lup

Hvad vil du vide om

knippeSøg her:

knippe

27. april 2018: Velkommen til siden om knippe, hvor du finder alt om knippe. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere knippe til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Knippe rummer mange muligheder for, de som besøger siden om knippe.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af knippe i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af knippe til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte knippe til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Dublin, Seoul, Ljubljana, Kingstown, Monaco, Buenos Aires, Manila, Belmopan, Dili, Bern, Phnom Penh, Tegucigalpa, Amman, Addis Abeba, Castries, Bamako, Mexico City, Roseau, Honiara, Asunci, Malabo, Jerevan, Juba, Astana, Maputo, Port Louis, Athen, Muskat, San Marino, Santiago de Chile, Beirut, Asmara, Bridgetown, Canberra, Luxembourg

Læs mere »

Nyheder

Skæbnetimer: Anders Bondo iler tilbage efter møde med baglandet
Forhandlingerne om overenskomst for offentligt ansatte i kommuner, regioner og stat er tilsyneladende gået ind i en afgørende fase og fortsætter natten til fredag i Forligsinstitutionen.
26 April 2018 | 10:40 pm

Jurister: Rigsadvokatens uafhængighed er truet
Rigsadvokaten er ansat på åremål. Det giver risiko for politisk indblanding i straffesager, mener professorer.
26 April 2018 | 8:17 pm

Goddag mand, økseskaft: Derfor vil omskæringdebatten aldrig dø
Omskæringsdebatten udstiller sammenstødet mellem individets frihedsrettigheder og det religiøse samfunds ret til at videreføre identitetsskabende ritualer. Derfor taler modstanderne konstant forbi hinanden, og derfor stopper diskussionen aldrig. Selv om politikerne har lagt borgerforslaget i graven, er et flertal af danskerne stadig tilhængere af forbud mod omskæring af børn.
26 April 2018 | 6:00 pm

FN: IS-terrorister gør klar til at sende endnu en bølge af migranter mod Europa
I det nordlige Afrika er flygtede ledere fra Islamisk Stat sammen med andre terrorgrupper i færd med at udløse en bølge af migranter mod Europa, advarer FN. Terroristerne har imidlertid let spil i det enorme afrikanske Sahel-område.
26 April 2018 | 6:00 pm

Der er gået en slags kage i forholdet mellem Korea og Japan
Værterne har fået lidt at tygge på forud for det historiske møde mellem lederne af Syd- og Nordkorea. En planlagt dessert har nemlig ophidset et tredje land.
26 April 2018 | 5:51 pm

EU-chef appellerer til eurolande om at afskrive græsk gæld
Medlemmerne i eurozonen bør afskrive græsk gæld, siger Jean-Claude Juncker under besøg i Athen.
26 April 2018 | 12:17 pm

EU vil omlægge milliarder til hårdt pressede økonomier
EU vil sende større tilskud til Sydeuropa, som blev hårdt ramt af finanskrisen for ti år siden.
23 April 2018 | 2:34 pm

Verdens rigeste tror på recession inden for to år
I en rundspørge svarer 75 procent af de rigeste mennesker i verden, at de ser en ny nedgangstid nærme sig.
20 April 2018 | 2:45 pm

USA vil erklære økonomisk nødsituation over for Kina
Den amerikanske regering overvejer at erklære en national økonomisk nødsituation, så den kan indføre nye restriktioner på kinesiske investeringer. Det bekræfter det amerikanske finansministerium.
20 April 2018 | 7:57 am

Læs mere »

knippe


27. april 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en knippe kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge knippe, som internettet.
Find sejlerskoene frem, puds solbrillerne og slå kraven op på polo-shirten: Nordsjælland kalder på en ny sommergæst med pengepungen i orden.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på knippe eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste knippe og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Ulan Bator, Kingstown, Caracas, Kigali, Luanda, Andorra la Vella, Dalap-Uliga-Darrit, Djibouti, Jakarta, Vaduz, Athen, Vientiane, Tripoli, Minsk, Port of Spain, Bisjkek, Chisinau, Kiev, Dakar, Sarajevo, Kairo, Abu Dhabi, Lusaka, Bujumbura, Beograd, Tel Aviv, Banjul, Kuala Lumpur, Khartoum, Wellington, Bratislava, Monrovia, Male, Buenos Aires, Vilnius

Se mere »