lup

Hvad vil du vide om

kuglerSøg her:

kugler

26. april 2018: Velkommen til siden om kugler, hvor du finder alt om kugler. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere kugler til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Kugler rummer mange muligheder for, de som besøger siden om kugler.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af kugler i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af kugler til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte kugler til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Nuuk, Port Moresby, Paris, Taipei, Bukarest, Tbilisi, Asmara, Ljubljana, Sarajevo, Islamabad, N'Djamena, Dusjanbe, Wellington, Melekeok, Windhoek, Lusaka, Katmandu, Khartoum, Paramaribo, Tripoli, Port Vila, Moskva, Antananarivo, Asunci, Jakarta, Prag, Saint George's, Kingston, Maseru, Port Louis, Skopje, Niamey, Colombo, Tegucigalpa, Apia

Læs mere »

Nyheder

Hus på budget: Disse tre huse koster under 100.000 kroner
Huse udbudt til salg for et blot fem-cifret beløb er en ligeså sjælden gæst på boligmarkedet, som de fleste af os er, når der holdes åbent hus i strandvejens multimillion-kasser.
25 April 2018 | 10:00 am

Aktieuro giver minus på kontoen hos pensionsopsparerne
Landets største pengetank ATP fik et negativt afkast i årets første kvartal på 1,1 mia. kr. Der er tale om en normalisering af afkastene efter en række gyldne år, mener ATP.
25 April 2018 | 7:06 am

750.000 får ikke sparet op til pension

25 April 2018 | 5:28 am

Boligejerne får massive besparelser på den lave rente
Der er udsigt til en stigning i boligpriserne på tre pct. på parcelhuse både i år og næste år, forudser Nordea i ny prognose. Men prisstigningerne vil primært blive drevet af områderne uden for de større byder.
24 April 2018 | 7:00 am

Hoteller på vej til at blive sin egen aktivklasse i Danmark
Hotelejendomme har for alvor fået investorernes bevågenhed de seneste tre-fire år, og det vil fortsætte en rum tid endnu, vurderer Peter Haaber, adm. direktør for kæden Zleep Hotels, der heller ikke er så bekymret for, om der lige nu bliver bygget for mange hotelejendomme: De kan hurtigt bliver fyldt af kinesere, der allerede har set London og Paris.
25 April 2018 | 8:00 am

Danmark nyder godt af svensk ejendomsnedtur - foreløbig
De svenske ejendomsinvestorer søger i stort omfang til Danmark og har i første kvartal stået bag mere end halvdelen af opkøbet af ejendomme i København. Iagttagere vurderer, at interessen for Danmark er varig.
25 April 2018 | 8:00 am

Omsætningen i Jeudan-aktien skyder i vejret
Aktien har tidligere været kendt som en af de ’døde’ aktier på Københavns Fondsbørs. Men den synes at være ved at live op: Den daglige omsætning er næsten tredoblet siden forrige år. Det er tilsyneladende private investorer, der har fået interesse for det store ejendomsselskab.
25 April 2018 | 8:00 am

Regeringen på vej med ny energiudspil
Udspillet kommer torsdag og er et oplæg til forhandling, oplyste statsministeren på Byggeriets Årsdag, hvor han også roste byggevirksomhederne for deres indsats for erhvervsuddannelserne.
24 April 2018 | 3:52 pm

Hvor mange ferieboliger må man eje og udleje?
Tidligere blev et ægtepar anset som én person i Erhvervsstyrelsens tilladelsespraksis, men dette ændres nu. Et ægtepar må nu under visse betingelser udleje op til fire ferieboliger, uden at de først skal have tilladelse til det fra Erhvervsstyrelsen.
24 April 2018 | 12:00 pm

Læs mere »

kugler


26. april 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en kugler kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge kugler, som internettet.
TestDer er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på kugler eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste kugler og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Jakarta, Yaren, Conakry, Panama City, Tasjkent, Athen, Dili, Mexico City, Kigali, Windhoek, Bangkok, Kabul, Antananarivo, Muskat, Bamako, Helsingfors, Santo Domingo, Luanda, Beograd, Havanna, Honiara, San Jos, Katmandu, Palikir, Stockholm, Nassau, Canberra, Kampala, Teheran, Kingstown, Juba, Valletta, Khartoum, Tirana, Lom

Se mere »