WD banner 2
Side 2: Foto
Side 3: Video
Side 4: Links

Fotobombe
Side 2: Foto
Side 3: Video
Side 4: Links

Fotobombe

Fotobombe

Fotobombe Side 1


Fotobombe er at man indsætter sig selv i synsfeltet af et fotografi, ofte med henblik på at lave en practical joke på fotografiet fotobombe har modtaget betydelig opmærksomhed siden 2009.

10 gode tips til begynder fotografer fotobombe
Hver ny fotograf har brug for nogle begynder oplysninger til at komme igang med
Her er de første 10 gode tips / råd enhver ny fotograf bør vide, før du tager det første billede.
Husk, trial and error er ikke en dårlig ting … så prøv og prøv igen. Lær af dine fejl, det er altid et godt råd.
1. Kom tæt på dine motiver
Når du fotograferer fotobomber, så prøv og komme tættere på dem, eller bruge kameraets zoom-muligheder.
Når du kommer tæt på dine motiver, fokuser på hvad der er vigtigt i billedet, og ignorere hvad der ikke er væsentligt.
2. Glem ikke at have det sjovt når du fotograferer fotobomber
Nogle gange prøver vi så hårdt for at tage det perfekte billede, at vi glemmer at have det sjovt. Vores hånd begynder at gøre ondt, og vi fokuserer så meget på den rigtige beskæring eller vinkel og baggrund – at selv vores fag begynder at lide … det er ikke godt for kreativiteten, og det tager alt det sjove ud af at tage billeder. Prøv at fange folk i en naturlig tilstand. Alle disse nøje planlagte fotografier ender ofte med at virke “stive-.
3. Kom ned i børnehøjde tak
Når du som fotograf, tager billeder af babyer, kæledyr og børn, er det bedst at gå ned i deres niveau. Det giver en større effekt og en mere personlig fornemmelse at det du fotograferer, når du tager et billede fra den samme vinkel af dit objekt snarere end at tage et billede fra en højere vinkel.
4. Brug flash udendørs når du fotograferer fotobomber
Selv når du fotograferer billeder udendørs, skal du bruge en flash på dit kamera til at få bedre billeder. Det er bedst at bruge blitz i disse to situationer – når det er overskyet, og du skal lave ansigter lysere, eller når solen er bag eller over dit motiv, og du har brug for at gøre billedet lysere.
5. Fang øjeblikket som fotobomber
Som fotograf bør du altid holde dit kamera tændt hele tiden (især når der tages billeder af fødselsdage, første skoledag, fester, fotobombe og andre særlige begivenheder) til at fange alle disse øjeblikke, der ikke kan rekonstrueres. Alle smiler, overraskelser, tårer og ægte følelser, der kun kan ske én gang, må hellere være fanget hurtigt.
6. Tag ikke en-dimensionelle billeder
Når du tager et foto af et fotobomber eller en sø, så prøv at inkludere et træ eller en person i forgrunden. Det ville hjælpe billedet ikke ser fladt ud, og det tilføjer mere dybde til det. Du får en større effekt, når det virker som om du kigger på et billede fra et vindue eller som om du er der selv.
7. Vandret billeder? eller lodret?
Selv om vi synes at tage vores billeder horizontale automatisk, hver gang i et stykke tid er det en rigtig god idé at forsøge at tænde for kameraet og tage nogle lodrette billeder. Mange elementer vil se meget bedre, når de tages lodret. Som fotograf handler det om at øve sig i at blive bedre til at skyde billederne i alle situationer.
8. Vær kreativ
Når du fotografere, så vær ikke bange for at bruge forskellige elementer i dit billede. Brug gerne en tung himmel, en smadret væg eller andet. Farverne i en rusten skibsside kan også ende med at blive et kunstværk. Som fotograf bør man træne det kreative og træning i farver.
9. Effekten af lys
Det vigtigste i fotografering er lys. Sørg for, at lyset er bag dig og til den ene side. Prøv at undgå objekter, der kan kaste en skygge på ansigterne af de personer, du fotograferer. Hvis denne situation ikke kan undgås, så fokuser på ansigter og brug blitz. fotobombe
10. Vælg din baggrund fotobombe
Vær opmærksom på baggrunden bag dit motiv. En rodet og overfyldt baggrund kan forstyrre dit hovedmotiv. Prøv at vælge baggrunde, der ikke har mange objekter i dem, på den måde vil ender dit motiv med være det vigtigste billedet, og ikke baggrunden.
Hvis du ikke kan undgå en støjende baggrund, kan du prøve at zoome ind så, så baggrunden bliver sløret.
fotobombe
fotobombe – Hjemmesiden. Ved at søge efter: fotobombe på internettet er det muligt af få fotos, information, billeder og film om eksempelvis fotobombe. fotobombe er også et emne, der har interesseret mange mennesker gennem tiden. Det ses også på internettet, hvor der søges på fotobombe igen og igen. Heldigvis er der mange sider, der handler om netop fotobombe, så det er nemt at finde de oplysninger, man har brug for.

Søger man efter noget mere specielt omkring fotobombe kan det være lidt mere vanskeligt at finde noget brugbart. Man skal bruge mere end et søgeord f.eks. fotobombe historie eller fotobombe beskrivelse.
Man kan også søge efter fotobombe blandt internettets billedet og der findes næsten helt sikkert mindst et billede af netop fotobombe.
Midt på denne side har vi samlet en række links som måske kan bruges i forbindelse med søgningen på fotobombe.
Du kan også prøve at søge på et andet ord end fotobombe men et ord, der minder om eller har samme betydning som fotobombe. Ofte findes løsningen ved at vælge et andet søgeord eller ved at bruge to eller tre søgeord i samme søgning.

Hvis du stadig ikke kan finde noget brugbart om fotobombe, så prøv en søgning påBibliotek.dk, der er en database over alle bøger på danske biblioteker. Hvis der heller ikke findes noget om fotobombe der, så har du søgt efter noget yderst usædvanligt :-)
Mange firmaer bruger internettet som deres vigtigste reklamekanal, det er her de vælger at markedsføre deres produkter. De fleste virksomheder har et website, hvor de viser deres produkter eller ydelser frem, i håbet om et salg. Når folk besøger en hjemmeside, er de der kun få sekunder før de beslutter, om de vil blive på websitet eller forlade det. Så laver man en hjemmeside, med henblik på salg af et eller andet, er det vigtigt at man bliver synlig på nettet. Men ikke alt handler om køb og salg på nettet. Hvis man søger på fotobombe via en søgemaskine på internettet, vil man blive præsenteret for et søgeresultatet, som består af ganske få linjer tekst, hvor fotobombe vil indgå som en del at teksten. Du skal så prøve at vurdere ud fra resultatet om, hvor du kan få den bedste information om fotobombe. Du kan også forsøge dig med søgninger, hvor du bruger flere ord eksempelvis Fotos af fotobombe. Billeder af fotobombe, information om fotobombe, eller Film om fotobombe. Det kan være svært at se på resultatet fra en søgemaskine, om det er gode eller dårlige side. Nogle sider er kommercielle og bliver kun brugt til salg, andre er hobbysider eller interessesider med information om eksempelvis: fotobombe.


Side 2: Foto
Side 3: Video
Side 4: Links