lup

Hvad vil du vide om

ebdkSøg her:

ebdk

23. februar 2018: Velkommen til siden om ebdk, hvor du finder alt om ebdk. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere ebdk til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Ebdk rummer mange muligheder for, de som besøger siden om ebdk.
Palle Thomsen, adm. direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, peger på evnen til at tiltrække medarbejdere som en af branchens største udfordringer. For østarbejderne bliver efterhånden hjemme.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af ebdk i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af ebdk til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte ebdk til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Panama City, Saint George's, Thimphu, Nairobi, Mexico City, Bandar Seri Begawan, Seoul, Maseru, Montevideo, Naypyidaw, Paramaribo, Banjul, Luxembourg, Bangui, Canberra, Havanna, N'Djamena, Abidjan, Helsingfors, Praia, Basseterre, Abu Dhabi, Bryssel, Asmara, Djibouti, Georgetown, Muskat, Andorra la Vella, Port Louis, Mbabane, Accra, Tirana, Bern, Roseau, Tallinn

Læs mere »

Nyheder

Ny topchef: »Lego skal genopfinde sig selv«
Kreativiteten og innovationskraften i Lego skal gives mere fri, siger den nye topchef, Niels B. Christiansen, om opgaven med at vende Lego. Efter over ti års ubrudt vækst har legetøjsgiganten ramt en mur.
22 February 2018 | 5:04 pm

Danfoss-formand om millionhåndtryk til direktør: Det er absolut dyrt, men Niels B's indsats sprængte alle rammer
Jørgen Mads Clausen har som medejer og formand i Danfoss været med til at udbetale et gyldent håndtryk til tidligere adm. direktør Niels B. Christiansen, der formentlig hører til de fem største afskedspakker nogensinde. »Jeg kan ikke se, at der er nogen, der kan have ondt af det,« lyder det fra formanden.
22 February 2018 | 3:38 pm

Danfoss bruger 66 mio. kr. på at sige farvel-og-tak til direktører
Danfoss har betalt en ganske stor sum til fratrædelsesgodtgørelser i 2017, hvor selskabet sagde farvel til den mangeårige topchef Niels B. Christiansen og to andre ledelsesmedlemmer.
22 February 2018 | 11:15 am

USA og Kina trækker fremgang i salg hos industrigigant fra Als
Både omsætning og bundlinje steg hos industrigiganten Danfoss i 2017. Topchef Kim Fausing er tilfreds med »ekstraordinær høj vækst«, som især er trukket af USA og Kina.
22 February 2018 | 9:21 am

ISS: Salget vokser mens bundlinjen skrumper
ISS kan se bundlinjen falde tilbage i 2017 sammenlignet med i 2016, selvom selskabet er vokset på salget.
22 February 2018 | 8:47 am

Rival vokser mere og banker Arla
Arla får baghjul af sin hollandske rival, FrieslandCampina. Selskabets salg voksede med 10 procent til 90 mia. kr. sidste år.
22 February 2018 | 12:24 pm

Dansk landbrugs vilde ridt i øst: Her er manden, der kan få investorernes penge til at yngle til milliarder
En række af danske landmænd har gennem årene prøvet lykken i udlandet. Med skiftende held. Tom Axelgaard er hovedkraften bag Axzon, som er dansk landbrugs største succes i Østeuropa. Han står i spidsen for et selskab med en stribe af store moderne svinefarme, der ventes at være børsnoteret inden året er omme.
22 February 2018 | 9:00 am

Barclays' indtægter rammer plet og udbyttet hæves for 2018
Indtægterne var stort set som ventet for den britiske storbank Barclays sidste år, på trods af at bankens indtægter fra handel med værdipapirer og valuta tog et dyk i slutningen af året.
22 February 2018 | 8:59 am

Arla leverer den største vækst i omsætningen nogensinde
Arla Foods satte sidste år rekord med en omsætning på 77 mia. kr.
21 February 2018 | 7:17 am

Det går ualmindeligt godt på Færøerne: Her har guldet gæller
Det er ikke andet end 25 år siden siden, at Færøerne tumlede rundt og havde store økonomiske problemer. I øjeblikket går det ualmindeligt godt. Øernes største selskab, lakseproducenten Bakkafrost, leverer et stærkt 2017-regnskab. Det overrasker eksperterne.
20 February 2018 | 2:03 pm

Mueller øger presset på Trumps ex-rådgivere med nye anklager
Paul Manafort og Rick Gates, der arbejdede for Donald Trump under valgkampen, står over for nye anklager.
23 February 2018 | 12:49 am

Syriens hær kaster flyers over Ghouta og beder folk flygte
Flyvebladene ligner dem, der blev kastet ned over dele af Aleppo i 2016, før regimet stormede området.
23 February 2018 | 12:26 am

Rusland afviser at støtte midlertidig våbenhvile i Syrien
Et krisemøde i FN's Sikkerhedsråd er endt uden resultat. Rådet håber på en afstemning om våbenhvile fredag.
22 February 2018 | 11:22 pm

Stort studie punkterer tvivl om antidepressiv medicin
Politiken citerer et tidsskrift for, at man nu endelig kan dokumentere, at antidepressiv medicin virker.
22 February 2018 | 11:12 pm

Politimand dør efter hooligankampe i Bilbao
Et slag til hovedet er angiveligt årsagen til, at en politimand er død efter fansammenstød i Bilbao.
22 February 2018 | 10:50 pm

Læs mere »

ebdk


23. februar 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en ebdk kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge ebdk, som internettet.
Brødrene A & O Johansen realiserede sidste år et overskud før skat på 145,5 mio. kr., hvilket var 10,1 mio. kr. højere end sidste år og på linje med forventningen om et overskud på 140-150 mio. kr. Fremgangen kan fortsætte i 2018, hvor der ventes et overskud før skat på 145-155 mio. kr.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på ebdk eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste ebdk og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Mexico City, Basseterre, Saint John's, Abuja, Brazzaville, Guatemala City, Nuuk, Oslo, Bogot, Apia, Castries, Tokyo, Windhoek, Helsingfors, Kiev, Dhaka, Dakar, Santo Domingo, Bamako, Belmopan, Ottawa, Conakry, Moroni, Wellington, Niamey, Sana, Yaren, Nassau, San Jos, Dalap-Uliga-Darrit, Paris, Luanda, Zagreb, Kingstown, Antananarivo

Se mere »