lup

Hvad vil du vide om

elefanterSøg her:

elefanter

12. december 2017: Velkommen til siden om elefanter, hvor du finder alt om elefanter. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere elefanter til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Elefanter rummer mange muligheder for, de som besøger siden om elefanter.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af elefanter i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af elefanter til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte elefanter til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Belmopan, Katmandu, Luxembourg, Islamabad, Kiev, Zagreb, Moroni, Dalap-Uliga-Darrit, Niamey, Rom, Melekeok, Asmara, London, Kingstown, Kinshasa, Nassau, Tegucigalpa, Wellington, Luanda, Managua, Caracas, Ulan Bator, Saint George's, Brazzaville, Dakar, Praia, Accra, Pretoria, Port Louis, Abu Dhabi, Tunis, Vaduz, Antananarivo, Phnom Penh, Warszawa

Læs mere »

Nyheder

Analytiker: Ørsteds opjustering handler om timing af frasalg
Gårsdagens opjustering fra energiselskabet Ørsted, der tidligere var kendt som Dong Energy, handlede blot om timingen af et frasalg, og derfor reagerer investorerne meget afdæmpet på nyheden, siger analytiker.
12 December 2017 | 10:32 am

Handlen er gået igennem: Russisk oligark får andel af nordsøolien
Wintershall og DEA slår pjalterne sammen, og dermed får den russiske oligark Mikhail Fridman en ejerandel i det danske oliefelt Ravn, der drives sammen med Nordsøfonden.
8 December 2017 | 9:02 am

Mærsk-ansat død efter fald fra boreplatform
En norsk ansat i A.P. Møller-Mærsks borerigdivision, Maersk Drilling, er omkommet efter en alvorlig ulykke på boreriggen Maersk Interceptor torsdag.
8 December 2017 | 8:38 am

Briterne sender en presbold i kamp om olie-investeringer
Den britiske regering har foreslået nye skatteregler, som vil lette handelen med oliefelter gevaldigt. Danmark sakker bagud på rammevilkår, siger ekspert.
5 December 2017 | 7:00 pm

Olieaftale kan efterlade sort guld i Nordsøen
Det vigtige Tyra-felt blev reddet med Nordsøaftalen, der også skulle skubbe gang i udvindingen fra en række marginale olie- og gasfelter. Men både PwC og Olie Gas Danmark tvivler på, at det vil ske.
5 December 2017 | 7:00 pm

Dansk serie om ung kærlighed får ny sæson
"Perfekte Steder" med Sara Hjort Ditlevsen og Gustav Giese i hovedrollerne vender tilbage i 2018.
12 December 2017 | 11:05 am

Revy anklages for racisme på årets plakat
Kerteminderevyens sponsorer har modtaget et brev med opfordring til boykot af årets revy efter plakat med de fire skuespillere udklædt som sort, kineser, indianer og hvid.
12 December 2017 | 10:13 am

Tidligere Facebook-chef: Sociale medier ødelægger samfundet
Den sociale sammenhængskraft bliver ødelagt af Facebook og andre sociale medier, mener tidligere chef.
12 December 2017 | 8:10 am

12. låge: LCD Soundsystems fantastiske comeback fik enhver grådighedsmistanke til at forstumme
Hver dag frem til jul peger Berlingskes musikredaktion på de 24 sange, der har gjort størst indtryk i 2017. Bag dagens låge genopstår James Murphy og kompagni fra graven og kalder til dansabelt oprør i gaderne.
12 December 2017 | 7:00 am

Er det tid til at skifte den sexistiske kunst ud?
Der er kunstværker på danske museer, der skildrer kvinder som sexobjekter og kan virke krænkende. Skal den slags kunst fjernes fra udstillinger eller bevares, så vi kan reflektere over fortidens kvindesyn?
12 December 2017 | 6:00 am

Rami har arbejdet med integration i årevis: »Vi bør nedlægge halvdelen af alle integrationsprojekter«
Vi burde groft sagt halvere antallet af integrations­projekter og anvende pengene mere effektivt. Det mener tidligere leder af boligsocial helhedsplan.
12 December 2017 | 3:45 pm

Grove ord på Facebook giver høje bøder til advokater
Historiker Bent Jensens advokat er gået langt over stregen med angreb på sagsøger, fastslår Advokatnævnet.
12 December 2017 | 3:40 pm

Irakeres advokat får ny kritik af dommere
Advokat Christian Harlang får besked om at stramme sig an, så irakere kan nå at blive afhørt i Østre Landsret.
12 December 2017 | 2:09 pm

Klimarådet: Skru op for vedvarende energimål i 2030
Danmark bør hæve målet for grøn energi fra 50 til 55 procent af energiforbruget i 2030, mener Klimarådet.
12 December 2017 | 1:29 pm

Iraker: Jeg blev bagbundet i dansk militærlejr
Under retssag om påstået tortur i Irak afgiver irakere forklaring i Østre Landsret. Den første er en 66-årig.
12 December 2017 | 1:18 pm

Læs mere »

elefanter


12. december 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en elefanter kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge elefanter, som internettet.
Her mod årets afslutning flyder alverdens spilmedier over med kåringer af årets bedste computerspil. B.dk giver her et samlet overblik.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på elefanter eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste elefanter og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Bisjkek, Lilongwe, Moskva, Bissau, Katmandu, Caracas, Podgorica, Wien, Oslo, Santiago de Chile, Warszawa, San Marino, Malabo, Bamako, Pretoria, Addis Abeba, Kuala Lumpur, Bujumbura, Port Louis, Nairobi, Male, Melekeok, Beograd, Thimphu, Bogot, Dili, Canberra, Praia, Asjkhabad, Nuku'alofa, Kiev, Lima, Kampala, Naypyidaw, Gaborone

Se mere »