lup

Hvad vil du vide om

bygSøg her:

byg

17. juli 2018: Velkommen til siden om byg, hvor du finder alt om byg. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere byg til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Byg rummer mange muligheder for, de som besøger siden om byg.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af byg i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af byg til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte byg til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Palikir, Kabul, Muskat, Bujumbura, Ankara, Beirut, Kigali, Seoul, Helsingfors, Saint John's, Teheran, Hanoi, Guatemala City, Bangui, Bogot, Georgetown, Ljubljana, Tallinn, Abu Dhabi, Wien, Colombo, Bagdad, Managua, Harare, Singapore, Port Moresby, Roseau, Budapest, Asjkhabad, Thimphu, Apia, Nuuk, Pyongyang, Santiago de Chile, Malabo

Læs mere »

Nyheder

Nåede de festen?

16 July 2018 | 7:00 pm

Onanister og emoji-overforbrugere har gule fingre
Bøj din fetich: emoji, emojien, emojis/-er, emojie(r)ne
16 July 2018 | 7:00 pm

Hun er ung, smuk, går i designertøj, dater en rapper og er popstjerne. Men hun findes ikke i virkeligheden
Virtuelle popstjerner baseret på kunstig intelligens indtager popmusikken. Avatar-stjerner som Lil Miquela, Hatsune Miku og Yona findes kun digitalt, men har millioner af fans verden over. De virtuelle stjerner reflekterer, hvordan vi alle iscenesætter os selv på sociale medier.
16 July 2018 | 4:00 pm

Thomas Winding var revolutionær i børnehøjde
Den store Thomas Winding-udstilling i Den Sorte Diamant er sjov for de små og stimulerende for de store, som kan se det sublime i hans bøger og udsendelser og det radikale i hans børnesyn.
16 July 2018 | 10:30 am

Franske spillere invaderede rørt landstræners pressemøde: »De vil aldrig mere være de samme«
Den franske landstræner, Didier Deschamps, gør klar til sammen med landsholdet at modtage franskmændenes hyldest i eftermiddag ved 17-tiden på Champs-Élysées. Søndag under pressemødet efter VM-sejren gjorde han status over sejren. Han har selv prøvet at vinde VM som spiller i 1998, og han ved, at de unge franske fodboldspilleres liv nu er forandret for altid.
16 July 2018 | 9:40 am

Travlhed i Nordsjællandske havne: Rekordmange lystsejlere får bøde
Høj sol og saltvand lokker tilsyneladende en masse folk ud på vandet i de danske havne. Men ikke alle kender reglerne, lyder det fra politiet.
17 July 2018 | 5:00 am

Naboer evakueret fra brand i forsamlingshus i landsby
Et forsamlingshus i Kværs i Sønderjylland er natten til tirsdag brændt ned til grunden, oplyser politiet.
17 July 2018 | 3:54 am

Lille pige blev fundet bevidstløs på bunden af badesø
Det er vigtigt, at voksne hele tiden holder øje med deres børn, når de er i vandet, lyder det fra Trygfonden.
17 July 2018 | 3:02 am

Too Good To Go udvider med rødvin og roser
Kampen mod spild fortsætter for Too Good To Go. Den danske startup-app lagde ud med at sælge overskudsmad. Nu udvider de forretningsområdet, og det kan give dig en nem overraskelse til din bedre halvdel.
16 July 2018 | 7:30 pm

Togene holder stille mellem Roskilde og København
Det er uvist, hvornår togene begynder at køre igen efter personpåkørsel mellem Hedehusene og Trekroner.
16 July 2018 | 7:07 pm

Manden uden bremseklodser

15 July 2018 | 6:26 pm

Tak for alt, næste VM i fodbold bliver en absurd prøvelse
Fodbold kan det, som ikke meget andet kan - binde verden sammen. I dag vil omkring en milliard mennesker følge finaleopgøret mellem Kroatien og Frankrig.
15 July 2018 | 6:00 am

Den ukrænkelige kvinde
Selv i 2018 må kvinder finde sig i alt for meget. Det er på tide med en kulturændring, så vi behandler hinanden som mennesker og medborgere.
13 July 2018 | 3:00 pm

Trump har ret - europæerne skal betale mere
USAs præsident Trump har ikke opført sig diplomatisk på NATO-topmødet, men han har tilsyneladende fået sit budskab om højere forsvarsbudgetter igennem hos sine allierede.
12 July 2018 | 3:15 pm

Læs mere »

byg


17. juli 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en byg kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge byg, som internettet.
Det er vigtigt, at voksne hele tiden holder øje med deres børn, når de er i vandet, lyder det fra Trygfonden.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på byg eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste byg og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Nassau, Port-au-Prince, Bissau, Ulan Bator, Bisjkek, Madrid, Teheran, Bamako, Muskat, Sofia, Vatikanstaten, Bryssel, Stockholm, Kiev, Yaound, Castries, Luanda, Kuwait City, Washington D.C., Singapore, Budapest, Port Moresby, Harare, Conakry, Damaskus, Mbabane, Taipei, Juba, Porto-Novo, Monrovia, Yaren, Jakarta, Freetown, Khartoum, Caracas

Se mere »