lup

Hvad vil du vide om

mortens aftenSøg her:

mortens aften

16. august 2018: Velkommen til siden om mortens aften, hvor du finder alt om mortens aften. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere mortens aften til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Mortens aften rummer mange muligheder for, de som besøger siden om mortens aften.
Lørdagens kæmpefest med Justin Timberlake i Royal Arena led under et utæmmeligt sceneshow og til tider dårlig lyd. Men superstjernen klarede alligevel sin fornemste opgave: at holde en fest.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af mortens aften i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af mortens aften til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte mortens aften til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Algier, Caracas, Riga, Tbilisi, Antananarivo, Thimphu, Nouakchott, Oslo, Hanoi, Maseru, Bisjkek, Saint John's, Bangui, Ankara, Tirana, Abidjan, Phnom Penh, Nicosia, Canberra, Sarajevo, Funafuti, Stockholm, Luxembourg, Lima, Male, Conakry, Kuala Lumpur, Bukarest, Bratislava, Ouagadougou, Maputo, Bangkok, Bujumbura, Cayenne, Tokyo

Læs mere »

Nyheder

»Lyden var så skinger, at man kunne have drømt om ørepropper«
Lørdagens kæmpefest med Justin Timberlake i Royal Arena led under et utæmmeligt sceneshow og til tider dårlig lyd. Men superstjernen klarede alligevel sin fornemste opgave: at holde en fest.
5 August 2018 | 4:22 am

Charles Lloyd spiller med usvækket kreativitet
Den 80-årige amerikanske tenorsaxofonist Charles Lloyd, der på veloplagt vis fik fik vist sit format, havde fundet en perfekt makker i guitaristen Bill Frisell
12 July 2018 | 12:00 pm

Pharoah Sanders – sporadisk og spirituel
Den nu 77-årige amerikanske tenorsaxofonist Pharoah Sanders, der overlod koncertens broderpart til sine tre sekundanter, fik dog også vist sit instrumentale og spirituelle format
10 July 2018 | 12:00 pm

Trio og treenighed
Den amerikanske stjernepianist Brad Mehldau og hans sekundanter var glimrende, men Lennart Ginman, Thomas Blachman og Carsten Dahl viste, hvad sublim triokunst er for en størrelse.
8 July 2018 | 12:02 pm7 July 2018 | 10:00 am

Topchef er færdig i stor dansk entreprenørkoncern
Entreprenørkoncernen MT Højgaard nedjusterer forventningerne til 2018 - en manøvre, der koster administrerende direktør Torben Biilmann jobbet.
15 August 2018 | 6:16 pm

Ny afgørelse: Sådan refunderes penge til vedligehold
Selvom parterne i en handel af en boligudlejningsejendom ikke udtrykkeligt har aftalt, at indestående på indvendige vedligeholdelseskonti skal indgå i refusions-opgørelsen, viser ny afgørelse på området, at det kan være tilfældet.
15 August 2018 | 9:00 am

Verdion-topchef: Dansk ejendomsmarked er fint for de professionelle
Det danske ejendomsmarked har stadig et ry for at være svært at begå sig på for udlændinge. Men Michael Hughes, CEO i Verdion, har et helt andet indtryk. Verdion har foreløbigt sat penge i store logistikfaciliteter i Allerød og Greve, og der er appetit på mere.
15 August 2018 | 9:00 am

Ny udlejer understøtter vækst i Danske Fragtmænd
W.P. Carey har købt de lager­ejendomme, Danske Fragtmænd lejer sig ind i. I modsætning til den tidligere ejer er det amerikanske ejendoms­selskab indstillet på at købe flere ejendomme ind til porteføljen.
15 August 2018 | 9:00 am

Kontorernes AirBnB er på vej til Danmark
Den fremadstormende kæde af kontorhoteller WeWork kommer til Norden, når den tidligt næste år etablerer sig i Stockholm. Lidt længere ude i fremtiden er København også på sigtekornet. Men de danske ejendomsselskaber, der vil have WeWork som kunde, skal indstille sig på at tage en større del af risikoen, end de er vant til.
15 August 2018 | 9:00 am

Læs mere »

mortens aften


16. august 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en mortens aften kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge mortens aften, som internettet.
Mange sorte skyer har ligget over Vestas, men regnskabet for første halvår har kaldt solen frem over aktien.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på mortens aften eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste mortens aften og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Vientiane, Windhoek, Abuja, Lusaka, Apia, Islamabad, Belmopan, Naypyidaw, Male, Dodoma, Baku, Tasjkent, Skopje, Muskat, Vilnius, Freetown, Conakry, Wellington, Niamey, Praia, Melekeok, Addis Abeba, Tel Aviv, Stockholm, Manila, Rabat, Asmara, Budapest, Taipei, Madrid, Valletta, Libreville, Berlin, Bukarest, Nairobi

Se mere »