lup

Hvad vil du vide om

kedsomhedSøg her:

kedsomhed

22. januar 2018: Velkommen til siden om kedsomhed, hvor du finder alt om kedsomhed. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere kedsomhed til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Kedsomhed rummer mange muligheder for, de som besøger siden om kedsomhed.
Amerikanske Schlumberger, der er en af de største underleverandører til oliebranchen, kom bedre end ventet ud af fjerde kvartal.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af kedsomhed i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af kedsomhed til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte kedsomhed til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Bras, Mexico City, Honiara, Dusjanbe, Skopje, Prag, London, South Tarawa, Port Moresby, New Delhi, Pretoria, Sana, Georgetown, Bagdad, Kingstown, Oslo, Tripoli, Windhoek, Asmara, Tokyo, Malabo, Beograd, Yaren, Tunis, Bratislava, Nouakchott, Washington D.C., Niamey, Beijing, San Salvador, Dalap-Uliga-Darrit, Nuku'alofa, Tasjkent, Rom, Chisinau

Læs mere »

Nyheder

Historisk arv: Norges hotelkonge videregiver formue på 20 milliarder kroner til sine tre børn
Den norske hotelmogul og mangemilliardær, Petter Stordalen, har valgt at overføre familieformuen på i alt 25,1 milliarder norske kroner til sine tre børn før tid. »Det skal sikre, at børnene overtager koncernen, hvis jeg bliver udsat for en flyulykke,« lyder det fra den 55-årige nordmand.
22 January 2018 | 11:14 am

Cabinn-rigmand vil bygge hotel til piloter og stewardesser
Niels Fennet planlægger at bygge et hotel til flypersonale nær lufthavnen. Det jyske hotelmarked er til gengæld uinteressant for hotelmillionæren.
22 January 2018 | 8:03 am

3.000 mister jobbet i Skanska
Entreprenørkoncernen tager store nedskrivninger og reducerer antallet af ansatte drastisk.
18 January 2018 | 9:25 am

Lejers mulighed for lejenedsættelse ved forskellige lejevilkår
Vestre Landsret frifandt i en nyere dom en udlejer, der i boligretten var blevet dømt til at skulle nedsætte lejen for en række lejere. Byretten havde fundet lejeniveauet for disse mere byrdefuldt end den leje, der gjaldt for ejendommens øvrige lejere.
17 January 2018 | 1:00 pm

Ny ferielov æder over en tredjedel af Løkkes arbejdsudbud
Betalt ferie til nyansatte det første år skærer 40 procent af regeringens reformkonto på 3.500 personer.
22 January 2018 | 11:04 am

Pia Kjærsgaard blander sig ikke i Puigdemont-besøg
Den catalanske separatistleder Carles Puigdemont er ankommet til København og gæster Folketinget tirsdag.
22 January 2018 | 10:57 am

Tæsk med kæp, hærværk og falsk escortprofil: Her er politikernes egne eksempler på chikane og trusler
Et flertal af Folketingets politikere oplever jævnligt at modtage trusler og hadefulde beskeder. I en rundspørge har politikerne delt deres egne oplevelser, som vi her bringer et uddrag af.
22 January 2018 | 10:30 am

Afskaffelse af afgift får flere Mærsk-skibe under dansk flag
Flere af Mærsks skibe vil fremover sejle under danske flag, efter at tinglysningsafgift er blevet fjernet.
22 January 2018 | 9:24 am

Følelsesladet Løkke i undskyldning til storfisker: »Jeg er en kæmpe torsk«
Dagens overblik: Statsminister Lars Løkke Rasmussen undskyldte søndag til storfiskeren John-Anker Hametner Larsen for, at de to i den seneste uge har været en tur i mediemøllen. Mange folketingspolitikere har oplevet voldsomme trusler og dødstrusler. Og indvandrere fylder mere i ghettoområder. Hele dit politiske overblik her.
22 January 2018 | 7:45 am

ISS indgår stor femårig aftale med stort europæisk selskab
Serviceselskabet ISS har fået sat de sidste underskrifter på en kontrakt med »et stort internationalt selskab«.
17 January 2018 | 4:36 pm

FLSmidth ignorerer prispres og afviser ny fyringsrunde
Den tyske industrikoncern ThyssenKrupp, som er en konkurrent til FLSmidths cementdivision, sænker priserne markant, men FLSmidths topchef, Thomas Schulz, nægter at pille ved strategien og justere priserne.
17 January 2018 | 6:40 am

Solar-topchef om store nedskrivninger: Opkøb har leveret under målet
Solar har gennem de seneste år opkøbt tre virksomheder, men der har været udfordringer og problemer internt, og de har ikke leveret som forventet.
12 January 2018 | 4:39 pm

Solar nedskriver for trecifret millionbeløb og nedjusterer
Solar nedskriver med 156 mio. kr. og nedjusterer forventningerne til driftsindtjeningen for 2017. Det sender aktien ned med næsten 10 pct.
12 January 2018 | 3:21 pm

Byggebeskæftigelsen på højeste niveau i otte år
Et af de steder, hvor man for alvor mærker, at der er et opsving i gang, er byggebranchen.
12 January 2018 | 10:24 am

Læs mere »

kedsomhed


22. januar 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en kedsomhed kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge kedsomhed, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på kedsomhed eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste kedsomhed og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Helsingfors, Palikir, Tokyo, Belmopan, Monaco, Dodoma, Khartoum, Kiev, Katmandu, South Tarawa, Ankara, Abu Dhabi, Andorra la Vella, Skopje, Antananarivo, Pretoria, Georgetown, Abuja, Kigali, Bratislava, Warszawa, London, Beograd, Kuala Lumpur, Sarajevo, Mogadishu, Apia, Nuku'alofa, Lissabon, Athen, N'Djamena, Kingstown, Niamey, Ouagadougou, Prag

Se mere »