lup

Hvad vil du vide om

jensenSøg her:

jensen

21. februar 2018: Velkommen til siden om jensen, hvor du finder alt om jensen. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere jensen til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Jensen rummer mange muligheder for, de som besøger siden om jensen.

Et nederlag på 30-26 var ikke det, der fyldte mest for 25-årige Rasmus Boysen tirsdag aften.

Med 20 minutter tilbage af kampen landede han forkert efter en akt...


Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af jensen i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af jensen til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte jensen til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, N'Djamena, Nuku'alofa, San Salvador, Bratislava, Dili, Kiev, Andorra la Vella, Monaco, Mexico City, Nicosia, Athen, Naypyidaw, Yaren, Beograd, Melekeok, Sofia, Khartoum, Port-au-Prince, Windhoek, Montevideo, Asunci, Kairo, Ottawa, Belmopan, Freetown, Damaskus, Tbilisi, Muskat, San Marino, Tirana, Brazzaville, Kinshasa, Santo Domingo, Moroni, Libreville

Læs mere »

Nyheder

Kvinde på cykel er dræbt af lastbil i København
Ambulance og politi rykkede ud til dødsulykke midt i hovedstaden.
21 February 2018 | 12:56 pm

Passiv deltager i overfald får skærpet straf i Højesteret
Dommerne i landets øverste domstol er uenige i sag mod mindre begavet mand, der lokkede offer i baghold i Køge
21 February 2018 | 11:52 am

PornBots bombarderer danske Twitter-profiler
Danske Twitter-profiler er de seneste uger blevet ramt af en bølge af nye følgere i form af falske Twitter-konti med letpåklædte kvinder. De såkaldte PornBots invasion af danske profiler på det sociale medie skyldes muligvis, at danskere er blevet rekrutteret til at tage del i svindelnummeret.
21 February 2018 | 11:21 am

Sigtelse: Mor voldtog fireårig søn 20 gange på opfordring
En 42-årig mand opfordrede via chat en kvinde til overgreb mod fireårig søn. Moren ventes at tilstå.
21 February 2018 | 9:06 am

Superligaen ændrer på datokaos i slutspillet

Det skulle gerne blive nemmere for fodboldfans at finde ud af, hvornår deres favorithold går på banen i Superligaens slutspil.

I sidste sæson blev kampdatoerne meldt ud med kort varsel, men i år bl...


21 February 2018 | 11:50 am

Chelsea-dansker i kraftig modvind: - Dét gør man ikke

Ét spark til en fodbold er skyld i, at Andreas Christensen er kommet i massiv modvind efter Chelseas Champions League-kamp mod FC Barcelona.

Den danske landsholdsspiller sendte bolden på tværs af b...


21 February 2018 | 9:29 am

Superligaen har for mange hold, mener tv-chefer

- Det er kun folk med en kandidatgrad i varm luft, der kan fastholde det synspunkt, at der er et marked for 14 klubber.

Sådan lyder meldingen i Ekstra Bladet fra Discoverys sportschef, Anders Bay, ...


21 February 2018 | 7:27 am

FCK lader stjerner blive hjemme fra stor europæisk kamp

Efter et nederlag på 4-1 i den første kamp ser det svært ud for FC København, der torsdag aften møder Atléitco Madrid på udebane.

Lettere at skabe et mirakuløst comeback er det næppe blevet efter u...


21 February 2018 | 7:09 am

Andreas Christensen tager ikke sin fejl så tungt

Andreas Christensen spillede en hovedrolle, da Chelsea og FC Barcelona spillede 1-1 i Champions League tirsdag aften.

Willian havde bragt Chelsea foran 1-0 efter en time, men en stor fejl af danske...


21 February 2018 | 5:21 am

Læs mere »

jensen


21. februar 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en jensen kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge jensen, som internettet.
Bankerne kræver gebyrer af kunderne og forgylder samtidig aktionærerne. Men forbrugerne kan flytte sig og skærpe konkurrencen, påpeger Mybanker.dk.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på jensen eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste jensen og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Taipei, Tallinn, Montevideo, Madrid, Belmopan, Reykjavik, Tasjkent, Astana, Kigali, Guatemala City, Kuwait City, Dublin, Bagdad, Honiara, Nairobi, Sana, Malabo, Chisinau, Manama, Baku, Andorra la Vella, Tbilisi, Bryssel, Phnom Penh, Damaskus, Bujumbura, Stockholm, Port-au-Prince, Prag, Lilongwe, Nuuk, Port Moresby, Washington D.C., Kairo, Panama City

Se mere »