lup

Hvad vil du vide om

lortebogSøg her:

lortebog

21. april 2018: Velkommen til siden om lortebog, hvor du finder alt om lortebog. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere lortebog til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Lortebog rummer mange muligheder for, de som besøger siden om lortebog.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af lortebog i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af lortebog til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte lortebog til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Katmandu, Asmara, Bujumbura, Jakarta, Kigali, Port Louis, Budapest, Tirana, Athen, Libreville, Guatemala City, Bangkok, Tallinn, Tripoli, Zagreb, Conakry, Tel Aviv, Bridgetown, London, Podgorica, Belmopan, Antananarivo, Pyongyang, Wien, Maseru, Islamabad, Kiev, Gaborone, Tegucigalpa, Bisjkek, Nuuk, Dakar, San Marino, Hanoi, Honiara

Læs mere »

Nyheder

Talent snyder favoritterne - fransk stjerne vinder samlet

Favoritterne blev sat til vægs, da den 21-årige ukrainer Mark Padun fredag vandt den sidste etape i Tour of the Alps. 

Bahrain-Merida-rytteren angreb med fire kilometer til mål, og selvom favo...


20 April 2018 | 1:43 pm

Dansker skal køre Giro - men er blevet fravalgt til Tour de France

Den danske cykelrytter Christopher Juul-Jensen har planen klar for de kommende måneder hos sit australske Mitchelton-Scott-mandskab.

På søndag står den på monumentet Liege-Bastogne-Liege, inden...


20 April 2018 | 7:06 am

Lance Armstrong indgår millionforlig - slipper for retssag

Den tidligere amerikanske cykelsportsstjerne Lance Armstrong har accepteret at betale fem millioner dollar (30,2 millioner kroner) i et forlig med US Postal Service, der fra 1998 til 2004 var sponsor ...


19 April 2018 | 9:52 pm

Katusha-rytter på hospitalet: Påkørt af bil under træning

27-årige Marco Haller kommer til at misse store dele af sæsonen, efter han onsdag blev kørt ned under træning. Det oplyser hans hold Katusha-Alpecin i en pressemeddelelse onsdag.

Ulykken skete ...


19 April 2018 | 4:59 pm

Dansk bjergtalent leverer topresultat i Kroatien

Hvis 23-årige Niklas Eg trillede lidt skuffet tilbage til Trek-Segafredos holdbus torsdag eftermiddag, er det til at forstå.

Den danske bjergrytter viste nemlig rigtig gode takter på den 28 kilomet...


19 April 2018 | 3:57 pm

Amerikansk storbank får igen milliardbøde for svindel
Wells Fargo, der for få år siden var centrum for en af historiens største skandaler, får milliardbøde for ny.
21 April 2018 | 6:54 am

Ekspert og aktionær utilfreds med Nordjyske Banks bestyrelse
Bankekspert Lars Krull, der er aktionær i Nordjyske Bank, er ikke tilfreds med, at banken overtages af Ringkjøbing Landbobank. Han mener, »at egoerne har fyldt for meget« i bestyrelsen.
19 April 2018 | 7:29 am

Ringkjøbing Landbobank: Sænker anbefaling efter fusionsplaner
Ringkjøbing Landbobank får sænket anbefalingen af Handelsbanken til »reducer« fra »akkumuler«, skriver Bloomberg News torsdag morgen.
19 April 2018 | 7:28 am

Bankfusion baner vej for ny ottendestørste bank
Nykredit har med sin andel i en planlagt fusion mellem Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank meldt sig ind i kampen om de mange realkreditmilliarder, som Jyske Bank ellers stod til at overtage med et tidligere købstilbud.
18 April 2018 | 4:30 pm

Storbanker kæmper indædt om at erobre boligkunder
Nykredit har med sin andel i en planlagt fusion mellem Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank meldt sig ind i kampen om de mange realkreditmilliarder, som Jyske Bank ellers stod til at overtage med et tidligere købstilbud.
18 April 2018 | 4:30 pm

Læs mere »

lortebog


21. april 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en lortebog kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge lortebog, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på lortebog eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste lortebog og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Castries, Bandar Seri Begawan, Yaound, Niamey, Saint George's, Tokyo, Saint John's, Caracas, Teheran, Ulan Bator, Muskat, Colombo, Bras, Conakry, Maputo, Ouagadougou, Jakarta, Bryssel, Georgetown, Chisinau, Minsk, San Jos, Nicosia, Prag, Bamako, Kiev, Brazzaville, Helsingfors, Monrovia, Kairo, Moskva, Bissau, Melekeok, Manila, Lusaka

Se mere »