lup

Hvad vil du vide om

klubbenSøg her:

klubben

23. juli 2018: Velkommen til siden om klubben, hvor du finder alt om klubben. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere klubben til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Klubben rummer mange muligheder for, de som besøger siden om klubben.
Nogle flygtninge taber penge på at tage et IGU-job og dropper det af den grund, selv om det burde kvalificere.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af klubben i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af klubben til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte klubben til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Asunci, Asjkhabad, Bukarest, Tallinn, Muskat, Sofia, Andorra la Vella, Stockholm, Nuku'alofa, Riga, Tegucigalpa, Windhoek, Canberra, Kairo, Paramaribo, Georgetown, Buenos Aires, Oslo, Islamabad, Hanoi, Thimphu, Yaound, San Marino, Monaco, Maseru, Colombo, Amman, Bridgetown, Antananarivo, Port Moresby, Beijing, Moroni, Bagdad, Abu Dhabi, Luxembourg

Læs mere »

Nyheder

Det varme vejr smelter Topdanmarks pengepung
En stigning i brandskader har haft betydning for Topdanmarks resultater i det forgangne kvartal.
20 July 2018 | 10:41 am

Børnebørnene bliver 1,2 mio. kroner rigere som pensionister end deres bedsteforældre
Årgang 2018 kan glæde sig over, at de vil have over en mio. kroner mere i pensionsopsparing end deres bedsteforældre, når de går på pension. Men bedsteforældrene vil kunne nyde langt flere år på pension, viser nye beregninger.
20 July 2018 | 10:30 am

Nyfødte skal arbejde til de er 77 år – men gider de det?
Årgang 2018 skal arbejde 12 år længere end deres bedsteforældre. Men de når at spare så meget op til pension, at de kan trække sig tilbage fire år før alderen for folkepension, viser nye beregninger.
20 July 2018 | 4:00 am

Finanskalender: Din guide til de vigtigste begivenheder i uge 30
Vi har samlet et overblik over de regnskaber og makroøkonomiske nøgletal, du skal holde øje med i den kommende uge.
22 July 2018 | 2:00 pm

Norden er Danmarks største marked
Globalt udsyn er en nødvendighed, men der er også god grund til at bevare fokus på de nære markeder i det øvrige Norden, for her finder man en af verdens bedst integrerede regioner. Det skriver Danmarks ambassadør i Norge, Jarl Frijs-Madsen i denne kommentar om nordisk økonomi.
22 July 2018 | 10:00 am

Se business-ugen i billeder

22 July 2018 | 8:00 am

Vil du købe spidsen af en jetjager?
Et firma i Californien har fået den snurrige idé at renovere og sælge dele af gamle fly, der er blevet sendt på græs som udtjente heste.
22 July 2018 | 5:00 am

Tørke giver flere danske økologiske bøffer i kølediskene
Økologiske landmænd sender flere kvæg til slagtning, fordi tørken giver fodermangel, lyder det fra slagterier.
13 July 2018 | 12:00 pm

Foder fra brakmarker batter kun lidt for tørkeplagede landmænd
Tørkeplagede landmænd og deres dyr får hjælp fra EU i form af ekstraordinær adgang til foder fra brakmarker.
13 July 2018 | 8:02 am

Læs mere »

klubben


23. juli 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en klubben kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge klubben, som internettet.
Skotland har alt til elskere af gamle dage - plus nationalfølelse, kongelige kronhjorte og masser af huller i jorden.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på klubben eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste klubben og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Wellington, Abuja, Tirana, Sucre, Banjul, Pretoria, Bern, Bagdad, Beograd, Juba, Bukarest, Malabo, Canberra, Monrovia, Nouakchott, Bujumbura, Vilnius, Monaco, Kinshasa, Montevideo, Kigali, Jerevan, Astana, Bras, Abidjan, Libreville, Djibouti, Tegucigalpa, Asjkhabad, Beirut, Yaound, Windhoek, Vatikanstaten, Bryssel, Caracas

Se mere »