lup

Hvad vil du vide om

båndgrundlingSøg her:

båndgrundling

24. februar 2018: Velkommen til siden om båndgrundling, hvor du finder alt om båndgrundling. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere båndgrundling til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Båndgrundling rummer mange muligheder for, de som besøger siden om båndgrundling.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af båndgrundling i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af båndgrundling til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte båndgrundling til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Honiara, Damaskus, Dublin, Montevideo, Moroni, Mbabane, Islamabad, Abidjan, Asmara, Beirut, Vatikanstaten, Maputo, Mexico City, Skopje, Basseterre, Buenos Aires, Palikir, Tirana, Bujumbura, Kampala, Moskva, Castries, Mogadishu, Budapest, Rabat, Tasjkent, Ottawa, Beijing, Astana, Nassau, Katmandu, Roseau, Bogot, Bratislava, Port Vila

Læs mere »

Nyheder

Riskær tvunget til at brænde tonsvis af cannabis af i Uruguay: »Hør her: Det er real life. Det er real life«
»Man kan ikke bare gå ud og lave seks ton cannabis og sætte sig ned og ryge en joint i vejkanten.« Klaus Riskær Pedersen er i gang med et nyt erhvervseventyr i Uruguay.
24 February 2018 | 7:00 am

Genmab og Novo udvider samarbejde

23 February 2018 | 12:12 pm

Stærkt pilleresultat fra Novo Nordisk tyder på flerdobbelt blockbuster-potentiale
Resultaterne af de første helt store forsøg med ny diabetespille overrasker positivt. Aktieanalytiker spår flerdobbelt blockbuster-potentiale, hvis resultatet holder hele vejen til godkendelse.
22 February 2018 | 1:41 pm

Genmab-topchef: Ro på - Darzalex-salget skal ses på kvartalsbasis
Salgstallene for Genmabs kræftmiddel Darzalex bør analyseres på kvartalsbasis og ikke på daglig, ugentlig eller månedlig basis, som flere investorer og analytikere har fået for vane i den senere tid.
22 February 2018 | 12:02 pm

Lettisk nationalbankdirektør: Banker har fabrikeret bestikkelsesanklager for at stække mig
Letlands nationalbankdirektør afviser korruptionsanklage, der trækker tråde til Norvik Bank, hvor Anders Fogh Rasmussen er blevet hyret ind som næstformand. Bankerne forsøger bevidst at hindre bankdirektørens arbejde med at få åbnet den lettiske banksektor op, lyder det.
23 February 2018 | 7:29 am

Bankernes kasseapparater bugner af gebyrer
Ti af landets største banker har de seneste fem år måttet se deres traditionelle renteindtjening være under stærkt pres. I samme periode er indtjeningen fra gebyrer dog steget med næsten 40 procent.
22 February 2018 | 7:00 pm

Kriseramt bank går konkurs - konkurrent overtager resterne
Østjydsk Bank har indgivet konkursbegæring og bliver overtaget af en rival. Aktionærernes kapital er dermed tabt.
22 February 2018 | 3:14 pm

Vestjysk Bank-topchef: I 2018 vil landbruget trække mere på nedskrivninger
Året har været godt for landbruget, og det er med til at nedbringe nedskrivningerne i Vestjysk Bank. Det ser dog ud til, at 2018 vil blive et mere normalt år for landmændene.
22 February 2018 | 1:16 pm

Læs mere »

båndgrundling


24. februar 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en båndgrundling kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge båndgrundling, som internettet.
Flot gennemarbejdet svindlerkomedie på Nørrebro Teater med en næsten for intelligent Thure Lindhardt i hovedrollen.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på båndgrundling eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste båndgrundling og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Suva, Malabo, Luanda, Port Louis, Antananarivo, New Delhi, Tallinn, Abuja, Santo Domingo, Warszawa, San Salvador, Monaco, Nairobi, Sucre, Bryssel, Ankara, Abidjan, Lom, Manama, Bridgetown, Pyongyang, Quito, Budapest, Yaound, Vatikanstaten, Stockholm, Pretoria, Accra, Brazzaville, Podgorica, Prag, Mogadishu, Andorra la Vella, Sofia, Maseru

Se mere »