lup

Hvad vil du vide om

monsterSøg her:

monster

18. november 2017: Velkommen til siden om monster, hvor du finder alt om monster. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere monster til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Monster rummer mange muligheder for, de som besøger siden om monster.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af monster i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af monster til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte monster til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Pretoria, South Tarawa, Khartoum, Sofia, Bagdad, Skopje, Katmandu, Kabul, Jerevan, Abu Dhabi, Sana, Pyongyang, Male, Ulan Bator, Tirana, Tokyo, Djibouti, Bern, Port-au-Prince, Lom, Thimphu, Bandar Seri Begawan, San Jos, Porto-Novo, Apia, Amsterdam, Castries, Budapest, Bisjkek, Lissabon, Dili, Dhaka, Accra, Tripoli, Bratislava

Læs mere »

Nyheder

Snart kan du skræddersy din egen bank
Fra årsskiftet kan danskerne give finansielle tjenester adgang til deres bankdata. Det åbner f. eks. mulighed for at få et bedre overblik over privatøkonomien.
18 November 2017 | 6:15 am

Kasi-Jesper om sit første møde med Skat: Så grotesk, at han troede, der var tale om skjult kamera
Jesper "Kasi" Nielsen fortæller i udskriften af dagens dom i Østre Landsret, at han var "decideret bange" efter et møde, hvor en bestemt skattemedarbejder deltog og advarede ham om, at "sådan nogle som dig plejer jeg at få i fængsel".
17 November 2017 | 12:04 pm

Ensom ulv vandt over Kammeradvokaten i Kasi-sag
Advokat og skatterevisor Martin Kenneth Jensen har som advokat for Nielsen-familien ene mand vundet skattesagen med Danmarks største advokatfirma Kammeradvokaten som modstander.
17 November 2017 | 11:21 am

Kasi-familien får sin skattepligtige indkomst nedsat med over 300 mio. kroner
Jesper "Kasi" Nielsen alene får sin indkomst sat ned med 140.694.448 kroner. Til gengæld får Skat får regning på 3,5 mio. kr. til sagsomkostninger i Kasi-sagen.
17 November 2017 | 10:38 am

Kasi-Jesper får skattesmæk for brug af privatfly mellem Mallorca og Danmark
Jesper Nielsens brug af privatfly til transport mellem Mallorca og Danmark kan ikke trækkes fra i skat, siger landsretten. Jesper Nielsen har i to år nedsat sin skattepligtige indkomst med i alt knap fem og en halv mio. kr.
17 November 2017 | 10:13 am

Ny aktiesparekonto har et stort potentiale
Den nye aktiesparekonto er blevet mødt med hårde ord, men bør ikke desto mindre blive en stor succes.
18 November 2017 | 7:00 am

Mærsk sank til bunds i rødt C20
Overblik over fredagens på det danske børsmarked
17 November 2017 | 4:09 pm

Britisk selskab satser flere millioner på Vestas-kursfald
Et britisk investeringsselskab øger nu deres sats på, at Vestas-aktien klarer sig skidt.
17 November 2017 | 2:32 pm

Tidligere holdkammerat: Det eneste, der holder Fuglsang tilbage, er holdet

Jakob Fuglsang mangler støtte fra sit hold.

Så klart lyder budskabet for en af Astana-danskerens tidligere holdkammerater, tyske Jens Voigt.

- Jeg mener ikke, at holdet har givet ham chancen for...


18 November 2017 | 8:32 am

Fuglsang kåret til årets landevejsrytter

Jakob Fuglsang har haft sin mest succesfulde sæson i karrieren.

Og nu har han også papir på, at han er årets landevejsrytter i Danmark.

Astana-rytteren, der præsterede et af nyere tids størs...


17 November 2017 | 10:19 pm

Ekspert: Cort har skuffet i år

Da Magnus Cort triumferede på sidste etape af Vuelta a España 2016 lignede han en mand, der skulle til at tage det næste store skidt på den internationale cykelscene.

Men i 2017 har Corts resul...


17 November 2017 | 6:46 am

Fransk veteran vil slå utrolig Tour de France-rekord til sommer

Når Tour de France-starten går den 7. juli næste år, kan der blive skrevet historie, hvis den franske veteran Sylvain Chavanel er en del af Direct Energies Tour-hold. 

Siden 2001 har...


16 November 2017 | 12:27 pm

Tour-vinder: Jeg har været udsat for en heksejagt

Den tidligere cykelrytter Bradley Wiggins kalder de seneste 14 måneder for "et helvede", efter at han har været hovedperson i en dopingefterforskning, som Den Britiske Antidopingenhed (Ukad) har foret...


16 November 2017 | 10:36 am

Læs mere »

monster


18. november 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en monster kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge monster, som internettet.
Kvinder vil gerne gå på pension som 63-årige, mens mænd helst vil stoppe med at arbejde, når de fylder 65 år. Men det er en uopnåelig drøm for mange – især i lyset af at pensionsudbetalingsalderen bliver sat op fra nytår.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på monster eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste monster og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Monrovia, Montevideo, Bagdad, Manila, Dili, Katmandu, Addis Abeba, Moroni, Luanda, Nassau, Vientiane, Lusaka, Bern, Budapest, Valletta, Suva, Wellington, Bukarest, Bandar Seri Begawan, Yaren, Damaskus, Tokyo, Maseru, Reykjavik, Moskva, Stockholm, Rabat, Tallinn, Nouakchott, Sarajevo, Nairobi, Athen, Asjkhabad, Seoul, Bangkok

Se mere »