lup

Hvad vil du vide om

bølgemodellenSøg her:

bølgemodellen

14. december 2017: Velkommen til siden om bølgemodellen, hvor du finder alt om bølgemodellen. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere bølgemodellen til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Bølgemodellen rummer mange muligheder for, de som besøger siden om bølgemodellen.
Her mod årets afslutning flyder alverdens spilmedier over med kåringer af årets bedste computerspil. B.dk giver her et samlet overblik.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af bølgemodellen i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af bølgemodellen til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte bølgemodellen til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Athen, Kampala, Dalap-Uliga-Darrit, Thimphu, Zagreb, Honiara, Oslo, Stockholm, Naypyidaw, Roseau, Santiago de Chile, Santo Domingo, Khartoum, Sana, Bukarest, Jakarta, Lusaka, N'Djamena, Asunci, Porto-Novo, Beograd, Castries, South Tarawa, Tasjkent, Paris, Montevideo, Bangkok, Manama, Saint George's, Sarajevo, Astana, Tegucigalpa, Luanda, New Delhi, Havanna

Læs mere »

Nyheder

Abortdømt kvinde skal forblive bag tremmer i El Salvador
En fængselsstraf på 30 år er blevet opretholdt mod en salvadoransk kvinde, der i 2007 fødte et dødfødt barn.
14 December 2017 | 12:57 am

Guardiola vil holde tilfredshed ude af sejrsvant City-hold
Det er kun Manchester Citys attitude, der kan forhindre et mesterskab, mener manager Pep Guardiola.
14 December 2017 | 12:42 am

Militssoldater får livstid for voldtægt af 40 børn i DRCongo
En forbrydelse mod menneskeheden, siger dommer om drab og voldtægt af børn mellem otte måneder og 12 år.
13 December 2017 | 11:28 pm

14. december: »Min morfar klæder sig hele tiden ud som julemanden«
24 afsnit med forklaring på alle julens traditioner - som børn forstår dem. I dag svaret på, om Julemanden har en kone.
13 December 2017 | 11:00 pm

Fortrolige oplysninger fra Kalundborg lækket i it-fejl
En menneskelig fejl i Kalundborg Kommunes it-system har lækket tusindvis af personfølsomme oplysninger.
13 December 2017 | 10:34 pm

Arbejdsgivere i kommuner vil udskyde ret til seniorfridage
For at komme mangel på hænder til livs vil KL udskyde ældre ansattes ret til seniorfridage i flere år.
12 December 2017 | 12:55 pm

Offentligt ansattes topforhandlere kræver mærkbar lønstigning
Det skal afspejles på lønsedlerne hos de offentligt ansatte, at den økonomiske krise er overstået, lyder krav.
12 December 2017 | 12:05 pm

Danmark får 19 nye uddannelser
19 nye uddannelser er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet. De er spredt rundt i landet.
12 December 2017 | 11:35 am

HK hemmeligholder advokat-redegørelse om økonomisk rod
Fagforbundet HK ændrer mening og vil alligevel ikke lægge advokat-redegørelse om økonomisk rod frem. Ifølge HK-formand Kim Simonsen bekræfter redegørelsen ledelsens håndtering af sagen, der indtil videre har ført til tre fyringer og en næstformands afgang.
8 December 2017 | 2:30 pm

Markant skikkelse i fagbevægelsen revser Alka-salg: »Jeg fatter ikke en pind af, hvad der foregår«
Hverken 3F eller HK vil fortælle, hvad gevinsten fra milliardsalg af Alka skal gå til. Det undrer mangeårig formand for 3F. FOA vil reinvestere pengene, mens Fødevareforbundet NNF starter med at annullere kontingentstigning.
4 December 2017 | 1:51 pm

Læs mere »

bølgemodellen


14. december 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en bølgemodellen kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge bølgemodellen, som internettet.
»Star Wars: The Last Jedi« har spænding og kampe, der vil imponere selv inkarnerede fans, mener anmeldere.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på bølgemodellen eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste bølgemodellen og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Dodoma, Lusaka, San Salvador, Wellington, Washington D.C., Accra, Seoul, Ottawa, Tbilisi, Quito, Ouagadougou, Wien, Reykjavik, Budapest, Lima, Nassau, Bogot, Porto-Novo, Madrid, Kairo, Antananarivo, Phnom Penh, Abu Dhabi, Palikir, Bandar Seri Begawan, Jakarta, Lilongwe, London, Helsingfors, Addis Abeba, Rom, Windhoek, Bissau, Vilnius, Bratislava

Se mere »