lup

Hvad vil du vide om

englishSøg her:

english

15. august 2018: Velkommen til siden om english, hvor du finder alt om english. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere english til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
English rummer mange muligheder for, de som besøger siden om english.
GNs bestyrelsesformand tror på vigtigheden af mangfoldige bestyrelser. Han vil ikke udelukke, at kvinder en dag kan komme i overtal i GNs bestyrelse.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af english i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af english til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte english til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Addis Abeba, Malabo, Monrovia, Saint George's, N'Djamena, Beograd, New Delhi, Harare, Djibouti, Antananarivo, Funafuti, Castries, Santiago de Chile, Sarajevo, Skopje, Melekeok, Tegucigalpa, Bukarest, Port of Spain, Thimphu, Amman, Muskat, Georgetown, Baku, Tallinn, Port Vila, Riyadh, Suva, Asjkhabad, San Jos, Asmara, Tbilisi, Cayenne, Lom, Quito

Læs mere »

Nyheder

Tinders stiftere anklager nye ejere for milliardsvindel
Den populære datingapp Tinders stiftere mener, at ejerne har undervurderet selskabet for at snyde dem.
14 August 2018 | 6:32 pm

Danske venturefonde henter store afkast på tech-iværksættere
Danske venturefonde begynder at lave solide afkast på tech-iværksættere, efter store negative afkast for fem-ti år siden.
13 August 2018 | 6:44 am

Kamp om milliardkontrakt hos »de blå blink«
Det fælles, særligt beskyttede sikkerhedsnet, som politi og beredskaberne bruger til at kunne kommunikere sammen, skal moderniseres, så der også kan sendes data, billeder og film. Flere gør klar til at byde på milliardkontrakten, som ventes at komme i udbud i år.
6 August 2018 | 7:30 am

Avis: Dansk balletikon dømt for spirituskørsel i USA
Den tidligere chef for New York City Ballet blev sigtet for spirituskørsel sidste år. Han er nu blevet dømt.
14 August 2018 | 7:27 pm

»Verden havde brug for en stærk, sort, queer mand«
Zebra Katz, der spiller til Copenhagen Pride, er sort, bøsse og rapper. Tidligere var de to sidste kategorier uforenelige, men de sidste ti år er en ny queer-rapscene blomstret op.
14 August 2018 | 6:00 pm

»Nogle gange gik han i Grøften med vennerne, og så løb jeg rundt derinde om aftenen. Det er sådan noget, man ikke ville gøre med sine børn i dag«
I dag er det 175 år siden, Tivoli åbnede. Haven midt i København besøges årligt af over 4,5 millioner mennesker og er kendt verden over for blomster, magi, fyrværkeri og forlystelser. Vi har bedt fire med et særligt forhold til haven om at fortælle om Tivoli.
14 August 2018 | 5:00 pm

Vinterbergs »Kursk« er udtaget til international filmfestival
Filmen »Kursk« er blevet udtaget til samme kategori ved filmfestivalen i Toronto som tidligere Oscarvindere.
14 August 2018 | 3:37 pm

Søren Kragh tager tredjeplads på hollandsk enkeltstart

Cykelrytteren Søren Kragh Andersen (Team Sunweb) blander sig i kampen om den samlede sejr i det hollandske etapeløb Binckbank Tour.

Tirsdag besatte den 24-årige dansker tredjepladsen på en kort...


14 August 2018 | 3:11 pm

Astana henter erstatning for Valgren

Det kasakhstanske cykelhold Astana har offentliggjort en ny rytter til næste sæson.

Det er italienske Davide Ballerini, som fremover skal køre for World Tour-holdet. Netop det at kunne kør...


14 August 2018 | 11:00 am

- Danmark befinder sig i superligaen, siger landstræner

Danmark får optimale betingelser for at lave et topresultat ved VM i landevejscykling.

Hele otte danskere stiller til start for landsholdet, og det er et vidnesbyrd om stor styrke ifølge A...


14 August 2018 | 8:54 am

Slemme styrt sender to ryttere ud af etapeløb med brud

Første etape af etapeløbet BinckBank Tour, der køres i Holland og Belgien, var præget af en del grimme styrt i positionskampene på de afsluttende kilometer.

Mandagens etapeafslutning gik især ud ov...


14 August 2018 | 6:46 am

Stort dansk VM-landshold er tæt på ubrugeligt, mener Holm

Nyheden, om at Danmark får fuldt mandskab med til VM i landevejscykling, vækker begejstring i det danske cykelmiljø.

Men skal man tro Brian Holm, vokser træerne ikke ind i himlen.

- Vi ...


14 August 2018 | 5:36 am

Læs mere »

english


15. august 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en english kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge english, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på english eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste english og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Minsk, Male, Wien, Bern, Yaren, Monrovia, Washington D.C., Tripoli, Tegucigalpa, New Delhi, Singapore, Sana, Moroni, Rom, Quito, Libreville, Nassau, Thimphu, Vatikanstaten, Dili, Havanna, Kingstown, Kuala Lumpur, Warszawa, Katmandu, Freetown, Phnom Penh, San Marino, Kampala, Nicosia, Pyongyang, Tallinn, Vientiane, London, Beograd

Se mere »