lup

Hvad vil du vide om

linaSøg her:

lina

18. marts 2018: Velkommen til siden om lina, hvor du finder alt om lina. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere lina til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Lina rummer mange muligheder for, de som besøger siden om lina.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af lina i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af lina til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte lina til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Juba, Riga, Kingstown, Freetown, Manama, Wien, Roseau, Basseterre, Prag, Dodoma, Mogadishu, Valletta, Banjul, Nuuk, Baku, Singapore, Asunci, Bissau, Canberra, Naypyidaw, Windhoek, Port Moresby, Bamako, Paris, Montevideo, Sana, Port-au-Prince, Tirana, Bryssel, Tbilisi, Stockholm, Guatemala City, Jakarta, Riyadh, Monaco

Læs mere »

Nyheder

Bjorkstrand assisterer til sejrsmål i ny Columbus-triumf
Columbus Blue Jackets vandt natten til søndag 2-1 over Ottawa Senators og fortsætter kurs mod slutspil i NHL.
18 March 2018 | 3:29 am

Klopp hylder Salah: Han er på vej op på Messis niveau
Liverpool-manager Jürgen Klopp mener, at Mohamed Salah er ved at udvikle sig til en af verdens bedste.
18 March 2018 | 2:23 am

Demokrat tilbyder fyrede McCabe tjans for at sikre pension
Fyringen af den tidligere FBI-vicedirektør, blot to dage før han kunne gå på pension, har skabt harme i USA.
18 March 2018 | 1:20 am

Fogh Rasmussen: Europa er selv skyld i migrantstrømmen
Anders Fogh Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt mener, at Europa skulle have givet bedre hjælp til Libyen.
18 March 2018 | 1:17 am

Boe og Mogensen slår japanere og er i All England-finalen
Mathias Boe og Carsten Mogensen er klar til finalen ved den prestigefulde All England-turnering.
17 March 2018 | 11:51 pm

Kromann Reumert kåret til Europas bedste advokatfirma
Kromann Reumert blev torsdag kåret til både Europas og Nordens bedste advokatvirksomhed.
16 March 2018 | 3:10 pm

Schlüter-sag: Sendte regninger ud med flere års forsinkelse
Advokatfirmaet Johan Schlüter udstedte millionfakturaer til copyrightforeninger for arbejde udført op til ti år tidligere.
15 March 2018 | 10:10 am

Schlüter-sag: Revisor har indgået forlig
Onsdag kom det frem i retten, at det revisionsfirma, der reviderede Schlüter-klienten CAB, er blevet mødt med et erstatningsansvar, men at revisionsfirmaet har indgået forlig.
14 March 2018 | 1:37 pm

Schlüters regnskabschef: Der var altid pengemangel i advokatfirmaet
Onsdag fortsætter Schlüter-sagen med afhøring af vidner. Et af de indkaldte vidner er Gizela Fynbo, som var regnskabschef i advokatfirmaet Johan Schlüter.
14 March 2018 | 12:04 pm

Schlütersag: Faktura-rod og uforståelige klientregnskaber
Revisor, der granskede svindel med klientmidler i advokatfirmaet Johan Schlüter, fortæller i retten om rod med fakturaer, uforståelige CAB-regnskaber og om fakturaer, der skulle skaffe likviditet.
12 March 2018 | 12:58 pm

Forsker: Elendigt forhandlingsklima hos konfliktparter
Fagforeninger og arbejdsgivere kæmper for at vinde befolkningens gunst i overenskomstkonflikt, mener forsker.
14 March 2018 | 8:49 am

Grænsekontrol kan blive lammet af mulig storkonflikt
Hovedbestyrelsen i Politiforbundet har besluttet, at 99 politikadetter skal udtages til konflikt.
14 March 2018 | 8:45 am

Fagforeninger vil udfordre gyldighed af varsler om lockout
Flere forhandlere fra fagforeningerne rejser tvivl om gyldigheden af lockoutvarsel af offentligt ansatte.
13 March 2018 | 9:34 pm

Konflikttruede ansatte må vinke farvel til planlagt ferie
Ansatte må ikke holde ferie under storkonflikt. Afbestillingsforsikring erstatter ikke. LB gør dog undtagelse.
9 March 2018 | 1:18 pm

Råd til kandidatstuderende: Søg job mens du sveder over din kandidatopgave
Studerende er for længe om at komme i gang med jobsøgningen. Det viser en dugfrisk undersøgelse som CA Karrierepartner og a-kasse har udført blandt lidt over 2100 studerende fra handelshøjskoler og universiteter i Aalborg, Aarhus, Odense og København.
9 March 2018 | 9:24 am

Læs mere »

lina


18. marts 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en lina kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge lina, som internettet.
Over 9.400 har støttet borgerforslag om at øremærke penge fra konflikt. Kommuner tager selv samme initiativ.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på lina eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste lina og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Bamako, Bangkok, Mexico City, Kiev, Juba, Tokyo, Lusaka, Apia, Port-au-Prince, Muskat, Nuku'alofa, Baku, Praia, Ankara, Vientiane, Ulan Bator, Banjul, Prag, Taipei, Oslo, Malabo, Budapest, Palikir, Kingstown, Bagdad, Pretoria, Wien, Panama City, Nicosia, Ouagadougou, Accra, Beograd, Roseau, Phnom Penh, Teheran

Se mere »