lup

Hvad vil du vide omSøg her:

24. februar 2018: Velkommen til siden om bæ, hvor du finder alt om . I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere bæ til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Bæ rummer mange muligheder for, de som besøger siden om .
47-årig kvinde blev stukket med kniv i hoved og hals af sin egen søn. Hun var dog ikke i livsfare.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af bæ i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af bæ til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte bæ til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Kingstown, Skopje, Warszawa, Tripoli, Helsingfors, Rabat, Dhaka, Ljubljana, Kuala Lumpur, Port Moresby, Beograd, San Jos, Nassau, Dakar, Damaskus, Suva, Djibouti, Kuwait City, Lusaka, Port of Spain, Maseru, Saint George's, Luanda, Tegucigalpa, Manila, Nairobi, Luxembourg, Taipei, Bandar Seri Begawan, Monrovia, Athen, Kingston, Niamey, South Tarawa, Chisinau

Læs mere »

Nyheder

Analyse: Kunsten at tage afstand fra sin forgænger
Både Lego og Falck har ramt en mur, og begge virksomheder har skiftet topchef – og den nye boss skal finde en ny løsning.
23 February 2018 | 4:30 pm

Når forventningerne er for høje

21 February 2018 | 10:00 am

Lederen skal ikke søge popularitet

21 February 2018 | 10:00 am

Tomme stole udfordrer fyldte ordrebøger

21 February 2018 | 9:00 am

Han fik job i København, hun var arbejdsløs: »Jeg var meget isoleret i starten«
Højtuddannet udenlandsk arbejdskraft bliver flere år i Danmark, hvis deres partner også får et job, viser ny analyse. Et år ekstra vil indbringe statskassen en kvart milliard kroner, vurderer chefanalytiker.
21 February 2018 | 8:00 am

Bryllupskommune frygter at miste brudepar til København
Tønders borgmester er imod proformaægteskaber. Men regeringens tiltag rammer skævt, mener han.
24 February 2018 | 11:12 am

Indgreb mod proformaægteskaber: »Danmark skal ikke være bagdør til Europa«
Regeringen vil sætte en stopper for udenlandske brudepar, der benytter danske rådhuse som en bagdør til ophold i Europa. Borgmestre fra bryllupskommuner kalder lovforslaget for »et decideret slag«.
23 February 2018 | 6:30 pm

Politikere og borgere i kamp mod sommertid: Der er ikke nogen påviselig mereffekt
En mulig afskaffelse af sommertid er blevet en sag for EU-Kommissionen, og 2.000 danskere har skrevet under på, at Folketinget skal sætte en stopper for kravet om at stille uret en time frem mellem marts og oktober. Sagen har blotlagt en følsom strid om alt fra søvnforvirrede småbørn til døde dyr og danskernes længsel efter lyse sommeraftener.
23 February 2018 | 12:41 pm

Socialdemokratiet med sjælden udlændingepolitisk ros til de Radikale: »Jeg blev helt glad«
Det har længe slået udlændingepolitiske gnister mellem Socialdemokratiet og de Radikale. Men de Radikales nye tilslutning til bandepakken og et forslag om en maksgrænse for tosprogede børn i skoler og daginstitutioner høster roser fra den gamle regeringsmakker. Forslaget er godt - men der mangler noget, siger S-ordfører.
23 February 2018 | 10:34 am

Læs mere »


24. februar 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en bæ kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge bæ, som internettet.
Europas største containerhavn i Rotterdam vil med et 3D-printlaboratorium gøre det muligt at printe reservedele on demand, imens skibene sejler i havn. Konceptet kan brede sig til hele verden og stopper ikke ved havneindustrien, mener direktør.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på bæ eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Havanna, Dublin, Manila, Tunis, Managua, Doha, N'Djamena, Kuwait City, Chisinau, Maseru, Ulan Bator, Washington D.C., Canberra, Nouakchott, Ottawa, Windhoek, Bangui, Berlin, Reykjavik, Prag, Bagdad, Asmara, Katmandu, Harare, Lilongwe, Madrid, Wellington, Vatikanstaten, Kinshasa, Riyadh, Kingstown, Vaduz, Astana, Hanoi, Basseterre

Se mere »