lup

Hvad vil du vide om

køerSøg her:

køer

24. januar 2018: Velkommen til siden om køer, hvor du finder alt om køer. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere køer til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Køer rummer mange muligheder for, de som besøger siden om køer.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af køer i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af køer til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte køer til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Nassau, Bisjkek, Bamako, Jakarta, Accra, Djibouti, N'Djamena, Gaborone, Skopje, Moskva, Kigali, Ottawa, Guatemala City, Zagreb, Asjkhabad, Bagdad, Monrovia, Islamabad, Abuja, Cayenne, Saint John's, Lima, Pretoria, Freetown, Riyadh, Riga, Honiara, Tegucigalpa, Vientiane, Yaren, Manama, San Salvador, Belmopan, Juba, Dodoma

Læs mere »

Nyheder

Fem sekunder afgjorde Danmarks EM-skæbne: - Et nedslag i håndboldkarrieren

Se Danmark mod Makedonien på TV 2 og TV 2 PLAY onsdag klokken 18.15.

Det danske håndboldlandshold møder onsdag aften Makedonien i en kamp, der afgør, hvem Danmark skal møde i semifinalen ved EM.

...
24 January 2018 | 7:07 am

Estavana Polman fortsætter hos pokalvindere

Team Esbjergs største profil bliver i klubben i minimum én sæson mere.

Estavana Polman har nemlig skrevet under på en ny kontrakt, så hun og Esbjerg har papir på hinanden frem til sommeren 2019. De...


24 January 2018 | 6:13 am

Wozniacki vandt og vandt: - Alligevel var det dén ene kamp, der gjorde ondt

6-3, 5-4 og 40-30. 

Den 27. januar 2011 havde Caroline Wozniacki alle muligheder for at spille sig i finalen i Australian Open. På den anden side af nettet stod kinesiske Li Na, som danskeren ...


24 January 2018 | 6:10 am

Knust makedoner får svært at motivere sig mod Danmark

Danmark kommer til at stå over for et træt og sønderknust makedonsk hold i den sidste mellemrundekamp ved EM.

Det forudser den makedonske målmand Borko Ristovski, efter at makedonerne mistede mulig...


24 January 2018 | 5:51 am

Danskerne så dramaet, der sikrede semifinale: - Der var et lille jubelbrøl

I hallen i Varazdin udspillede der sig tirsdag aften et gigantisk drama, da Tjekkiet og Makedonien mødte hinanden.

Inden kampen stod det klart, at alt andet end uafgjort ville sikre Danmark en plad...


24 January 2018 | 5:43 am

Ingen løn eller bonus: Sådan vil Tesla holde på Elon Musk
En af verdens flittigste og mest succesfulde iværksættere, Elon Musk, skal se langt efter løn og bonusser. Medmindre han og Tesla opnår nogle voldsomt ambitiøse milepæle.
23 January 2018 | 2:42 pm

Flere kinesere på vej til Danmark: Air China åbner ny flyrute fra Beijing til København
Endnu en flyrute er snart klar til at transportere storforbrugende kinesere til Danmark til gavn for dansk turisme og detailhandel.
23 January 2018 | 12:45 pm

Torms topchef: Ikke umiddelbart brug for mere kapital nu
Rederiet Torm har gennem en såkaldt accelereret bookbuilding gennemført en kapitaludvidelse, der sikrer selskabet et provenu på 100 mio. dollar.
23 January 2018 | 12:23 pm

Læs mere »

køer


24. januar 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en køer kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge køer, som internettet.
Ført an af den ustyrlige indpisker Dave Gahan leverede de engelske poplegender en yderst inspireret indsats i Royal Arena tirsdag aften.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på køer eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste køer og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Port Louis, Thimphu, Male, Seoul, Kampala, Katmandu, Lom, Bryssel, Kairo, Helsingfors, Maputo, Bagdad, Bern, Conakry, Nuuk, Tallinn, Bangkok, Wien, Sofia, Khartoum, Antananarivo, Beijing, Mogadishu, Singapore, Melekeok, Chisinau, San Jos, Paris, Vatikanstaten, Pyongyang, Kinshasa, Tel Aviv, Apia, Bamako, Zagreb

Se mere »