lup

Hvad vil du vide om

lær klokkenSøg her:

lær klokken

18. juni 2018: Velkommen til siden om lær klokken, hvor du finder alt om lær klokken. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere lær klokken til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Lær klokken rummer mange muligheder for, de som besøger siden om lær klokken.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af lær klokken i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af lær klokken til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte lær klokken til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Paris, Bryssel, Jakarta, Bagdad, Freetown, Banjul, N'Djamena, Bogot, Tallinn, Tirana, Madrid, Havanna, Nuku'alofa, Berlin, Niamey, Beograd, Saint John's, Kigali, Caracas, Muskat, Wien, Abu Dhabi, Guatemala City, Wellington, Addis Abeba, Kabul, Mbabane, Moskva, Oslo, Naypyidaw, Washington D.C., Windhoek, Rabat, Bukarest, Valletta

Læs mere »

Nyheder

Belgien skulle kun bruge en halvleg til at udspille VM-debutant
Belgien formåede i modsætning til andre stærke VM-nationer at vinde første kamp på overbevisende vis.
18 June 2018 | 4:56 pm

Fredsaktivister vandrer tværs over Afghanistan til hovedstaden Kabul
Efter 600 kilometer gennem krigshærgede provinser kræver en fredsmarch, at regeringen og Taleban slutter fred. Taleban genoptager i stedet krigen efter våbenhvile i weekenden.
18 June 2018 | 4:53 pm

Grønsvær i Nordvest omdannes til åben minigolfpark hele sommeren
Frem til 1. september kan man frit benytte sig af de kommende minigolfbaner på Grønningen i Nordvest, hvor der er træf, stafet og turneringer på programmet.
18 June 2018 | 4:44 pm

Bliver børn nu om dage hjernevasket i quinoa?
Fremtiden ser så dyster, mørk og truende ud, og i børnehaven, Jakob Haff har udsigt til, regerer Putin og høje hyl. Men russiske kadrer har ikke evigt liv, slet ikke på legepladsen.
18 June 2018 | 4:44 pm

Kære hvide kvinder, vi er ikke jeres sexlegetøj
Politikens blogger, Mary Consolata Namagambe, skriver her om, hvordan sorte mænd i Danmark oplever fetichering og seksualiseret racisme fra danske kvinder i nattelivet.
18 June 2018 | 4:34 pm

Flot helflugter sender Belgien mod sikker sejr over Panama
Efter en målløs første halvleg sikrede Belgien sig en sikker sejr på 3-0 over Panama ved VM i fodbold.
18 June 2018 | 5:02 pm

Fem finurlige oplevelser på Samsø
Kartoffeløen i Kattegat myldrer med iværksættere, der med stor lidenskab fordyber sig i hjertesager, som de gerne formidler videre til øens gæster.
18 June 2018 | 5:00 pm

Kære alternative behandler

18 June 2018 | 5:00 pm

Psykolog: Lærling-sag maner til eftertanke på byggepladser
Håndværkere blev idømt fængsel for grov vold mod lærling. Det er en grotesk sag lyder det fra psykolog.
18 June 2018 | 4:49 pm

Læs mere »

lær klokken


18. juni 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en lær klokken kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge lær klokken, som internettet.
Er frihed for alle? Det er et af de spørgsmål, der stilles i Det Flydende Teaters »Flygt«, der handler om to kulturradikale helte, arkitekterne Poul Henningsen og Arne Jacobsen.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på lær klokken eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste lær klokken og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Apia, N'Djamena, Sarajevo, Niamey, Tallinn, Brazzaville, Caracas, Bangui, Malabo, Lissabon, Saint George's, Suva, Nuuk, San Jos, Guatemala City, Abuja, Freetown, Tegucigalpa, Stockholm, Madrid, Monrovia, Paramaribo, Bryssel, Nicosia, Andorra la Vella, Riga, Honiara, Manila, Beirut, Jerevan, Yaren, Juba, Wien, Phnom Penh, Asunci

Se mere »