lup

Hvad vil du vide om

hundelovenSøg her:

hundeloven

28. maj 2018: Velkommen til siden om hundeloven, hvor du finder alt om hundeloven. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere hundeloven til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Hundeloven rummer mange muligheder for, de som besøger siden om hundeloven.
Hver uge kårer Berlingske Business ugens vinder, samt ugens taber. Kan en skatteminister hive milliarder hjem til statskassen ved at gå på skattejagt i udlandet? Kig med her og se, hvem der har gjort sig fortjent til de to titler i denne uge.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af hundeloven i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af hundeloven til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte hundeloven til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Freetown, Taipei, Bissau, Warszawa, Kabul, Melekeok, Sana, Lissabon, Amman, Budapest, Havanna, N'Djamena, Nouakchott, Luxembourg, Phnom Penh, Khartoum, Kairo, Tel Aviv, Montevideo, Monrovia, Honiara, Kuwait City, Tunis, Ouagadougou, Bangui, Valletta, Muskat, Dakar, London, Harare, Port of Spain, Moroni, Bogot, Madrid, Kingstown

Læs mere »

Nyheder

Sover dine penge i banken?
Har du unødvendigt mange penge på indskudskonti i banken? En almindelig familie har de seneste fire år i gennemsnit mistet afkast på 40.000 kr.
26 May 2018 | 6:33 am

Yngre boligkøbere garderer sig mod fald i boligpriser
Frygt for prisfald og nye låneregler får flere og flere yngre boligkøbere i hovedstaden til at vælge de traditionelle og sikre lån med fast rente og indbygget forsikring mod gældsfælde. Nye tal viser markant kursskifte i de unges valg af realkreditlån.
26 May 2018 | 6:19 am

Hvis du lever længst, hvad arver du så?
I denne uges brevkasse er der spørgsmål til et testamente, hvor manden er i tvivl om, hvor han står i forhold til konens børn fra et tidligere forhold.
26 May 2018 | 5:00 am

Stigende oliepris koster børnefamilier 3.000 kroner om året
Olieprisen er over det seneste år steget til det højeste niveau siden november 2014. Det koster danskerne dyrt. For en gennemsnitlig børnefamilie er den årlige ekstraregning på omkring 3.000 kroner, vurderer cheføkonom.
25 May 2018 | 2:00 pm

Her er de nye fleksrenter: Se om dit lån bliver billigere
Renteauktionerne er netop afsluttet. Boligejere med flekslån kan nu se, om de fra 1. juli skal betale mere eller mindre i ydelse på deres lån.
25 May 2018 | 11:42 am

Genmab stopper forsøg: Analytiker spår aktiefald mandag
Et forsøg, der inkluderede Genmabs kræftmiddel Darzalex, afbrydes. Det vil skuffe investorer, lyder vurdering.
26 May 2018 | 10:42 am

Genmab: Fase 3-forsøg med Arzerra når ikke det primære endemål
Genmabs toplinje-resultater fra et fase 3-forsøg med ofatumumab (Arzerra), der blev sat i gang i 2010, har ikke nået det forventede mål.
24 May 2018 | 3:02 pm

Novo-topchef kigger ind i fremtiden: Vi kan tage 30-40 procent af vores priser
Hvis Novo Nordisk kan slippe for at lægge arm med magtfulde amerikanske medicinindkøbere, vil den danske diabeteskæmpe kunne sælge sine produkter med kæmpe rabatter i USA, lyder det fra Novos topchef.
24 May 2018 | 5:00 am

Diskret tandlægeimperium fortsætter vildt vækstridt
3Shape, der leverer scannere og software til tandlægeindustrien, fortsætter de vilde vækstrater og rundede i 2017 halvanden milliard i omsætning. Virksomhedens største udfordring er at holde fast i sin kultur midt i den voldsomme vækst, siger finansdirektør.
23 May 2018 | 12:55 pm

Genmab-analytiker: Darzalex-salget viser underliggende vækst
Selv om væksten for Genmabs kræftmiddel Darzalex var fraværende i april på det amerikanske marked, når man ser på de rapporterede tal, så er der fortsat underliggende fremgang for behandlingsformen.
23 May 2018 | 5:44 am

Lyttende højttaler rejser spørgsmål om lovgivning
Smarthøjttaleren Alexa overhører private samtaler. Det sætter spørgsmålstegn ved lovgivning, mener ekspert.
26 May 2018 | 3:40 pm

Danmark taber pusten på havvind sammenlignet med nabolande
Flere af Danmarks nabolande er ifølge en opgørelse foretaget af Politiken mere ambitiøse på havvindsområdet.
26 May 2018 | 7:09 am

Regeringen vil forlænge klagefrist i sager om seniorordning
En gruppe ældre på arbejdsmarkedet får længere tid til at klage, hvis arbejdsgiver har begået fejl.
26 May 2018 | 7:06 am

Læs mere »

hundeloven


28. maj 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en hundeloven kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge hundeloven, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på hundeloven eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste hundeloven og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Bujumbura, Minsk, Juba, Valletta, Tirana, Accra, Bogot, Bamako, Khartoum, Beijing, Seoul, Basseterre, Ljubljana, Jerevan, Paramaribo, Oslo, Bratislava, Cayenne, Stockholm, Kuwait City, Guatemala City, Athen, Ouagadougou, Dalap-Uliga-Darrit, Harare, Male, Addis Abeba, Suva, Katmandu, Andorra la Vella, Tbilisi, Vientiane, Nairobi, Abuja, Managua

Se mere »