | 9:00 am

Adgang forbudt for uvedkommende
Martin Zandvliet debuterer på den udenlandske arena med Netflix-filmen »The Outsider«, der desværre efterlader tilskueren med en følelse at være lige så meget udenfor som titelkarakteren. Måske ligefrem mere.
16 March 2018 | 6:00 am

Malerierne lever på lærredet men ansigterne er døde
En tosset idé og en Oscar-nominering gav store forventninger til animationsfilm om Vincent van Gogh. Desværre indfrier filmen kun løfterne på billedsiden.
15 March 2018 | 6:00 am

Hvem skød van Gogh?
Berlingskes kunstekspert har set den nye film, »Loving Vincent«, om det hollandske geni.
15 March 2018 | 5:00 am

Netflix-film er vildt fascinerende øko-horror
Alex Garlands »Annihilation« - hvor fem kvinder bevæger sig ind i en zone med kæmpekrokodiller, krystaltræer og blomstrende gevirer - er et værk i sin helt egen udsyrede ret.
12 March 2018 | 4:00 pm

Læs mere »

afkast


18. marts 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en afkast kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge afkast, som internettet.
Flyselskabet har fået underkendt ændrede regnskabspraksisser, som det ønskede at indføre.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på afkast eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste afkast og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Kinshasa, Lissabon, Sarajevo, Suva, Kigali, Amman, Sucre, Andorra la Vella, Colombo, Sana, Vientiane, Beograd, Bogot, Stockholm, Addis Abeba, Monrovia, South Tarawa, Mbabane, Tasjkent, Thimphu, Guatemala City, Melekeok, Male, Port Moresby, Lusaka, Minsk, Palikir, Port Louis, Bukarest, Kuala Lumpur, Port of Spain, Manama, Tripoli, Ulan Bator, Funafuti

Se mere »