lup

Hvad vil du vide om

girafferSøg her:

giraffer

23. oktober 2017: Velkommen til siden om giraffer, hvor du finder alt om giraffer. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere giraffer til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Giraffer rummer mange muligheder for, de som besøger siden om giraffer.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af giraffer i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af giraffer til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte giraffer til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Saint George's, Vaduz, Prag, Bangui, Windhoek, Juba, Beirut, Budapest, Hanoi, Helsingfors, Georgetown, Dalap-Uliga-Darrit, Panama City, Astana, Tokyo, Bryssel, Kingston, Kabul, Skopje, Sana, Apia, San Salvador, Bridgetown, Nuku'alofa, Madrid, Castries, Kinshasa, Athen, Doha, Nuuk, Reykjavik, South Tarawa, Dhaka, Saint John's, Kiev

Læs mere »

Nyheder

Råvarer: OPEC-meldinger og Kirkuk-konflikt driver olieprisen
Oliepriserne udvikler sig relativt fladt fredag morgen efter et stort dyk torsdag.
20 October 2017 | 5:07 am

Vestas sætter gang i første store sol-, vind- og batteriprojekt
Vestas' strategi om at satse på kombinationer af flere energiformer udmønter sig nu i det første store projekt på i alt 60 megawatt (MW).
19 October 2017 | 9:47 am

Olieindustrien er bekymret over kurdisk konflikt
Verdens største oliehandlere advarer nu om, at prisen på olie kan ryge i vejret efter den irakiske hærs overtagelse af oliefelter i det nordlige Irak.
19 October 2017 | 7:21 am

Irans ayatollah: Europa bør gøre mere for at støtte atomaftale
Europa bør gøre mere for at bakke op om atomaftalen med Iran. Det mener Irans øverste leder, ayatollah Ali Khamenei.
18 October 2017 | 11:31 am

Flydende vindparker åbner nye farvande
I dag åbner Skotlands førsteminister, Nicola Sturgeon, verdens første havvindpark med flydende vindmøller – et prestigeprojekt for Statoil.
18 October 2017 | 10:49 am

Kendt børshandler jagter skurke i Bagmandspolitiet
Her er de vigtigste ting, du skal vide, før du starter din dag. Vi læser erhvervsnyhederne og tjekker aktiekurserne, før du står op, så du kun behøver at læse én artikel fra morgenstunden for at være helt opdateret.
23 October 2017 | 6:13 am

Udkant – også i Tingbjerg

23 October 2017 | 6:00 am

Når man græder over en død hund
Det er en glæde og en sorg at blive ældre. Fordi man har haft så meget. Og fordi man har mistet.
23 October 2017 | 6:00 am

NBA-mandskab fyrer cheftræner efter tre kampe
Phoenix Suns har tabt de første tre kampe i denne NBA-sæson, og det kostede træner Earl Watson jobbet.
23 October 2017 | 6:00 am

DF savner Kaj Munk og Christmas Møller i DR's danmarkshistorie
Afslutningen på DR's danmarkshistorie var en gang venstresnoet propaganda, mener DF.
23 October 2017 | 5:57 am

Mindre kendte Mann-roman morer og fornøjer i fortrinlig nyoversættelse
»Kongelig højhed« er klog og let, som kun en roman af Thomas Mann kan være det. Oversættelsens fortrinlighed bidrager til fornøjelsen.
22 October 2017 | 10:00 am

Ishockey-roman når ikke helt i mål

21 October 2017 | 12:00 pm

Drømmen om et lidt mindre røvsygt liv
Ny bog om kontroversielle kvinder glemmer at fortælle, at det kommer med en pris at være rebelsk.
21 October 2017 | 10:00 am

Findes det gode forræderi?
I romanen »Judas« diskuterer israelske Amos Oz de store spørgsmål i en lille, intim ramme.
21 October 2017 | 8:00 am

Den unge Falchs lidelser og lyster
Michael Falch skriver i ungdomserindringerne »Til Grænsen« om ungdommens oplevelser med sin dysfunktionelle families op- og nedture, venskaberne, provinslivet i Tønder og møderne med erotikken.
20 October 2017 | 5:00 am

Læs mere »

giraffer


23. oktober 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en giraffer kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge giraffer, som internettet.
Oliepriserne udvikler sig relativt fladt fredag morgen efter et stort dyk torsdag.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på giraffer eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste giraffer og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Port-au-Prince, Muskat, Juba, Nicosia, Kigali, Bukarest, Bisjkek, Kiev, Skopje, Phnom Penh, Washington D.C., San Marino, Sucre, Vaduz, Freetown, Madrid, Rabat, Vientiane, London, Thimphu, Vilnius, Algier, Kuwait City, Managua, Colombo, Moskva, Sarajevo, Pyongyang, Conakry, Port Vila, Port Moresby, Abuja, Dodoma, Tirana, Malabo

Se mere »