lup

Hvad vil du vide om

girafferSøg her:

giraffer

19. februar 2018: Velkommen til siden om giraffer, hvor du finder alt om giraffer. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere giraffer til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Giraffer rummer mange muligheder for, de som besøger siden om giraffer.

Danske Victor Nelsson er den 34. mest lovende spiller i verden.

I hvert fald ifølge en rapport fra researchgruppen CIES Football Observatory, der har specialiseret sig i statistiske ...


Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af giraffer i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af giraffer til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte giraffer til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Gaborone, Port Louis, Dodoma, Luanda, San Salvador, Paris, Pretoria, Khartoum, Cayenne, Ljubljana, Dusjanbe, Brazzaville, Colombo, Sofia, Lissabon, Djibouti, Damaskus, Oslo, Lom, Skopje, Bras, Monaco, Lima, Port Vila, Manila, Tbilisi, South Tarawa, Singapore, Nouakchott, Wien, Tasjkent, Asjkhabad, Abidjan, Kampala, Kiev

Læs mere »

Nyheder

Her er årets bedste computerspil
Her mod årets afslutning flyder alverdens spilmedier over med kåringer af årets bedste computerspil. B.dk giver her et samlet overblik.
29 December 2011 | 2:53 pm

Årets spil
Se hvilke fem spil, der i 2010 fik Berlingskes anmeldere til at uddele topkarakteren, seks stjerner.
25 December 2010 | 10:25 am

Seks perler på iPhone
Spil: Apples iPhone har udviklet sig til at være tidens førende underholdningsplatform, og udbuddet af spiltitler i onlinebutikken er efterhånden så stort og bredt, at det kan føles som en ufremkommelig jungle at gå på jagt i. Vi har fundet fem sikre bud på stor spilunderholdning i lommeformat.
7 April 2010 | 2:41 pm

Selskab udvikler tankestyring ved hjælp af blockchain-teknologi
Med et "pandebånd” om hovedet vil du kunne styre dine omgivelser – alene ved at tænke.
19 February 2018 | 11:40 am

Sverige frygter, at kontanterne forsvinder for hurtigt
Kontante penge er på vej ud af cirkulation i Sverige. Økonomer er bekymrede for, at de, som har brug for kontanter, ikke kan få fat i dem.
19 February 2018 | 11:20 am

10-pundsedler for 18 milliarder kroner bliver snart værdiløse
Den gamle 10-pundseddel træder ud af kraft i Storbritannien om mindre end to uger. Over en fjerdedel af sedlerne er stadig i omløb.
19 February 2018 | 8:38 am

USAs forbrugerpriser stiger mere end ventet - aktierne falder
De amerikanske forbrugerpriser steg overraskende meget i januar, og det har straks sendt aktiekurserne ned i både USA og Europa.
14 February 2018 | 1:35 pm

Rugbrødsmadder, mere i løn og arbejdstimer: Det har jeg aldrig været ude for i de 40 år, jeg har fulgt forhandlingerne
Årets overenskomstforhandlinger spidser til. En konflikt kan være i vente, mener FOA, der har opjusteret sin strejkekasse med 100 millioner kroner. Politiken guider dig igennem de tre altoverskyggende knaster.
19 February 2018 | 8:03 pm

Jeg har aldrig før hørt 'pølse' brugt som negativt tillægsord. Har du?
Man kan have pølsede fingre og pølsede askebægre – og åbenbart også pølsede sange, som ’X Factor’-dommer Remee sagde i sidste uge. Og det er jo ikke første gang, pølsen bliver forbundet med noget ... lort, skriver sprogforsker Marianne Rathje i denne klumme.
19 February 2018 | 7:27 pm

Kun en har klaget over dækningen af prins Henriks død
Meget tyder på, at det lykkedes for redaktionen at finde balancen i dækningen af prins Henriks død.
19 February 2018 | 7:01 pm

Utøya-film er 72 morderiske minutter
Norsk film skildrer terrordrabene på Utøya set fra ofrenes vinkel og vækker opmærksomhed i Berlin. Filmen er først og fremmest et respektfuldt bidrag til eftertiden om mordet på nordisk uskyld.
19 February 2018 | 6:00 pm

Det er relevant, hvad Løkke laver i sin fritid
Selvfølgelig har alle også i offentlige stillinger ret til et privatliv, men bruges det dadelværdigt, bliver det et problem netop i hans eller hendes daglige virke. Og sagen er, at vi alle på godt og ondt bliver dømt på dem, vi er, både i arbejde og i fritid.
19 February 2018 | 5:54 pm

Læs mere »

giraffer


19. februar 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en giraffer kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge giraffer, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på giraffer eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste giraffer og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Lima, Bridgetown, Lissabon, Luxembourg, San Salvador, San Marino, Ljubljana, Beirut, Teheran, Dodoma, Manila, Sana, Kampala, Ouagadougou, Port Vila, Managua, Panama City, Jakarta, Luanda, Helsingfors, Beograd, Rabat, Wien, Berlin, Lom, Santiago de Chile, Tallinn, Ulan Bator, Bras, Colombo, Bryssel, Antananarivo, Abuja, Kairo, Monrovia

Se mere »