lup

Hvad vil du vide om

lp modellenSøg her:

lp modellen

18. marts 2018: Velkommen til siden om lp modellen, hvor du finder alt om lp modellen. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere lp modellen til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Lp modellen rummer mange muligheder for, de som besøger siden om lp modellen.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af lp modellen i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af lp modellen til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte lp modellen til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Kingston, Freetown, Asunci, Athen, Tel Aviv, Washington D.C., Luxembourg, Hanoi, Helsingfors, Amman, Roseau, Funafuti, Asjkhabad, Dublin, Tasjkent, Santiago de Chile, Managua, Zagreb, Praia, Palikir, Abu Dhabi, Malabo, New Delhi, Reykjavik, Valletta, Sucre, Amsterdam, Muskat, Bukarest, Dakar, Abidjan, Bratislava, Bagdad, Saint John's, Juba

Læs mere »

Nyheder

Skat på Facebook og Google kan indbringe EU mange milliarder
Hvis et nyt forslag fra EU-Kommissionen om digital beskatning bliver gennemført, står EU til at hente mange milliarder hjem til medlemslandene. Ifølge forslaget skal tech-giganterne beskattes ud fra omsætning og ikke resultatet.
15 March 2018 | 2:05 pm

EU aner ikke hvordan man bliver undtaget fra USA-told
Verden er forvirret over, hvad der sker i USA. Handelspolitik skabes ikke på Twitter, siger EU-Parlamentet.
14 March 2018 | 10:49 am

Ledelses-Ladyens facade krakelerer: Problemet er at vi har en sort person og en gravid kvinde
De britiske medier tror næsten ikke deres øjne og ører: Er Lady Barbara Judge, landets mest velforbundne erhvervskvinde med det imponerende ydre og det endnu mere imponerende CV, i virkeligheden en tyran - eller offer for et utroligt rænkespil?
14 March 2018 | 9:00 am

Japan tigger USA om at slippe for told på stål og aluminium
Japan håber at få en undtagelse fra USA's stål- og aluminiumstold, efter at præsident Donald Trump har sagt, at det upopulære tiltag ikke vil gælde de nærmeste venner.
12 March 2018 | 6:33 am

Berygtet spekulant i New York skal syv år i fængsel
Martin Shkreli blev forhadt, da han hævede prisen på medicin med 5000 procent. Nu fældes han i en anden sag.
10 March 2018 | 9:42 am

Til forsvar for den danske model

17 March 2018 | 4:00 pm

Fagforeninger søger borgerstøtte til at holde på konfliktpenge
Over 9.400 har støttet borgerforslag om at øremærke penge fra konflikt. Kommuner tager selv samme initiativ.
17 March 2018 | 6:31 pm

Kåring: Årets Bedste SUV 2018
Udvalget eksploderer i den mellemstore SUV-klasse, og nu er premiummærkerne for alvor tjekket ind. I et rekordfelt af syv potentielle vindere finder vi Årets Bedste SUV 2017
17 March 2018 | 1:00 pm

Lad os gøre små og mellemstore virksomheder til rockstjerner
Ledelse. Undersøgelser viser, at der er stort potentiale at hente i udvikling af ledelseskompetencer hos Danmarks knap 300.000 små og mellemstore virksomheder. En målrettet indsats vil styrke Danmarks vækstgrundlag.
17 March 2018 | 10:00 am

Læs mere »

lp modellen


18. marts 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en lp modellen kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge lp modellen, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på lp modellen eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste lp modellen og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Luanda, Teheran, Abuja, Lusaka, Melekeok, Tallinn, Kuwait City, Kingstown, Nuuk, Conakry, Luxembourg, Riyadh, Monaco, Vientiane, Athen, Ouagadougou, Bamako, Brazzaville, Vatikanstaten, Mexico City, Beirut, Juba, Amman, Antananarivo, Praia, Santiago de Chile, Valletta, Singapore, Bratislava, Washington D.C., Gaborone, Bangkok, Damaskus, N'Djamena, Ankara

Se mere »