lup

Hvad vil du vide om

julemandens nummerSøg her:

julemandens nummer

23. maj 2018: Velkommen til siden om julemandens nummer, hvor du finder alt om julemandens nummer. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere julemandens nummer til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Julemandens nummer rummer mange muligheder for, de som besøger siden om julemandens nummer.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af julemandens nummer i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af julemandens nummer til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte julemandens nummer til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Dakar, Mbabane, Pyongyang, Juba, London, Canberra, Georgetown, Nassau, Vientiane, Berlin, Doha, Hanoi, Bras, Bandar Seri Begawan, Manama, Managua, Zagreb, Asjkhabad, Madrid, Male, South Tarawa, Maseru, Antananarivo, Podgorica, Naypyidaw, Pretoria, Bridgetown, Mogadishu, Niamey, Sarajevo, Basseterre, Manila, Dublin, Cayenne, Amsterdam

Læs mere »

Nyheder

Nye regler åbner for stribevis af retssager om salg af andelsboliger
Har du i god tro solgt en andelsbolig til prisen i en forening, som senere viser sig at være nødstedt, er der grund til at være bekymret over de ændringer af andelsboligloven, der netop er blevet vedtaget af et flertal i Folketinget, advarer Advokatrådet.
22 May 2018 | 12:19 pm

Nu vanker der dobbelt tæsk til nødsstedte andelsboliger
Folketinget har netop forringet vilkårene for andelshavere, der går konkurs. De kan foruden tabet af deres andel imødese højere husleje end lejeloven kræver.
22 May 2018 | 11:24 am

Boligkøberne betaler mindre for de gamle energisyndere
Er agurken fløjet ind fra Sydamerika, eller har den blot krydset Storebælt? Bliver telefonen opladt med strøm fra vindmøller? Og hvor mange penge kan man spare på at skifte alle de gamle elpærer ud med de energivenlige af slagsen?
22 May 2018 | 9:13 am

Regeringen vil forbedre forholdene for boligkøbere
Ny politisk aftale: Der skal ryddes op i den jungle af oplysninger, der følger med en bolighandel, der skal være lettere adgang til selv at handle med obligationerne bag realkreditlån, og det skal være lettere at sammenligne priser.
22 May 2018 | 6:42 am

»Alle stjernekrigsfilm har skabt ballade i forhold til de gamle fans«
Alden Ehrenreich afløser Harrison Ford i den ikoniske rolle som Han Solo fra ’Star Wars’-filmene – nu i en selvstændig film, der har premiere i dag.Som barn legede han med lyssværd og drømte sig ind i alle karakterer fra alle film, han så. Vi har mødt Ehrenreich i Cannes.
23 May 2018 | 5:30 am

Jakob Ellemann-Jensen er klar til at lave skrappere regler for miljøzoner i byerne
Den nye fødevare- og miljøminister vil se på muligheden for at stramme reglerne for tunge køretøjer i byen.
23 May 2018 | 5:10 am

Vi er - næsten - vilde med EU
Den grønne dagsorden trænger sig på. Også i EU.
23 May 2018 | 4:55 am

Den prisvindende amerikanske forfatterlegende, Philip Roth, er død
Forfatteren Philip Roth er død. Han blev 85 år og vandt adskillige priser i løbet af sin forfatterkarriere.
23 May 2018 | 4:25 am

Kære Inger Støjberg. Har du nogensinde læst Hamsuns ’Sult’? Har du selv sultet?
Måske kan Støjberg ikke finde på flere ting at genere muslimerne med? Det er i hvert fald ufatteligt dumt at bruge ramadanen.
23 May 2018 | 4:18 am

Læs mere »

julemandens nummer


23. maj 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en julemandens nummer kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge julemandens nummer, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på julemandens nummer eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste julemandens nummer og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Port of Spain, Khartoum, Brazzaville, San Salvador, Manama, Montevideo, Kiev, Nairobi, Kingstown, Naypyidaw, Asjkhabad, Astana, Pyongyang, Abu Dhabi, Kampala, Wien, Vientiane, Moskva, Dodoma, Basseterre, Sucre, Malabo, Georgetown, Valletta, Managua, Phnom Penh, Singapore, Mbabane, Kingston, Prag, Pretoria, Banjul, Kuwait City, Tripoli, Libreville

Se mere »