lup

Hvad vil du vide om

bundetSøg her:

bundet

14. december 2017: Velkommen til siden om bundet, hvor du finder alt om bundet. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere bundet til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Bundet rummer mange muligheder for, de som besøger siden om bundet.

Toppen i Premier League har sat sig, og der var fuld gevinst til fire ud af de formodede top-6-hold i 17. spillerunde.

Således var Arsenal og Liverpool de eneste i topstriden, der satte point til i...


Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af bundet i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af bundet til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte bundet til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, New Delhi, San Salvador, Monrovia, Honiara, Amsterdam, Banjul, Manama, Paris, Maputo, Tripoli, Bern, Riyadh, Hanoi, Belmopan, Male, Dili, Lusaka, Asjkhabad, Nairobi, Nuku'alofa, Funafuti, Reykjavik, Guatemala City, Thimphu, Port of Spain, Monaco, Palikir, Beijing, San Marino, Washington D.C., Seoul, N'Djamena, Luxembourg, Kuwait City, Djibouti

Læs mere »

Nyheder

Snart kan man købe ind for 350 kroner uden pinkode
1. februar bliver det hurtigere at betale ved kassen. Grænsen for kontaktløs betaling hæves til 350 kroner.
13 December 2017 | 8:14 am

Den australske centralbank er åben for elektroniske pengesedler
Den australske centralbank overvejer at udstede elektroniske pengesedler ved hjælp af teknologien bag kryptovalutaen bitcoin.
13 December 2017 | 8:04 am

Skal kineserne køre S-togene i Danmark? Ole Birk vil sætte DSBs guldfugl i udbud
Her er de vigtigste ting, du skal vide, før du starter din dag. Vi læser erhvervsnyhederne og tjekker aktiekurserne, før du står op, så du kun behøver at læse én artikel fra morgenstunden for at være helt opdateret.
13 December 2017 | 6:16 am

Nets tvunget til at blive på børsen: Tilsyn forsinker amerikaneres køb
Nets’ farceagtige tid på den danske børs tegner til at blive forlænget lidt endnu. Det svenske finanstilsyn når muligvis ikke at godkende købstilbuddet på betalings- selskabet inden jul. Dermed kan tiden som børsnoteret forsætte ind i det nye år.
13 December 2017 | 6:00 am

Saxo Bank vinder millionsag mod tidligere kunde
Sø- og Handelsretten har afvist Charbel Naders påstand om, at han har tabt 13 mio. kr. på valutahandel på grund af en fejl i bankens elektroniske handelsplatform.
12 December 2017 | 1:16 pm

Billetter til Smukfest revet væk på halvanden time
Næsten ukendt repertoire og dyrere billetpriser skræmmer tilsyneladende ikke folk fra Skanderborg-festival.
13 December 2017 | 12:15 pm

Nye anklager mod dansk balletchef for fysiske overgreb
Flere tidligere dansere og ansatte i New York City Ballet taler i New York Times om overgreb og ydmygelser fra lederen Peter Martins' side.
13 December 2017 | 11:59 am

»Stranger Things« blev den mest bingede Netflix-serie i år
"The Crown" topper listen over Netflix-serier, der blev indtaget i mindre doser. En dansker så Bee Movie 317 gange i løbet af året.
13 December 2017 | 8:36 am

Anmeldere roser kraftfuld og storslået ny Star Wars-film
»Star Wars: The Last Jedi« har spænding og kampe, der vil imponere selv inkarnerede fans, mener anmeldere.
13 December 2017 | 8:06 am

Er du »Star Wars«-nørd? Test dig selv her
»The Last Jedi« har premiere onsdag og er den ottende film i »Star Wars«-serien, som går tilbage til 1977.
13 December 2017 | 7:20 am

Kan 2017 ikke bare slutte lidt før tid?
Det har på næsten alle fronter været et helt elendigt år. Kan vi ikke bare runde det af lidt før tid?
13 December 2017 | 11:01 pm

Wulffmorgenthaler 14/12

13 December 2017 | 11:01 pm

Tove Ditlevsen var og er meget mere end en forfatter
I dag er det 100 år siden, Tove Ditlevsen blev født
13 December 2017 | 11:01 pm

Har briterne helt glemt deres Shakespeare?
Første akt af Brexit minder på deprimerende vis om den klassiske tragedie ’King Lear’. Lad os håbe, at det ikke bliver sådan ved.
13 December 2017 | 11:01 pm

Ting jeg gjorde 14/12

13 December 2017 | 11:01 pm

Læs mere »

bundet


14. december 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en bundet kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge bundet, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på bundet eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste bundet og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Port Louis, Accra, San Salvador, Asunci, Montevideo, Moroni, Praia, Nairobi, Antananarivo, Gaborone, San Marino, Dakar, Moskva, Castries, Abu Dhabi, Tasjkent, Bagdad, Caracas, Baku, Nouakchott, Maseru, Wien, Cayenne, London, Riyadh, Hanoi, Apia, Managua, Niamey, Tegucigalpa, Podgorica, Berlin, Lissabon, Bamako, Male

Se mere »