lup

Hvad vil du vide om

køerSøg her:

køer

26. april 2018: Velkommen til siden om køer, hvor du finder alt om køer. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere køer til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Køer rummer mange muligheder for, de som besøger siden om køer.
EU og Storbritannien er på kollisionskurs om et stort europæisk satellit-projekt, der skal sende det amerikanske GPS-system på pension i Europa. EU-kredsen har forud for Storbritanniens farvel til EU reelt frosset landet ud af programmet. Storbritannien overvejer at opbygge sit eget system.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af køer i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af køer til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte køer til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Praia, Bagdad, Phnom Penh, Thimphu, Tel Aviv, Asunci, Kuwait City, Dublin, San Salvador, Dalap-Uliga-Darrit, Accra, Juba, Zagreb, Conakry, Kigali, Quito, Male, Havanna, Mogadishu, Lissabon, Addis Abeba, Libreville, Canberra, Beograd, Vaduz, Caracas, Bukarest, Sarajevo, Nuuk, Prag, Yaren, Port Vila, Skopje, Malabo, Podgorica

Læs mere »

Nyheder

TTH Holstebro knuser Skjern i slutspilsopgør

Der var lagt op til topopgør i pulje 1 herrernes slutspil, hvor TTH Holstebro tog i mod lokalrivalerne fra Skjern. 

Men tæt blev det aldrig. Hjemmeholdet TTH Holstebro spillede en tæt på ...


25 April 2018 | 8:23 pm

Helle Thomsen blev fyret fem minutter efter sejr: Det er ikke værdigt

Se håndboldmagasinet KONTRA onsdag aften klokken 22.00 på TV 2 SPORT.

Sidste sommer overtog den danske håndboldtræner Helle Thomsen styringen i en af Europas største håndboldklu...


25 April 2018 | 6:44 pm

KIF vinder over GOG og holder liv i semfinalehåbet

KIF Kolding København hentede onsdag en særdeles vigtig sejr i 888 Ligaen, da klubben hjemme vandt 33-32 over GOG Håndbold i slutspillet. 

Dermed nåede KIF op på fem point i den tætte pulje 2,...


25 April 2018 | 6:08 pm

Skjern-profil måtte bæres fra banen: - Pludselig lå jeg og skreg

Grundspilssejr, Champions League-eventyr og landsholdsudtagelse. Alt kørte på skinner for René Rasmussen, men så skete det værst tænkelige.

- Det kom som et lyn fra en klar himmel, at jeg lige...


25 April 2018 | 5:25 pm

Hannover har fundet afløseren for Casper U. Mortensen

En udfordring er løst i Hannover-Burgdorf. Klubben har nemlig fundet en afløser for Casper U. Mortensen, der efter denne sæson skifter til FC Barcelona.

Hannover har skrevet kontrakt med den spansk...


25 April 2018 | 1:11 pm

Johan Schlüter i mail: »Jeg vil ikke behandles som en skoledreng«
I sommeren 2015 mistede Producentforeningen tilliden til advokatfirmaet Johan Schlüter og meldte det til politiet. Men allerede i efteråret 2014 gik bølgerne mellem parterne højt, fortalte foreningens direktør onsdag i retten.
11 April 2018 | 4:23 pm

Schlüter-klient kræver trecifret millionbeløb af Schlüter og Fryland
Rettighedshaverne, som mener sig snydt af advokatduoen Schlüter og Fryland, har nu opgjort deres endelige erstatningskrav mod de tidligere partnere i advokatfirmaet Johan Schlüter.
11 April 2018 | 10:42 am

Schlüters banemand skal vidne i retten efter tab på 100 millioner kroner
Klaus Hansens politianmeldelse af advokatfirmaet Johan Schlüter trak tæppet væk under advokatfirmaet og blev afsættet for den verserende retssag om påstået mandatsvig og skyldnersvig.
10 April 2018 | 7:00 am

Topadvokater fremlægger regnskab for første gang
Bech-Bruun og Plesner har offentliggjort regnskaber for første gang nogensinde. Med også 2017-tal fra Gorrissen Federspiel er det nu muligt at se, hvem af de tre der er størst og tjener mest.
5 April 2018 | 5:00 pm

Radikale fortryder, at de er radikale

25 April 2018 | 6:00 pm

På samme tid

21 April 2018 | 7:00 am

Læs mere »

køer


26. april 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en køer kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge køer, som internettet.
Alle forhandlere forlader Forligsen inden midnat. Både kommuner og staten møder til forhandlinger klokken 15.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på køer eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste køer og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Vaduz, Taipei, Kingstown, Luxembourg, San Salvador, Mbabane, Dili, Tegucigalpa, Kinshasa, Tripoli, Manila, Vatikanstaten, Asjkhabad, Lima, Conakry, Luanda, Havanna, Tallinn, Stockholm, Harare, Islamabad, Bogot, Helsingfors, Singapore, Asunci, Rom, Hanoi, Castries, Bras, Sarajevo, Astana, Athen, Accra, Nouakchott, Georgetown

Se mere »