lup

Hvad vil du vide om

bolcheSøg her:

bolche

24. februar 2018: Velkommen til siden om bolche, hvor du finder alt om bolche. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere bolche til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Bolche rummer mange muligheder for, de som besøger siden om bolche.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af bolche i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af bolche til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte bolche til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Bogot, Islamabad, Kinshasa, Nicosia, Chisinau, Lilongwe, Asjkhabad, Ulan Bator, London, Taipei, Addis Abeba, Male, Stockholm, Freetown, Melekeok, Libreville, Bamako, Montevideo, Minsk, Sana, Dalap-Uliga-Darrit, Hanoi, Dublin, Malabo, Bangkok, Apia, Sarajevo, Dodoma, Bisjkek, Palikir, Athen, Monrovia, Teheran, Niamey, Saint John's

Læs mere »

Nyheder

3D-printlaboratorium vil være Spotify for reservedele
Europas største containerhavn i Rotterdam vil med et 3D-printlaboratorium gøre det muligt at printe reservedele on demand, imens skibene sejler i havn. Konceptet kan brede sig til hele verden og stopper ikke ved havneindustrien, mener direktør.
24 February 2018 | 7:32 am

Danske hotelejere ser positivt på Airbnbs nye strategi
Airbnb spreder sine aktiviteter og åbner op over for at udleje hotelværelser på sin platform. Det kan isoleret set blive til fordel for danske hoteller, vurderer formanden for Horesta, Jens Zimmer Christensen, der mener, at Airbnb er på vej til at blive et online rejsebureau.
23 February 2018 | 1:47 pm

Elgiganten klar med nyt koncept: Vil erobre byerne med mindre butikker
Elektronikkæden vil have fat i kunderne i byerne, servicere deres elektronik og være et galleri for nethandel.
23 February 2018 | 12:51 pm

Ny Telia-offensiv skal holde på kunderne
Danmarks tredjestørste teleselskab vil tage livtag med de ting, der får næsten hver tredje dansker til at skifte mobilselskab hvert år, lover ny, svensk direktør. Første skridt er at give nuværende kunder samme tilbud, som nye kunder får.
23 February 2018 | 8:58 am

Apple på metaljagt for at sikre iPhones
IT-giganten frygter at blive overhalet af elbilproducenterne og stå uden vigtig ingrediens til sine mobil- og computerbatterier.
23 February 2018 | 8:45 am

Komedien for de sleske, grådige og dumme
Flot gennemarbejdet svindlerkomedie på Nørrebro Teater med en næsten for intelligent Thure Lindhardt i hovedrollen.
21 February 2018 | 3:00 pm

Vi voksne kan også være bange
Bøh! "T-error" på Teater får302 er en vittig satire over tryghedsnarkomaners galopperende voksenangst.
19 February 2018 | 3:00 pm

Når den store verden drypper ind gennem taget
Teater Grobs "Vi har da gjort det vi kunne" skriver sig ind i dansk teaters mange forestillinger om danskerne og flygtningene, men samler sig ikke rigtigt.
8 February 2018 | 9:04 am

Ørsted mod Ørsted: »Vi har fulgt reglerne«
Den ansvarlige for navneskiftet fra DONG til Ørsted ærgrer sig over opgør med videnskabsmanden Ørsteds efterkommere, men står fast på at have juraen på sin side.
22 February 2018 | 8:00 am

General Electric angriber Vestas og Siemens på havvindmøller
Danske Søren Høffer skal føre an i kampen om markedet for havvind for GE.
22 February 2018 | 7:51 am

Norsk olieselskab giver medarbejderne kæmpe bonus
105 ansatte i det norske olieselskab Axess får hver 195.000 norske kr. i bonus for regnskabsåret 2017.
21 February 2018 | 8:15 am

Energidirektør i Mærsk: Stadig lav lønsomhed i boreaktiviteter
Det går bedre med at tjene penge på at bore efter olie på havet hos Mærsks borerigselskab, Maersk Drilling, selv om lønsomheden stadig er under pres.
20 February 2018 | 4:47 pm

Vindkæmpe bekræfter sin danske arv, selv om hovedkontoret er rykket 2.101 kilometer væk
Mere end 1.000 danske ansatte i Siemens Gamesa mistede deres job i 2017, og til medarbejdernes misfornøjelse har det gamle Brande-selskab nu hovedkontor i Spanien. Men Siemens Gamesa er stadig et stærkt dansk selskab, understreger direktøren, der nu ser fremad mod nye muligheder – særligt inden for havvind.
20 February 2018 | 6:00 am

Læs mere »

bolche


24. februar 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en bolche kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge bolche, som internettet.
47-årig kvinde blev stukket med kniv i hoved og hals af sin egen søn. Hun var dog ikke i livsfare.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på bolche eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste bolche og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Manama, Nassau, Lissabon, Conakry, Kiev, Porto-Novo, Bagdad, Djibouti, Wellington, Male, Taipei, Reykjavik, Podgorica, Kinshasa, Bukarest, Ankara, Port Louis, Palikir, Vientiane, Abu Dhabi, Addis Abeba, Abuja, Port Vila, Tunis, Buenos Aires, Prag, Tripoli, Lima, Guatemala City, Bryssel, Naypyidaw, Malabo, Kabul, San Salvador, Amman

Se mere »