lup

Hvad vil du vide om

løgnSøg her:

løgn

18. juni 2018: Velkommen til siden om løgn, hvor du finder alt om løgn. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere løgn til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Løgn rummer mange muligheder for, de som besøger siden om løgn.

Se samtlige VM-kampe direkte på TV 2 PLAY

Når man skal pege på en outsider til VM, så er der rigtig mange, der sender fingeren i retning af det belgiske landshold.

Mandag eftermiddag tog de...


Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af løgn i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af løgn til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte løgn til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Podgorica, Sana, Nuuk, Prag, Jakarta, Nassau, Chisinau, Nicosia, Bern, Suva, Mogadishu, Porto-Novo, Valletta, Riga, Asmara, Beirut, Mexico City, Vilnius, Dusjanbe, Lissabon, Monrovia, Luanda, Port Moresby, Paramaribo, Islamabad, Amman, Khartoum, Baku, Lom, Melekeok, Nairobi, Accra, Honiara, Kigali, Palikir

Læs mere »

Nyheder

Ørkenvandring næsten slut for EY og KPMG
Revisorfusionen tilbage i 2014 blev en imagemæssig knockout for EY og KPMG. Begge går frem i dette års udgave af Berlingske Business Magasins Imageanalyse, og KPMG bider nu EY i haserne.
17 June 2018 | 9:00 am

Topadvokat trækkes i retten af kollega: Din regning er alt for stor
Advokat Kristian Elvang-Gøransson er gået til Sø- og Handelsretten i en usædvanlig konflikt med Kammeradvokatens topadvokat Boris Frederiksen, som afviser at udlevere sagsakter i et konkursbo, hvor begge er kuratorer.
15 June 2018 | 5:00 am

Kontroversielt firma tjener kassen på grøn energi
Stifterne af Obton tjener rekordmange penge på, at mange investorer skriger efter alternative investeringer som solcelleparker.
14 June 2018 | 5:15 am

Regeringen vil straffe anløbne advokater hårdere
Regeringen vil med en række initiativer skærpe tilsynet med advokater, der krænker god advokatskik.
12 June 2018 | 5:40 am

Lange fængselsstraffe til Johan Schlüter og Susanne Fryland
Københavns Byret afsagde mandag dom i svindelsagen mod de tre tidligere partnere i advokatfirmaet Johan Schlüter. Der var fængselsstraffe til dem alle.
11 June 2018 | 3:29 pm

Vestjysk forening vinder stort beløb i 'Vores Træner'

- Sikke en fabelagtig nyhed. Det er helt fantastisk. Det bliver de allesammen glade for at høre.

Sådan lød den umiddelbare reaktion, da Team Tangens U14-pigetræner, Ronni Mogensen, får overbragt ny...


17 June 2018 | 12:47 pm

Tysk storklub har fundet afløseren for Nikolaj Jacobsen

Den tyske storklub Rhein-Neckar Löwen har fundet afløseren for den danske landstræner, Nicolaj Jakobsen, som siden 2014 har stået i spidsen for den tyske storklub.

Det bliver den svenske landst...


15 June 2018 | 2:00 pm

Hollands danske træner revser EM-lodtrækningen: Det er under al kritik

Normalt er lodtrækninger noget med stor spænding og negle, der bliver bidt ned til roden, mens holdene et efter et bliver trukket op af bowlen og placeret i en gruppe.

Men for Hollands danske håndb...


15 June 2018 | 1:00 pm

Forlader Odense efter graviditet: - Det har været hårdt fysisk og psykisk

Vicemestrene fra Odense Håndbold må til den kommende sæson undvære en rutineret bagspiller i form af 33-årige Stine Svangård.

Den fynske har allerede i denne sæson øvet sig på at spille ude...


15 June 2018 | 10:46 am

Team Esbjerg får ny direktør

Den 1. juli sker der noget nyt i Team Esbjerg. Noget, der ikke er sket i syv år.

Her får håndboldklubben en ny direktør. Han hedder Hans Christian Warrer og kommer fra en stilling som&nbsp...


14 June 2018 | 10:20 am

Læs mere »

løgn


18. juni 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en løgn kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge løgn, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på løgn eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste løgn og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Nairobi, Malabo, Libreville, Muskat, Juba, Vilnius, London, Moroni, Doha, Jerevan, Kiev, Bagdad, Bridgetown, Wien, Funafuti, Praia, Pyongyang, Zagreb, Mogadishu, Tallinn, Kuwait City, Oslo, Chisinau, Managua, Luxembourg, Buenos Aires, Rom, Kigali, Georgetown, Port Moresby, Port Louis, Tunis, Ottawa, Honiara, Beijing

Se mere »