lup

Hvad vil du vide om

bentnerSøg her:

bentner

21. februar 2018: Velkommen til siden om bentner, hvor du finder alt om bentner. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere bentner til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Bentner rummer mange muligheder for, de som besøger siden om bentner.
Ført an af den ustyrlige indpisker Dave Gahan leverede de engelske poplegender en yderst inspireret indsats i Royal Arena tirsdag aften.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af bentner i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af bentner til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte bentner til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Vientiane, Freetown, Port of Spain, Teheran, Bamako, Santo Domingo, Ulan Bator, Kigali, Monrovia, Yaren, Tel Aviv, Podgorica, Astana, Kampala, Bangkok, New Delhi, Algier, Bridgetown, Honiara, Funafuti, Porto-Novo, Helsingfors, Moskva, Ottawa, Banjul, Asmara, Havanna, Bratislava, Islamabad, Vatikanstaten, Dusjanbe, Wellington, Santiago de Chile, Tokyo, Port-au-Prince

Læs mere »

Nyheder

Danske Byggecentre må kæmpe for arbejdskraften
Palle Thomsen, adm. direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, peger på evnen til at tiltrække medarbejdere som en af branchens største udfordringer. For østarbejderne bliver efterhånden hjemme.
21 February 2018 | 9:00 am

Skorstensrøg gør toppen af nyt højhus på Postgrunden ubeboelig
De øverste 17 meter af det højeste af de planlagte højhuse på Posthusgrunden må ikke benyttes til beboelse på grund af røgen fra H.C. Ørstedsværket. Derfor bliver højhuset måske kun 98 meter højt.
21 February 2018 | 5:15 am

Bording sælger sit domicil til byggemarked
Kommunikationsvirksomheden F.E. Bording skal til at kigge sig om efter et nyt hovedkvarter.
20 February 2018 | 12:54 pm

Flere kommuner overhaler København på væksten
Mange søger mod hovedstaden, men et antal omegnskommuner profiterer af det i endnu højere grad, end Københavns Kommune selv gør. Og det er en tendens, der tilsyneladende bliver stærkere, efterhånden som priserne på ejendomme og boliger nærmere sig skyerne.
20 February 2018 | 10:25 am

Høje Taastrup kan blive taber på ny Ringstedbane
Trafikministeriets planer siger, at færre tog skal stoppe i Høje Taastrup og Hedehusene, når den nye jernbane via Køge bliver indviet. Kommunen mener, at den var blevet stillet det modsatte i udsigt.
20 February 2018 | 10:24 am

Lars Seier forlader kriseramt burgerkæde
For et par år siden var planen, at den skulle bide skeer med McDonald's, i dag har Lars Seier endegyldigt forladt burgerkæden Juicy Burger, som han har haft sammen med Henrik Boserup. Islænding bliver ny ejer.
21 February 2018 | 9:21 am

Walmart skuffer lidt på indtjeningen men overrasker positivt på salget
Selvom Walmarts salg i fjerde kvartal var bedre end analytikernes estimat, viste toplinjen imidlertid et fald på online-salget,
20 February 2018 | 12:31 pm

Detroniseret Hummel-boss går ind i underskudsgivende smykkekoncern
Den tidligere Hummel-topchef Søren Schriver skal sikre vækst i smykkekoncernen Pilgrim, hvor han træder ind i bestyrelsen og bliver tilknyttet som konsulent.
20 February 2018 | 8:40 am

Dansk barimperium kan snart få ny ejer
Øl, shots og farvet lys. Rekom, der ejer diskoteks- og barkoncepter som Guldhornene og Heidis Bier Bar, står midt i en salgsproces.
20 February 2018 | 7:02 am

KFC løber tør for kylling: Lukker 900 butikker i Storbritannien
Når man driver en Kentucky Fried Chicken-forretning, er der en ting, man ikke må løbe tør for: Kylling.
20 February 2018 | 6:08 am

Læs mere »

bentner


21. februar 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en bentner kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge bentner, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på bentner eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste bentner og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Riyadh, Tegucigalpa, Rom, Stockholm, Guatemala City, Mexico City, Moskva, Tokyo, Algier, Amman, Rabat, Roseau, Windhoek, Mogadishu, Monaco, Saint John's, Wellington, Bridgetown, Phnom Penh, Tirana, Port-au-Prince, Nuuk, Islamabad, Moroni, Honiara, Teheran, Monrovia, Amsterdam, Sucre, Helsingfors, Bissau, Jakarta, Nicosia, Asmara, Port Moresby

Se mere »