lup

Hvad vil du vide om

efternavneSøg her:

efternavne

23. februar 2018: Velkommen til siden om efternavne, hvor du finder alt om efternavne. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere efternavne til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Efternavne rummer mange muligheder for, de som besøger siden om efternavne.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af efternavne i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af efternavne til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte efternavne til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, San Marino, Yaren, Bissau, Bogot, Amman, Lissabon, Tallinn, Saint John's, Nicosia, Luanda, Windhoek, Havanna, Chisinau, Tasjkent, Tokyo, Skopje, Bras, Nouakchott, Lusaka, Caracas, Jerevan, Vaduz, Baku, Mexico City, Beirut, Beograd, Vilnius, Castries, Berlin, Bangui, Kabul, Asjkhabad, Gaborone, Andorra la Vella, Paris

Læs mere »

Nyheder

Cbrain-chef om USA: Ting står stille, når der er præsidentskifte
Præsidentskiftet i USA i januar 2017 bremsede op for danske Cbrains bestræbelser på at få udbredt sit digitale produktionssystem, F2, til de amerikanske myndigheder.
22 February 2018 | 2:42 pm

Samsung giver Galaxy S9 stereohøjttalere og dobbeltkamera
Mobilgiganten tyvstarter årets største mobilmesse med lanceringen af sine nye toptelefoner søndag aften. Sony ventes klar med Xperia ZX2-toptelefoner dagen efter, mens Huawei venter en måned.
22 February 2018 | 11:45 am

NNIT henter fireårig aftale hos Stark
It-selskabet NNIT har fået en ny kunde i folden, idet der er indgået en fireårig aftale med byggemarkedskæden Stark, fremgår det af en fondsbørsmeddelelse torsdag formiddag.
22 February 2018 | 9:50 am

Smartphonesalget falder for første gang nogen sinde
Julesalget af nye telefoner gik tilbage. Folk beholder deres nuværende telefon længere, fordi de nye ikke byder på afgørende nyheder.
22 February 2018 | 9:20 am

Angry Birds-skaber falder i Helsinki efter skuffende regnskab
Det finske selskab Rovio Entertainment, der blandt andet står bag spillet Angry Birds, falder 32,5 pct. torsdag morgen.
22 February 2018 | 9:16 am

Rival vokser mere og banker Arla
Arla får baghjul af sin hollandske rival, FrieslandCampina. Selskabets salg voksede med 10 procent til 90 mia. kr. sidste år.
22 February 2018 | 12:24 pm

Dansk landbrugs vilde ridt i øst: Her er manden, der kan få investorernes penge til at yngle til milliarder
En række af danske landmænd har gennem årene prøvet lykken i udlandet. Med skiftende held. Tom Axelgaard er hovedkraften bag Axzon, som er dansk landbrugs største succes i Østeuropa. Han står i spidsen for et selskab med en stribe af store moderne svinefarme, der ventes at være børsnoteret inden året er omme.
22 February 2018 | 9:00 am

Barclays' indtægter rammer plet og udbyttet hæves for 2018
Indtægterne var stort set som ventet for den britiske storbank Barclays sidste år, på trods af at bankens indtægter fra handel med værdipapirer og valuta tog et dyk i slutningen af året.
22 February 2018 | 8:59 am

Arla leverer den største vækst i omsætningen nogensinde
Arla Foods satte sidste år rekord med en omsætning på 77 mia. kr.
21 February 2018 | 7:17 am

Det går ualmindeligt godt på Færøerne: Her har guldet gæller
Det er ikke andet end 25 år siden siden, at Færøerne tumlede rundt og havde store økonomiske problemer. I øjeblikket går det ualmindeligt godt. Øernes største selskab, lakseproducenten Bakkafrost, leverer et stærkt 2017-regnskab. Det overrasker eksperterne.
20 February 2018 | 2:03 pm

Læs mere »

efternavne


23. februar 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en efternavne kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge efternavne, som internettet.
Både Novo Nordisk og Grundfos mener at have styr på, at deres medarbejdere ikke oplever sexchikane. En forsker beretter dog om et stort mørketal.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på efternavne eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste efternavne og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Beograd, Wien, Kampala, Tel Aviv, Athen, Mbabane, Dili, Freetown, Castries, Amsterdam, Guatemala City, Tirana, New Delhi, Harare, Bratislava, Yaren, Gaborone, Montevideo, Seoul, Nuku'alofa, Minsk, Ljubljana, Ankara, Prag, Bern, Valletta, Islamabad, Sana, Damaskus, Dusjanbe, Saint George's, Vatikanstaten, Panama City, Kigali, Algier

Se mere »