lup

Hvad vil du vide om

gode serierSøg her:

gode serier

20. oktober 2017: Velkommen til siden om gode serier, hvor du finder alt om gode serier. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere gode serier til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Gode serier rummer mange muligheder for, de som besøger siden om gode serier.
Procter & Gamble, der producerer og markedsfører en stribe af forbrugsvarer, blandt andet Pampers bleer, kom ud af første kvartal af selskabets skæve regnskabsår med et regnskab, der ligger meget tæt op af analytikernes forventninger.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af gode serier i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af gode serier til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte gode serier til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Tokyo, Ottawa, Mexico City, Antananarivo, Nuku'alofa, Athen, Pretoria, Wellington, N'Djamena, Skopje, Panama City, Canberra, Tallinn, South Tarawa, Baku, Kinshasa, Asunci, Reykjavik, Rabat, Malabo, Conakry, Bryssel, Quito, Amsterdam, Paramaribo, New Delhi, Podgorica, Amman, Ulan Bator, Porto-Novo, Mbabane, Managua, Honiara, Washington D.C., Riga

Læs mere »

Nyheder

Danskere sluger TV-serier som gale: Nummer tre i verden
Danmark er nummer tre i verden over lande, der ser flest TV-serier det første døgn efter offentliggørelsen.
19 October 2017 | 3:37 pm

Facebook skal sende amerikansk udgave af »Skam«
Den amerikanske udgave af "Skam" skal blandt andet sendes på Facebooks nye tv-tjeneste.
18 October 2017 | 11:36 am

Endnu en filmboss må gå efter anklager om sexchikane
Roy Price, der er chef for Amazon Studios, har tirsdag opsagt sin stilling i selskabet, efter at han i sidste uge blev offentligt anklaget for sexchikane af en af selskabets producere.
18 October 2017 | 8:45 am

Catalonien-konflikt udsætter tv-aftale for spansk fodbold
En spansk liga uden FC Barcelona vil gøre en tv-aftale 20-25 procent billigere, siger ligapræsident.
18 October 2017 | 7:08 am

Flere danske medier er åbne over for fælles faktatjekmedie
I Norge står offentlige og private medier sammen om et faktatjekmedie. DR og TV 2 vil se på en dansk udgave, og Ritzau er åben over for at sende de faktatjekkede nyheder ud til læserne.
18 October 2017 | 4:41 am

Champions League i håndbold bliver mere eksklusivt

Det Europæiske Håndboldforbund (EHF) har fredag vedtaget at lave turneringsstrukturen i Champions League i håndbold om for både mænd og kvinder fra 2020.

Samtidig skifter den næstbedste europæiske ...


20 October 2017 | 11:16 am

Henrik Møllgaard vender hjem til Danmark

Efter tre års fransk eventyr i storklubben Paris vender den danske håndboldprofil Henrik Møllgaard til sommer hjem til Danmark.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger skifter den 32-årige forsvarsspecialis...


20 October 2017 | 9:52 am

Team Esbjerg tager førstepladsen med sejr over Aarhus

Team Esbjerg er på førstepladsen i kvindernes bedste håndboldrække, efter at vestjyderne på hjemmebane tog en sejr på 30-24 over Aarhus United.

Det er Team Esbjergs sjette sejr af syv mulige i denn...


19 October 2017 | 6:22 pm

Landsholdsstjerne slap med skrækken - men ude på ubestemt tid

Rasmus Lauge og Flensburg-Handewitt blev onsdag slået ud af den tyske pokalturnering, og for at gøre ondt værre måtte klubbens danske topscorer udgå kort før pausen.

Lauge brød igennem Füchse Berli...


19 October 2017 | 12:46 pm

18-årig har løst TTH Holstebros problemer på straffekast

10 mål på 10 forsøg.

Den bare 18-årige Jeppe Hauskov kunne ikke have gjort det meget bedre, da TTH Holstebro onsdag mødte Skjern Håndbold i kvartfinalen i Santander Cup.

Højrefløjen var...


19 October 2017 | 6:37 am

Læs mere »

gode serier


20. oktober 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en gode serier kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge gode serier, som internettet.
Nils Nielsen revser både DBU og Spillerforeningen i konflikten.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på gode serier eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste gode serier og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Seoul, Gaborone, Palikir, Melekeok, Nuuk, Doha, Basseterre, Bamako, Valletta, Port of Spain, Mbabane, Kuwait City, Yaren, Ankara, Lima, San Marino, Nouakchott, Dodoma, Panama City, Hanoi, Lusaka, Port Louis, Rabat, Kiev, Roseau, Budapest, Astana, Oslo, Bern, Berlin, Harare, Tel Aviv, Beijing, Kingstown, Sofia

Se mere »