lup

Hvad vil du vide om

gøngehøvdingenSøg her:

gøngehøvdingen

23. august 2017: Velkommen til siden om gøngehøvdingen, hvor du finder alt om gøngehøvdingen. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere gøngehøvdingen til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Gøngehøvdingen rummer mange muligheder for, de som besøger siden om gøngehøvdingen.
Danfoss ny topchef Kim Fausing har overtaget et Danfoss i fuld fart. Omsætningen voksede 13 pct. til knap 22 mia. kr. målt i danske kroner i første halvår, mens driftsoverskuddet voksede med ti pct. til 2,5 mia. kr.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af gøngehøvdingen i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af gøngehøvdingen til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte gøngehøvdingen til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Tel Aviv, Sana, Bujumbura, Dusjanbe, Naypyidaw, Caracas, Bagdad, Budapest, Tirana, Dhaka, Stockholm, Montevideo, Seoul, Madrid, Jakarta, Beirut, Ottawa, Bangui, Panama City, Juba, Kuala Lumpur, Vilnius, Dalap-Uliga-Darrit, Kairo, New Delhi, Addis Abeba, Havanna, Abu Dhabi, Bisjkek, Quito, Lusaka, Kuwait City, Manila, Port Moresby, Conakry

Læs mere »

Nyheder

Årets træner kigger nu på jobopslag som pædagog og lærervikar

Træning, kamp, planlægning, sponsorpleje, fotosessions, interviews, spillersamtaler, strategimøder, videoforberedelse og taktik-nørderi. Der plejer at være nok at se til i august måned for Claus Uhren...


23 August 2017 | 6:36 am

Tidligere KIF-spiller kan kun grine af direktørs udtalelse

For mere end fem måneder siden blev den spanske håndboldstjerne Antonio Garcia fritstillet i KIF Kolding København, men endnu mangler han at få de penge, den danske klub skylder ham.

Det f...


22 August 2017 | 8:19 pm

Nielsen: Farven er pillet af

Klub: Ringkøbing Håndbold

Placering sidste sæson: 11

Bud på slutplacering: 11

Det ligner endnu en sæson i den tunge ende for vestjyderne, der i denne sæson dog ser noget anderledes ud end tid...


22 August 2017 | 11:40 am

Nyegaard: En historisk midtjysk nedtur

Klub: HC Midtjylland

Placering sidste sæson: 11

Bud på slutplacering: 10

Efter en forrygende start, der havde direkte kurs mod de danske håndboldtinder, endte det hele i en midtjysk jammerdal...


22 August 2017 | 9:02 am

Ekspert: Aftalen med Wilbek viser, at bundhold mener det alvorligt

Den tidligere landstræner og sportschef i Dansk Håndbold Forbund (DHF), Ulrik Wilbek, meldte torsdag i sidste uge sin tilbagevenden til dansk håndbold.

Fremover skal han være rådgiver for...


22 August 2017 | 4:53 am

Gyldendal holder linjen trods svaghed
Gyldendal omsatte for en anelse mere i første halvår af 2017, men underskuddet voksede også i den typisk svage del af året for forlaget. Udsigterne for hele året - om at gentage de finansielle resultater fra sidste år - er der ikke ændret på.
23 August 2017 | 9:49 am

Genmab og Lundbeck bunder i negativt marked
Genmab og Lundbeck er bundskrabere i et negativt marked. Genmab har fået lidt skidt nyt om salget af Darzalex i juli, mens Lundbeck sætter sig uden selskabsspecifikt nyt.
23 August 2017 | 9:41 am

Mærsk-rival rygtes klar med ordre på rekordskibe
Den franske rederigigant CMA CGM har angiveligt besluttet sig for at bestille ni rekordstore containerskibe hos to kinesiske skibsværfter. Det skriver flere medier med henvisning til den kinesiske avis China Daily.
23 August 2017 | 9:16 am

Økonomer: Der er lagt i kakkelovnen til forbrugsboom
Man skal ikke tolke for hårdt på onsdagens forbrugertillidstal fra Danmarks Statistik, der i august var lavere end ventet, for stigningen igennem 2017 indikerer en ny forbrugsfest.
23 August 2017 | 9:15 am

Centralbankchef forsvarer effekten af obligationsopkøb i tale
Der kom ikke meget nyt på bordet om fremtidsudsigterne for programmet for obligationskøb, da chefen for Den Europæiske Centralbank, Mario Draghi, gik på talerstolen i tyske Lindau onsdag.
23 August 2017 | 9:15 am

Læs mere »

gøngehøvdingen


23. august 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en gøngehøvdingen kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge gøngehøvdingen, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på gøngehøvdingen eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste gøngehøvdingen og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Santo Domingo, Ljubljana, Colombo, Jerevan, Islamabad, Rabat, Vaduz, Tripoli, Singapore, Djibouti, Muskat, Asmara, Phnom Penh, Beograd, Warszawa, Buenos Aires, Amman, Stockholm, Antananarivo, Bratislava, Kuala Lumpur, Apia, Prag, Caracas, Male, Valletta, Bangkok, Washington D.C., Bern, Havanna, Nicosia, Quito, Brazzaville, Khartoum, Budapest

Se mere »