lup

Hvad vil du vide om

gode jaderSøg her:

gode jader

17. juli 2018: Velkommen til siden om gode jader, hvor du finder alt om gode jader. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere gode jader til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Gode jader rummer mange muligheder for, de som besøger siden om gode jader.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af gode jader i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af gode jader til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte gode jader til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Dalap-Uliga-Darrit, Brazzaville, Tel Aviv, Windhoek, Vaduz, Bern, Tallinn, Moroni, Beograd, Luxembourg, Banjul, Rabat, Podgorica, Libreville, Paramaribo, Minsk, Sarajevo, Mexico City, Vientiane, Cayenne, Nicosia, Baku, Abuja, Mogadishu, Bogot, Niamey, Nouakchott, South Tarawa, Lissabon, Accra, Conakry, Tripoli, Managua, Kabul, Addis Abeba

Læs mere »

Nyheder

Podcast: Managertips til bjergene

Efter ni etaper der i høj grad stod i sprinternes tegn, skifter Tour de France nu karakter. 

Rytterne rammer alperne, og det betyder også, at du skal skifte ud på dit Tour de France-managerhol...


17 July 2018 | 4:59 am

Kristoffs træner savner dansk hjælper: - Det største tab i min karriere

Europamester Alexander Kristoff har i denne sæson skullet gøre meget af det, han tidligere havde kompetent hjælp til, selv.

Tabet af den trofaste, danske leadout-mand Michael Mørkøv har vist si...


17 July 2018 | 4:20 am

10. etape - Annecy / Le Grand-Bornand | Tour de France 2018

  • Dato: 17. juli
  • Etapetype: Bjergetape
  • Længde: 158,5 kilometer
  • Starttidspunkt: 13.20 (se sendeplan)

Favoritter

***** Chris Froome, Vincenzo Nibali, Adam Yates

**** ...


17 July 2018 | 4:10 am

Dansker fører Tour-klassement med syv minutter: - Det er vildt

Det var ventet, at 9. etape kunne skabe store forskydninger i klassementet.

Sådan blev det også i ungdomsklassementet, men den hvide trøje har stadig dansk ejermand. Og dét med et markant fors...


16 July 2018 | 8:37 pm

Froome har øje på andre rivaler: - Undskyld, hvor ligger Fuglsang?

51 sekunder tabte Chris Froome på første etape af Tour de France.

Siden måtte han notere sig for et tab af yderligere sekunder på Mur-de-Bretagne, og Sky-kaptajnen ligger derfor nummer ott...


16 July 2018 | 7:43 pm

Når Tour de France indtager arbejdspladsen
Tour de France er endelig over os, men det stjæler fokus på arbejdspladsen.
11 July 2018 | 8:28 am

Vend produktudviklingen på hovedet og øg fokus på brugerne
Fertin Pharma er en af verdens største producenter af nikotintyggegummi. I årevis har de arbejdet på at optimere optagelsen af nikotin i kroppen, men nu har de vendt deres produktudvikling på hovedet og øget deres fokus på brugerne.
6 July 2018 | 11:00 am

Ugens op- og nedture i Businessland

29 June 2018 | 9:00 am

Udenlandske topchefer brager ind i businessdanmark
Stadig flere direktørjob i Danmark besættes af udenlandske topchefer. Danmark er blevet attraktivt, ikke mindst fordi lønpakkerne i toppen er steget kraftigt. Snart er Lundbeck klar med sin nye topchef – sandsynligvis en udlænding.
28 June 2018 | 6:45 am

Læs mere »

gode jader


17. juli 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en gode jader kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge gode jader, som internettet.
36-årige Holly Branson er datter af Sir Richard Branson, der grundlagde Virgin-imperiet. Hun havde aldrig troet, at hun skulle ind i familieforetagendet. Alligevel er det der, hun har fundet sit eget formål. Og det er essentielt at have et formål, skriver hun i en ny bog. Dette er tredje artikel i en række portrætter af Europas unge arvinger.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på gode jader eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste gode jader og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Astana, Mbabane, Khartoum, Malabo, Kampala, Bukarest, Ankara, Caracas, Madrid, Port of Spain, Lom, Bangui, Wellington, Lima, Luxembourg, Zagreb, Bern, Sofia, Libreville, Ouagadougou, Seoul, Paramaribo, Bridgetown, Lusaka, Manama, Kabul, Porto-Novo, Funafuti, Mogadishu, Havanna, Moskva, Kiev, Luanda, Athen, Georgetown

Se mere »