lup

Hvad vil du vide om

monokromSøg her:

monokrom

21. oktober 2018: Velkommen til siden om monokrom, hvor du finder alt om monokrom. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere monokrom til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Monokrom rummer mange muligheder for, de som besøger siden om monokrom.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af monokrom i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af monokrom til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte monokrom til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Bangkok, Tokyo, Buenos Aires, Pyongyang, Moroni, Suva, Addis Abeba, Porto-Novo, Santo Domingo, Maseru, Kiev, Brazzaville, Melekeok, Roseau, Lom, Beograd, South Tarawa, Tel Aviv, Gaborone, Tirana, Dili, Tunis, Andorra la Vella, Vatikanstaten, Tallinn, Ankara, Caracas, Naypyidaw, Seoul, Stockholm, Georgetown, Male, Bratislava, Libreville, Manama

Læs mere »

Nyheder

Mænd med dårlig sædkvalitet skal skynde sig at få børn
Ny forskning viser, at danske mænds sædkvalitet falder drastisk over tid og dermed chancen for at blive far.
21 October 2018 | 4:48 am

Danske æg får deres eget våbenskjold
Fra mandag vil danske æg tydeligt adskille sig fra udenlandske æg med nyt våbenskjold på skallen.
21 October 2018 | 4:43 am

Rusland: USA drømmer om at være verdens eneste supermagt
USA's udmelding om et farvel til INF-aftalen er motiveret af et ønske om en unipolær verden, mener russerne.
21 October 2018 | 4:25 am

Migranter vil gendanne karavane og fortsætte mod USA
Ved håndsoprækning har 2000 migranter fra Mellemamerika stemt for at fortsætte deres vandring mod USA.
21 October 2018 | 4:20 am

Australier stikker pyton med køkkenkniv for at redde barnebarn
Da en fire meter lang pyton havde viklet sig rundt om en lille dreng, løb bedstefaren ud efter en køkkenkniv.
21 October 2018 | 4:14 am

Læs mere »

monokrom


21. oktober 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en monokrom kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge monokrom, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på monokrom eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste monokrom og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Jerevan, Riga, Dublin, Belmopan, Athen, Accra, Chisinau, Buenos Aires, New Delhi, Dhaka, San Jos, Damaskus, Gaborone, Santo Domingo, Vatikanstaten, Quito, Yaren, Kiev, Panama City, Abu Dhabi, Prag, Niamey, Lissabon, Mexico City, Port Louis, Honiara, Funafuti, Wien, Tunis, Wellington, Basseterre, Maseru, Asmara, Antananarivo, Vilnius

Se mere »