lup

Hvad vil du vide om

grødSøg her:

grød

20. oktober 2017: Velkommen til siden om grød, hvor du finder alt om grød. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere grød til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Grød rummer mange muligheder for, de som besøger siden om grød.
TH Real Estate har udpeget København som en af 90 byer i verden, heraf 40 i Europa, de gerne vil sætte penge i. Blandt andet den høje livskvalitet får København med på listen. Selskabet leder lige nu efter danske partnere.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af grød i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af grød til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte grød til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Managua, Manila, Dakar, Kingstown, Lima, Apia, Malabo, Port of Spain, Ottawa, Quito, Wellington, Bisjkek, San Jos, Bandar Seri Begawan, Teheran, Tallinn, Port Vila, Paramaribo, Stockholm, Dodoma, Astana, Bridgetown, Minsk, Ljubljana, Nairobi, Conakry, Wien, Praia, Maseru, Melekeok, Tbilisi, Antananarivo, Tripoli, Kiev, Manama

Læs mere »

Nyheder

»Skilsmissen bliver mere brutal, når man er fyldt 70!«
Filminstruktøren Hella Joof er ved at optage »Happy Ending« - en komedie om at blive ældre og stadigt at have behov for kærlighed og masser af liderlighed tilbage i kroppen.
21 October 2017 | 5:00 am

Verdensstjerne optræder i Danmark for første gang
Den oscarvindende sanger Sam Smith giver koncert i Royal Arena den 20. april 2018.
20 October 2017 | 8:21 am

Bjørnetjeneste

20 October 2017 | 7:18 am

Den unge Falchs lidelser og lyster
Michael Falch skriver i ungdomserindringerne »Til Grænsen« om ungdommens oplevelser med sin dysfunktionelle families op- og nedture, venskaberne, provinslivet i Tønder og møderne med erotikken.
20 October 2017 | 5:00 am

Pund styrkes efter positive brexit-tegn fra EU-topmøde
Det britiske pund styrkes fredag over for euro, efter at anden dag af EU-topmødet bød på forsonende tegn fra både EU og fra Storbritannien, som begge udtrykte sig mere positivt om vejen til en Brexit-aftale.
20 October 2017 | 11:37 am

Ugens op og nedture

20 October 2017 | 6:00 am

Denne mand har netop fået tilbudt en ny by, en 7 meter høj kaktus og 44 milliarder i skatterabat
Her er de vigtigste ting, du skal vide, før du starter din dag. Vi læser erhvervsnyhederne og tjekker aktiekurserne, før du står op, så du kun behøver at læse én artikel fra morgenstunden for at være helt opdateret.
20 October 2017 | 4:26 am

Topøkonomer: Regeringens plan om at flytte statslige arbejdspladser duer ikke
Udflytning af statslige arbejdspladser er ikke klogt i en samfundsøkonomisk betragtning, mener et stort flertal i Berlingske Business Økonompanel i kølvandet af statsministerens nye udflytningsplaner. Og skal det gøres, bør det ske til langt færre steder end de nuværende flere end 25 forskellige byer.
19 October 2017 | 6:00 pm

Pressede skattefolk advarer mod udflytning: Kun én ud af 110 flyttede med sidst
Skat ligger ned, og regeringens store opsplitningsplan er så stor en omvæltning, at det er hasard, mener Dansk Told & Skatteforbund.
19 October 2017 | 6:00 pm

Allerslev kan udløse radikal valgfiasko
Anna Mee Allerslevs håndtering af sine bryllups- og fødselsdagsfester kan blive en kostbar affære for de Radikale, som i forvejen står over for et svært kommunalvalg den 21. november.
20 October 2017 | 11:42 am

Minister: Computertjek kan gøre eksamen fair og objektiv
Gymnasieelever må ikke snyde med pc til eksamen, mener undervisningsminister Merete Riisager (LA) om tjek.
20 October 2017 | 10:09 am

Danmark og syv andre EU-lande kræver erstatning fra Israel
For første gang stiller EU erstatningskrav for ødelagt udstyr, som unionen har finansieret på Vestbredden.
20 October 2017 | 9:28 am

Strammet kontanthjælp har ikke tvunget flere til at flytte
Færre flytter efter kontanthjælpsloft og 225 timers regel, siger beskæftigelsesministeren.
20 October 2017 | 9:25 am

Han er manden, Anders Samuelsen vil tage en kugle for
Han er den næste formand i Liberal Alliance. Pelle Dragsted vil helst undgå ham i debatten, og i politikerens gamle parti ærgrer Morten Helveg sig. Danmarks økonomi- og indenrigsminister, Simon Emil Ammitzbøll fylder 40 år i dag.
20 October 2017 | 8:22 am

Læs mere »

grød


20. oktober 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en grød kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge grød, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på grød eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste grød og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Amman, Wellington, Minsk, Suva, Amsterdam, Gaborone, Brazzaville, Nuuk, Castries, Asunci, Bern, Athen, Melekeok, Lusaka, London, San Salvador, Beograd, Panama City, Nicosia, Buenos Aires, Pyongyang, Kinshasa, Sarajevo, South Tarawa, Bandar Seri Begawan, Tasjkent, Nassau, Kiev, Asjkhabad, Port of Spain, Bagdad, Kigali, Warszawa, Kabul, Tokyo

Se mere »