lup

Hvad vil du vide om

løverSøg her:

løver

26. september 2018: Velkommen til siden om løver, hvor du finder alt om løver. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere løver til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Løver rummer mange muligheder for, de som besøger siden om løver.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af løver i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af løver til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte løver til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Djibouti, Beograd, Libreville, Dodoma, Asmara, Porto-Novo, Sarajevo, Tel Aviv, Valletta, Muskat, Doha, Niamey, Ljubljana, Asunci, Bissau, Bras, Amman, Nairobi, Basseterre, Canberra, Islamabad, Kuwait City, Phnom Penh, Kingston, Moroni, Bryssel, Ulan Bator, Mogadishu, Riga, Bridgetown, Bern, Managua, Tallinn, Kuala Lumpur, South Tarawa

Læs mere »

Nyheder

Test
Test
20 April 2012 | 10:14 am

Højlund må opgive landskampe – venter på skanning

Massive smerter i skulderen tvinger Mie Højlund til at holde pause.

Odense-profilen skulle ellers have spillet kampe for udviklingslandsholet i denne uge, men det må hun opgive. Højlund fortæller t...


26 September 2018 | 10:10 am

Århus Håndbold sejrer og holder fast i toppen af ligaen

Håndboldherrerne fra Århus Håndbold led et knæk med sæsonens første nederlag i fjerde runde, men tirsdag kom holdet tilbage på vindersporet.

Hjemme i Aarhus tog klubben imod Nordsjælland Håndbold, ...


25 September 2018 | 7:35 pm

Ny situation efter 'Mulles' skade: - Vi har jo ikke spillet uden hende

'Du ved ikke, hvad du har, før du mister det'.

Et ordsprog, der er meget sigende for cheftræner Jakob Larsens situationen i Nykøbing Falster, efter han kunne se sin helt store offensive profil, Kri...


25 September 2018 | 4:46 pm

'Mulle' alvorligt skadet - forventes ude i flere måneder

Nykøbing Falster har fået en perfekt start på den nye sæson, hvor det er blevet til otte sejre af ligeså mange mulige i både dameligaen og pokalturneringen.

Nu har glansbilledet fået en gevaldig ri...


24 September 2018 | 8:47 pm

Oprykkere vinder første kamp - slår ambitiøse Ribe-Esbjerg

Stemningen var i top mandag aften i Arena Vestjylland, da det lokale hold Lemvig-Thyborøn overraskede.

33-28 lød sejrscifrene på efter de 60 minutter.

Rasmus Porup var en af hjemme...


24 September 2018 | 7:35 pm

Pædagogisk ekspert: For højt tempo i børnefjernsyn kan skade evnen til fordybelse
Flere eksperter i børn og børns udvikling er bekymrede over tempoet i børneudsendelserne. Særligt i de udenlandske produktioner.
26 September 2018 | 1:21 pm

Landsret stadfæster dom: Peter Madsen får livstid for drabet på Kim Wall
Østre Landsret har fastholdt dommen over ubådsbyggeren for drabet på den svenske journalist.
26 September 2018 | 1:04 pm

Peter Gøtzsche: Derfor blev jeg fyret fra bestyrelsen i Cochrane. Men kampen fortsætter
Der er noget helt galt i ledelsen af Cochrane-samarbejdet. Den centraliserede styring risikerer at sætte hele netværket over styr.
26 September 2018 | 1:00 pm

Fiskefornøjelser fra den gyldne ønskebrønd: Anmelderroste Hooked har vokseværk og åbner ny biks på Halmtorvet
De tre fyre bag Hooked har længe solgt fish and chips, lobster rolls og fiskeburgere fra deres vogn i Kødbyen og fra deres restaurant på Nørrebro. Nu udvider holdet bag konceptet med ny biks på Halmtorvet.
26 September 2018 | 12:59 pm

Scharf venter med at tale om PET-bog til vidner har talt
Sagen mod den tidligere PET-chef Jakob Scharf begyndte onsdag. Han nægter at have overtrådt sin tavshedspligt.
26 September 2018 | 12:55 pm

Læs mere »

løver


26. september 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en løver kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge løver, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på løver eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste løver og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Tel Aviv, Niamey, Amsterdam, Santo Domingo, Wien, Skopje, Wellington, Lilongwe, Moroni, Port Vila, Katmandu, Juba, Minsk, Reykjavik, Managua, Buenos Aires, Podgorica, Sana, Lima, Zagreb, Tokyo, Rabat, Athen, Moskva, Nuku'alofa, Luanda, Riga, Asmara, Astana, Tbilisi, Tunis, Banjul, Quito, Funafuti, Saint John's

Se mere »