lup

Hvad vil du vide om

hjemmelavetSøg her:

hjemmelavet

19. februar 2018: Velkommen til siden om hjemmelavet, hvor du finder alt om hjemmelavet. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere hjemmelavet til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Hjemmelavet rummer mange muligheder for, de som besøger siden om hjemmelavet.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af hjemmelavet i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af hjemmelavet til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte hjemmelavet til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Tasjkent, Chisinau, Helsingfors, Abu Dhabi, Kabul, Bujumbura, Phnom Penh, Dhaka, Nicosia, Vaduz, Baku, Reykjavik, Port Moresby, Kingston, Mbabane, Andorra la Vella, Warszawa, Dakar, London, Manama, Nuuk, Riga, Havanna, Amman, Tripoli, Kuala Lumpur, Thimphu, Brazzaville, Wien, Lusaka, Juba, Colombo, Porto-Novo, San Marino, Doha

Læs mere »

Nyheder

Gør lønforhandlingen til en fest: Her er seks gyldne råd
Lønforhandling handler om forberedelse. Om at kende dine styrker og gode resultater til bunds og have evne, vilje og lyst til at fortælle om dem. Tænk på samtalen som en fest, hvor du er i centrum, lyder det fra IDAs karriererådgiver Kenneth Carstensen.
18 February 2018 | 9:00 am

Ugens dilemma: Når kollegaen bliver chef

14 February 2018 | 9:00 am

Talent har ingen alder hos Microsoft
Anders og Olivia Bonde er begge talenter hos Microsoft. De er far og datter. De er særligt udvalgte. Få indblik i, hvordan de opfatter talentbegrebet, og hvordan IT-virksomheden arbejder med talent.
14 February 2018 | 5:24 am

Chefanklager forlader Bagmandspolitiet
Bagmandspolitiet skal på jagt efter en ny chefanklager, for den nuværende, Steen Bechmann Jacobsen, er blevet hyret til en topstilling i Skat.
12 February 2018 | 1:36 pm

Hvis det at være dansk er at hylde den umenneskelige tilgang til folk i nød, vil jeg tøve med at kalde mig dansk
Jeg ved, hvordan den politik og retorik, du fører, præger flygtninges identitet og selvforståelse hele livet igennem.
18 February 2018 | 9:52 pm

Forsikringsselskaber laver hemmelige rapporter ved ejerskifteforsikring
Når en byggesagkyndig er på besøg for at vurdere dit hus, kan han samtidig være hyret af et forsikringsselskab til at udarbejde en særlig skyggerapport. Topdanmark betragter det som en service.
18 February 2018 | 9:15 pm

Grænsen for udpenslet vold og ryggesløs brutalitet er flyttet sig gevaldigt
Fjerde og sidste sæson af ’Broen’ fik samlet sig gevaldigt sammen i sidste afsnit. Og serien som sådan står tilbage som en vellykket udnyttelse af et bygningsværk og en region i krimisammenhæng.
18 February 2018 | 8:05 pm

Marguerite Duras' roman er et hotelvindue til et lille, liderligt univers
Jacques holder øje med Lol, der holder øje med Jacques, der knalder Tatiana ... Marguerite Duras skriver trekantsdramaet frem med voyeurens besidderiske blik i den nyoversatte ’Lol V. Steins henførelse’.
18 February 2018 | 7:39 pm

Ryd op i dine fotos med kunstig intelligens
Du behøver ikke stresse over alle de billeder, der fylder lageret op på din smartphone eller computer. Ny teknologi kan hjælpe dig med at få dem sorteret og arkiveret.
18 February 2018 | 7:24 pm

USAs forbrugerpriser stiger mere end ventet - aktierne falder
De amerikanske forbrugerpriser steg overraskende meget i januar, og det har straks sendt aktiekurserne ned i både USA og Europa.
14 February 2018 | 1:35 pm

Bill Gates til Donald Trump i åbent brev: »America First-verdenssynet bekymrer mig«
Bill and Melinda Gates Foundation tager i et årligt brev fat om ti svære spørgsmål fra året, der er gået. Og i spørgsmål seks får den amerikanske præsident en reprimande for sin måde at se verden på. Og aldrig har Gates været så uenig med en politisk administration.
14 February 2018 | 9:05 am

Topchefen er gået fra 350.000 ansatte til kun én – hende selv
Meg Whitman er den eneste kvindelige topchef, der har ledet to af USAs 500 største virksomheder, eBay og HP. Nu begynder hun forfra og skal lede en mobil-startup.
14 February 2018 | 7:00 am

Japan: Økonomisk vækstscenarie skuffer på næsten alle parametre
Den japanske økonomi voksede for ottende kvartal i træk i de sidste tre måneder af 2017.
14 February 2018 | 6:09 am

Senatet overskrider tidsfrist for at få amerikansk budgetaftale på plads
Kongressen i USA har klokken 6 dansk tid fredag morgen overskredet tidsfristen for at blive enig om en forlængelse af statsbudgettet.
9 February 2018 | 6:10 am

Læs mere »

hjemmelavet


19. februar 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en hjemmelavet kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge hjemmelavet, som internettet.
Den digitale udvikling kræver større viden hos advokater, når de skal rådgive erhvervs­livet. Et fællesskab bestående af advokater og tech-iværksættere skal sikre større teknologiforståelse og bedre rådgivning.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på hjemmelavet eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste hjemmelavet og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Astana, Funafuti, Amsterdam, Roseau, Conakry, Madrid, Ottawa, Havanna, Mexico City, Bujumbura, Lom, Ljubljana, Nicosia, Dalap-Uliga-Darrit, Gaborone, Vatikanstaten, Riga, N'Djamena, Kingstown, Port-au-Prince, Niamey, Riyadh, London, Wien, Belmopan, Nouakchott, Andorra la Vella, Sucre, Yaound, Stockholm, Bisjkek, San Marino, Beirut, Doha, Santo Domingo

Se mere »