lup

Hvad vil du vide om

hundelovenSøg her:

hundeloven

19. februar 2018: Velkommen til siden om hundeloven, hvor du finder alt om hundeloven. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere hundeloven til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Hundeloven rummer mange muligheder for, de som besøger siden om hundeloven.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af hundeloven i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af hundeloven til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte hundeloven til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Athen, Canberra, San Marino, Dodoma, Skopje, Kabul, Ulan Bator, Thimphu, Abidjan, Yaound, Kigali, Banjul, Juba, Dili, Nuuk, Vientiane, Tel Aviv, Managua, Bisjkek, Chisinau, Kinshasa, Addis Abeba, Mbabane, Sucre, Ankara, Teheran, New Delhi, Tunis, Palikir, Nassau, Doha, Warszawa, Libreville, Reykjavik, Beirut

Læs mere »

Nyheder

ALK-Abelló får japansk godkendelse af allergitablet til børn
Det danske medicinalselskab ALK-Abelló og partneren Torii har fået en ny godkendelse af de japanske sundhedsmyndigheder, som betyder, at tabletvaccinen Miticure nu også kan bruges til behandling børn, der lider af husstøvmideallergi.
16 February 2018 | 6:22 am

Novos superkombi mod diabetes ramt af fransk rabatræs
Mens Novo Nordisk i sidste uge sendte tre lægemidler på markedet i USA, halter selskabets seneste amerikanske satsning gevaldigt. Novos kombinationsmiddel Xultophy slæber sig af sted i kølvandet af en priskrig på insulin.
15 February 2018 | 7:00 pm

Sydbank: Coloplast-konkurrents investeringsplaner er interessante
Det britiske medicoselskab Convatec vil give køb på en del af indtjeningen i år for i stedet at løfte toplinjen gennem investeringer i blandt andet salgsfremmende initiativer.
15 February 2018 | 12:30 pm

Novo Nordisk får grønt lys for fremtidens store væksthåb i Europa
Novo Nordisk har fået godkendt et nyt produkt til behandling af type 2-diabetes til salg i EU. Det drejer sig om produktet Ozempic, som fredag har fået markedsføringstilladelse af Europa-Kommissionen.
9 February 2018 | 11:46 am

Kåre Schultz skuffer i Tel Aviv - Tevas aktie styrtdykker
Teva-topchef Kåre Schultz skuffer stort i Israel, hvor medicinalgigantens aktie falder med over 10 procent i det såkaldte formarked. Den danske topchef har fremlagt en række finansielle forventninger til 2018, som ikke falder i investorernes smag.
8 February 2018 | 12:21 pm

Vandmandsliv

18 February 2018 | 11:01 pm

Ghettoer kan fremme integrationen
I kritikken af ghettoer overser vi, at de faktisk kan hjælpe integrationen på vej. Det ser man i USA’s Chinatowns.
18 February 2018 | 11:01 pm

Ting jeg gjorde 19/2

18 February 2018 | 11:01 pm

Tænk løsningerne sammen, og få bedre byer
Det er ikke nok at rive boligblokke i de udsatte boligområder ned. Vi bliver nødt til samtidig at bygge mere bæredygtige bydele og byer op.
18 February 2018 | 11:01 pm

Vesten mangler en politik, der effektivt imødegår Ruslands destruktive og selvdestruktive politik
Cyberangreb på Mærsk peger tilbage på Rusland.
18 February 2018 | 11:01 pm

Læs mere »

hundeloven


19. februar 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en hundeloven kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge hundeloven, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på hundeloven eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste hundeloven og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Guatemala City, Bissau, Vatikanstaten, Tallinn, Quito, Beograd, Asunci, Manila, Melekeok, Suva, Kampala, Monrovia, Ulan Bator, Ottawa, Jakarta, Dhaka, Dublin, Reykjavik, Washington D.C., Montevideo, Abidjan, Bras, Sana, Buenos Aires, Ljubljana, Male, Funafuti, Beijing, Lusaka, San Marino, Luxembourg, Seoul, Luanda, Warszawa, Paramaribo

Se mere »