lup

Hvad vil du vide om

markereSøg her:

markere

18. november 2017: Velkommen til siden om markere, hvor du finder alt om markere. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere markere til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Markere rummer mange muligheder for, de som besøger siden om markere.
Unge kvinder på Zentropa er blevet udsat for ydmygende og seksuelt krænkende adfærd. Nu ruller lavinen, men mediebranchen har kendt til det – i hvert fald siden bogen ’Zentropia’ fra 2013. Vi har spurgt filmskribenter og journalistiske eksperter, hvordan en kritisk branche kunne sidde sådan en kritik overhørig.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af markere i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af markere til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte markere til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Harare, Banjul, Kinshasa, Libreville, Vilnius, Montevideo, Gaborone, Asjkhabad, Antananarivo, Tasjkent, Ottawa, Minsk, Male, Tirana, Saint George's, Nairobi, Funafuti, Kairo, Beijing, Tel Aviv, Nuuk, Caracas, Tunis, Guatemala City, Lilongwe, Yaound, Kampala, Singapore, Bisjkek, Zagreb, Monrovia, Bissau, Amsterdam, Mexico City, Lusaka

Læs mere »

Nyheder

Minister er blevet gift og får nyt efternavn
Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll hedder nu Ammitzbøll-Bille til efternavn.
18 November 2017 | 1:55 pm

132 sangerinder går ud og fortæller om overgreb i Danmark
I Sverige og Norge har kvinder i kreative fag stået frem med en lang række beretninger om en seksuelt krænkende arbejdskultur. Nu står 132 klassiske sangerinder frem med et manifest for at støtte og vidne om krænkelser herhjemme også.
18 November 2017 | 1:42 pm

Ungdomshuset bevarer støtte trods opfordring til valgplakat-tæsk med køller og dartpile
Ungdomshuset opfordrer ikke længere til ulovligheder og bevare derfor kommunal støtte. Det ærgrer borgmester.
18 November 2017 | 1:35 pm

Egypten åbner grænsen til Gazastriben for første gang i ti år
Op mod 20.000 palæstinensere har søgt om at få lov til at rejse ud af Gaza i de tre dage, grænsen er åben.
18 November 2017 | 12:59 pm

Mord i Mali, bedrageri og løgne truer myten om elitesoldaterne fra Navy Seals
To medlemmer af verdens mest berømmede elite-styrke, Navy Seals Team Six, er mistænkt for svindel og for at have myrdet en amerikansk soldat, der havde mistanke til dem.
18 November 2017 | 12:33 pm

Minister kalder Googles overvejelser om datacenter et scoop
Klimaminister glæder sig over Googles overvejelser om at oprette et nyt datacenter i Aabenraa.
17 November 2017 | 3:01 pm

Google vil også bygge ved Aabenraa
Internetgiganten køber 131 hektar stor grund ved siden af Apples kommende datacenter efter flere års hemmelige forhandlinger. I forvejen har Google grund klar i Fredericia.
17 November 2017 | 12:25 pm

Plenti-direktør forlader sit værk
Peter Mægbæk overlader 1. december ledelsen af sit snart forhenværende mobilselskab til en TDC-veteran.
17 November 2017 | 11:00 am

Teleselskaber i retten for at nægte at blokere for spillesider
TDC og »3« vil have domstolene til at fortolke, hvornår en udenlandsk spilleside kan siges at rette sig mod danskerne - og dermed kan få blokeret internetadgangen, hvis den ikke har dansk licens.
17 November 2017 | 9:30 am

Kontrol afslørede problemer med flere EU-mobilabonnementer
Tre teleselskaber havde et eller flere mobilabonnementer, som var i strid med de nye roamingregler.
17 November 2017 | 8:20 am

Læs mere »

markere


18. november 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en markere kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge markere, som internettet.
Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll hedder nu Ammitzbøll-Bille til efternavn.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på markere eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste markere og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Muskat, Abuja, Nairobi, Washington D.C., Abidjan, Bern, Dublin, Paris, Conakry, Singapore, Skopje, Lom, Hanoi, Canberra, Seoul, Harare, Panama City, Ouagadougou, Nuku'alofa, Saint George's, Riyadh, Doha, Vatikanstaten, Buenos Aires, Sofia, San Jos, Manama, Athen, Bratislava, N'Djamena, Monaco, Lusaka, Havanna, Oslo, Baku

Se mere »