lup

Hvad vil du vide om

ligegyldig videnSøg her:

ligegyldig viden

26. september 2018: Velkommen til siden om ligegyldig viden, hvor du finder alt om ligegyldig viden. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere ligegyldig viden til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Ligegyldig viden rummer mange muligheder for, de som besøger siden om ligegyldig viden.
Juraprofessor Mads Bryde Andersen bakker op om behov for udredning af Schlüter-sagen og opfordrer Advokatsamfundet til at igangsætte for eksempel en advokatundersøgelse. Advokatsamfundet afviser opfordringen og mener, at sagen allerede er udredt.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af ligegyldig viden i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af ligegyldig viden til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte ligegyldig viden til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Melekeok, Saint John's, Lima, Reykjavik, Andorra la Vella, Pyongyang, Teheran, Canberra, Budapest, Tbilisi, Port Moresby, Paris, Phnom Penh, Mexico City, Santiago de Chile, Taipei, Riga, Honiara, Dalap-Uliga-Darrit, Kingstown, Apia, Tallinn, Basseterre, San Marino, Manama, Kinshasa, Maputo, Ljubljana, Lusaka, Palikir, Podgorica, Lom, Ouagadougou, Buenos Aires, Sana

Læs mere »

Nyheder

Mistænkte for terror underviser og handler med cykler
To mænd fra København - en lærer og en cykelhandler - er anholdt og sigtet for medvirken til forsøg på terror.
26 September 2018 | 1:10 pm

Scharf venter med at tale om PET-bog til vidner har talt
Sagen mod den tidligere PET-chef Jakob Scharf begyndte onsdag. Han nægter at have overtrådt sin tavshedspligt.
26 September 2018 | 12:54 pm

Peter Madsens afsluttende ord: »Jeg er forfærdelig ked af det for Kims pårørende«
Er sagen mod Peter Madsen så langt uden for kategori, at ubådsbyggeren skal spærres inde på ubestemt tid for drabet på Kim Wall? Ja, siger anklageren, der kæmper for en livstidsdom. Nej, helt skævt, siger forsvareren, der kæmper for en straf på 14-16 år. Dommen ventes i eftermiddag.
26 September 2018 | 12:19 pm

Pensioneret læge straffes for at hjælpe med selvmord
Svend Lings, der er pensioneret læge fra Fyn får en betinget dom for at have vejledt til selvmord.
26 September 2018 | 11:57 am

Landsret stadfæster dom: Peter Madsen får livstid for drabet på Kim Wall
Østre Landsret har fastholdt dommen over ubådsbyggeren for drabet på den svenske journalist.
26 September 2018 | 1:04 pm

Danske Banks whistleblower træder frem
Whistlebloweren, der blev en central karakter i sagen om Danske Banks potentielle hvidvask i Estland, er trådt frem.
26 September 2018 | 11:39 am

Live: Wozniacki viser temperament efter tabt sæt
Følg liveopdateringer fra kampen i 3. runde af Wuhan Open.
26 September 2018 | 11:30 am

Pensioneret læge Svend Lings straffes for at hjælpe med selvmord
Svend Lings, der er pensioneret læge fra Fyn får en betinget dom for at have vejledt til selvmord.
26 September 2018 | 11:18 am

Kina lagde massivt pres på dansk filmfestival: Ai Weiwei må ikke vinde pris!
Ambassaden meddelte CPH:DOX i 2013, at kunstneren Ai WeiWei ikke måtte vinde festivalens hovedpris, viser aktindsigt som Radio24syv har fået.
26 September 2018 | 11:02 am

Landsret stadfæster dom: Peter Madsen får livstid for drabet på Kim Wall
Østre Landsret har fastholdt dommen over ubådsbyggeren for drabet på den svenske journalist.
26 September 2018 | 1:04 pm

Peter Gøtzsche: Derfor blev jeg fyret fra bestyrelsen i Cochrane. Men kampen fortsætter
Der er noget helt galt i ledelsen af Cochrane-samarbejdet. Den centraliserede styring risikerer at sætte hele netværket over styr.
26 September 2018 | 1:00 pm

Fiskefornøjelser fra den gyldne ønskebrønd: Anmelderroste Hooked har vokseværk og åbner ny biks på Halmtorvet
De tre fyre bag Hooked har længe solgt fish and chips, lobster rolls og fiskeburgere fra deres vogn i Kødbyen og fra deres restaurant på Nørrebro. Nu udvider holdet bag konceptet med ny biks på Halmtorvet.
26 September 2018 | 12:59 pm

Scharf venter med at tale om PET-bog til vidner har talt
Sagen mod den tidligere PET-chef Jakob Scharf begyndte onsdag. Han nægter at have overtrådt sin tavshedspligt.
26 September 2018 | 12:55 pm

Legeskibet lægger til ved Refshaleøen og inviterer både små og store til sjov og leg
Legeskibet er ladet med ... ja, leg. Det inviterer i de kommende dage københavnere i alle aldre til masser af sjov og ballade på kajen på Refshaleøen.
26 September 2018 | 12:51 pm

Læs mere »

ligegyldig viden


26. september 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en ligegyldig viden kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge ligegyldig viden, som internettet.
Glenn Close er en sitrende, truende, tikkende bombe i Björn Runges fremragende, og delvist danskproducerede, »The Wife«. Filmen fortæller en både barsk, rørende og ofte også temmelig morsom historie om livsløgne, litteratur og den der helt hårfine grænse mellem kærlighed og had i et langt ægteskab.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på ligegyldig viden eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste ligegyldig viden og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Mbabane, Taipei, Port Moresby, Bangui, Amsterdam, Harare, San Salvador, Nicosia, Maputo, Damaskus, Kiev, Bukarest, Yaound, Dodoma, Bangkok, Nuku'alofa, Sana, Skopje, Paris, Katmandu, Port Louis, Moskva, Bern, Doha, Bisjkek, Monrovia, Asjkhabad, Beijing, Tunis, Lusaka, Chisinau, Sofia, San Jos, Berlin, Dusjanbe

Se mere »