lup

Hvad vil du vide om

giraffer



Søg her:

giraffer

23. august 2017: Velkommen til siden om giraffer, hvor du finder alt om giraffer. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere giraffer til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Giraffer rummer mange muligheder for, de som besøger siden om giraffer.
Danfoss ny topchef Kim Fausing har overtaget et Danfoss i fuld fart. Omsætningen voksede 13 pct. til knap 22 mia. kr. målt i danske kroner i første halvår, mens driftsoverskuddet voksede med ti pct. til 2,5 mia. kr.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af giraffer i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af giraffer til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte giraffer til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Madrid, Honiara, Mexico City, Tunis, Manila, Belmopan, Sana, Dodoma, Georgetown, Muskat, Kigali, Helsingfors, Abidjan, Vilnius, San Marino, Nuuk, Bamako, Port Vila, Warszawa, Reykjavik, Palikir, Tasjkent, Jakarta, Pretoria, Hanoi, Sofia, Bangui, Taipei, Katmandu, Pyongyang, Seoul, Saint John's, Maseru, Rom, Praia

Læs mere »

Nyheder

PFA-topchef: 2017 kan blive et lige så godt investeringsår som 2016
Investorer kan takket være stærke halvårsregnskaber over en bred front og stabilitet på to andre fronter ifølge PFA-topchef Allan Polack forvente gode afkast i 2017.
22 August 2017 | 1:37 pm

Rentefesten fortsætter: Lån 1 mio. kr. for 790 kr. om måneden
Boligejere står til at få flere penge mellem hænderne, når rentetilpasningsauktionerne slutter senere på ugen.
22 August 2017 | 12:56 pm

Jyske Bank kommer med aggressivt træk i kampen om boliglån
Landets tredjestørste bank vil ikke give nogen garantier i forhold til at holde bidragssatserne på realkreditlånene i ro, men kommer i stedet med et nyt tiltag i kølvandet på kritik af manglende konkurrence på markedet.
22 August 2017 | 8:20 am

Trods milliardindtjening: Jyske Bank står stille på bankdrift
Landets tredjestørste bank kommer ud af årets første seks måneder med en markant stigning på bundlinjen. Men det er ikke den traditionelle bankdrift, der sikrer væksten.
22 August 2017 | 6:24 am

Pensionskasse-bommert: Må betale 100.000 til kræftramt
Pensionskasse laver fejl og må betale kræftramt mand 100.000 kroner for kritisk sygdom, selvom manden ikke var dækket.
21 August 2017 | 11:40 am

Gyldendal holder linjen trods svaghed
Gyldendal omsatte for en anelse mere i første halvår af 2017, men underskuddet voksede også i den typisk svage del af året for forlaget. Udsigterne for hele året - om at gentage de finansielle resultater fra sidste år - er der ikke ændret på.
23 August 2017 | 9:49 am

Matasformand efter fyring: Nu skal vi op i tempo
Det er gået for langsomt under den nu tidligere administrerende direktør i Matas, Terje List. Derfor var der ifølge formand Lars Vinge Frederiksen brug for en ny topchef, og han får en klar opgave: Tempoet skal op.
22 August 2017 | 9:14 am

Finansdirektør i Matas: Vi står ikke med hænderne over hovedet
Matas står ikke med hænderne over hovedet, efter at regnskabet for første kvartal af det forskudte regnskabsår 2017/18 viste et fald i den såkaldte like-for-like omsætning, der er det sammenlignelige salg, på 2,9 pct. i forhold til samme kvartal sidste år.
22 August 2017 | 6:45 am

Færre handelsdage presser Matas
Materialistkæden Matas havde tilbagegang på såvel top- som bundlinjen i første kvartal i det forskudte regnskabsår 2017/18. Det er blandt andet færre handelsdage i perioden, der faldt med tre til 72 dage. Og det påvirker omsætningen med omkring 2 pct., oplyser Matas.
22 August 2017 | 6:39 am

Matas har fået ny topchef
Efter 17 år stopper Terje List som øverste direktør for Matas. Hans afløser er blevet fundet i Coop.
22 August 2017 | 6:03 am

Her er de vigtigste råd, inden du begynder i dit første job
Er du en af de nyuddannede, der skal til at finde dit første job, så skal du læse med her. Berlingske har samlet de bedste råd til det første job fra en headhunter og en karriererådgiver.
23 August 2017 | 9:14 am

Loyaliteten bør være hos din nærmeste chef
Indimellem befinder man sig i situationer, hvor man næsten ikke kan undgå at vælge side.
23 August 2017 | 8:28 am

Anne-Sofie startede job den dag, hun afleverede speciale: »Mange unge er overraskede over den virkelighed, de møder«
Anne-Sofie Preisler Skau var en af de mange nyudklækkede univer­sitets­kandidater. Hendes indgang til arbejds­livet var en uopfordret henvendelse og et studiejob.
23 August 2017 | 8:16 am

Hvor vigtigt er det første job for resten af ens karriere?
Studietiden er slut, og arbejdsmarkedet kalder. For mange dimittender er det at få et job og komme ind på arbejdsmarkedet det mest afgørende, når de siger ja til det første job. Men mange vægter også muligheden for faglig udvikling og karrieremuligheder, viser en medlemsundersøgelse fra Djøf. Men hvor vigtigt er det første job for resten af ens karriere?
23 August 2017 | 7:21 am

Læs mere »

giraffer


23. august 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en giraffer kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge giraffer, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på giraffer eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste giraffer og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Bras, Astana, Honiara, Bissau, Kampala, Georgetown, Madrid, Kabul, Kingston, Bern, Beirut, Zagreb, Bandar Seri Begawan, Antananarivo, Kuala Lumpur, Apia, Bagdad, Managua, Belmopan, Naypyidaw, Libreville, Port Vila, Rabat, Kingstown, Ljubljana, Panama City, Nairobi, Asjkhabad, Budapest, Tbilisi, Pyongyang, Port Moresby, Saint John's, Guatemala City, Bratislava

Se mere »