lup

Hvad vil du vide om

gøngehøvdingenSøg her:

gøngehøvdingen

19. februar 2018: Velkommen til siden om gøngehøvdingen, hvor du finder alt om gøngehøvdingen. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere gøngehøvdingen til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Gøngehøvdingen rummer mange muligheder for, de som besøger siden om gøngehøvdingen.
Test
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af gøngehøvdingen i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af gøngehøvdingen til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte gøngehøvdingen til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Panama City, Bras, Kuwait City, Canberra, Gaborone, Dhaka, Kairo, Cayenne, Port Moresby, Beirut, Damaskus, Port Louis, Astana, Muskat, Abuja, San Marino, Djibouti, Maputo, Conakry, Ankara, Berlin, Maseru, Saint John's, Baku, Dublin, Bryssel, Santiago de Chile, Melekeok, Bukarest, Nairobi, Sofia, New Delhi, Colombo, Malabo, Oslo

Læs mere »

Nyheder

Real Madrid slår Betis efter comeback og målfest

Real Madrid var bagud 1-2 ved pausen, men stjernerne leverede et comeback og besejrede Real Betis 5-3 på udebane i Primera Division.

Dermed undgik Real sent søndag aften at lide endnu et ligaknæk i...


18 February 2018 | 9:53 pm

Reus-genialitet sender Dortmund op på andenpladsen

Jannik Vestergaard og Borussia Mönchengladbach gik søndag tomhændede fra banen efter 90 minutters fodbold mod Borussia Dortmund.

På et mål af Marco Reus vandt Dortmund 1-0, og den sejr sender holde...


18 February 2018 | 7:35 pm

Brøndby smider point efter islandsk udvisning i Aalborg

Brøndby IF tabte søndag aften terræn i guldkampen med uafgjort i Aalborg.

Trods et rødt kort tidligt i kampen spillede mesterskabskandidaterne 1-1 mod AaB på Aalborg Portland Park.

Gæsterne ...


18 February 2018 | 7:16 pm

League One-bundhold tvinger Tottenham i ny FA Cup-kamp

Der var engelsk pokalfodbold for alle skillingerne søndag, da Rochdale med en scoring i overtiden tvang Tottenham ud i en ny kamp i FA Cuppen.

Opgøret i Rochdale endte 2-2, og dermed er billett...


18 February 2018 | 6:59 pm

Atlético Madrid holder kursen med sejr over Bilbao

Kravet til Atlético Madrid var søndag en sejr hjemme mod Athletic Bilbao, hvis spændingen skulle bevares i toppen af Primera Division.

Barcelona gjorde sit ved at vinde lørdag eftermiddag og øgede ...


18 February 2018 | 5:36 pm

Avis: Ni menneskehandlede børn kom til Danmark i 2016
Rapport fra Center mod Menneskehandel viser en stigning i menneskehandel i Danmark, skriver Jyllands-Posten.
19 February 2018 | 12:16 am

Forskere: Fiskere smider ulovligt tonsvis af torsk ud i havet
En opgørelse viser, at danske fiskere i 2016 smed 1300 ton torsk ud i Østersøen, selv om det er forbudt.
19 February 2018 | 12:10 am

Hjælpeorganisation: Trist at skære i ulandsbistanden nu
Der er mere behov for nødhjælp nu end nogensinde før, siger Mellemfolkeligt Samvirkes generalsekretær.
19 February 2018 | 12:00 am

Svinearbejdere kan få MRSA-bevis uden rigtige svar i test
Selv om man svarer forkert på alle 12 spørgsmål i en test om MRSA, modtager man et kursusbevis.
18 February 2018 | 11:06 pm

Forsikringsselskaber laver hemmelige rapporter ved boligsalg
Når byggesagkyndige laver tilstandsrapport, indsamler de i nogle tilfælde også data til hemmelige rapporter.
18 February 2018 | 10:57 pm

Læs mere »

gøngehøvdingen


19. februar 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en gøngehøvdingen kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge gøngehøvdingen, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på gøngehøvdingen eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste gøngehøvdingen og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Seoul, Caracas, Taipei, Prag, South Tarawa, Banjul, Paris, Dalap-Uliga-Darrit, Tel Aviv, Stockholm, New Delhi, Vatikanstaten, Moskva, Maputo, Dhaka, Honiara, Reykjavik, Sarajevo, Kuala Lumpur, Lusaka, Apia, Bangkok, Windhoek, Lom, Manama, Riga, Bagdad, Mogadishu, Vilnius, Bujumbura, Minsk, Muskat, Paramaribo, Monaco, Tasjkent

Se mere »