lup

Hvad vil du vide om

netdoktorSøg her:

netdoktor

20. september 2018: Velkommen til siden om netdoktor, hvor du finder alt om netdoktor. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere netdoktor til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Netdoktor rummer mange muligheder for, de som besøger siden om netdoktor.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af netdoktor i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af netdoktor til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte netdoktor til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Dhaka, Dublin, Tunis, Kuala Lumpur, Lusaka, Male, Porto-Novo, Paramaribo, Bangui, Athen, Khartoum, Nicosia, Prag, Andorra la Vella, Teheran, Algier, Melekeok, Roseau, Basseterre, Katmandu, Kuwait City, Riyadh, Reykjavik, Valletta, Brazzaville, Manama, Jakarta, Sofia, Abu Dhabi, Gaborone, Vaduz, Vatikanstaten, Amsterdam, Lima, Kingstown

Læs mere »

Nyheder

Oprindelige folk forsvarer naturen med livet som indsats
Nye tal fra de internationale organisationer Global Witness og Front Line Defenders viser, at 400 aktivister blev dræbt i 2017 som følge af deres kamp for naturen og retten til at organisere sig og leve og bo som de ønsker. Cirka halvdelen af de dræbte er oprindelige folk.
19 September 2018 | 5:00 pm

Derfor ønsker jeg lovliggørelse af lægeassisteret aktiv dødshjælp
Lad os indføre et dødstestamente som en udvidelse til det allerede eksisterende livstestamente. Aktiv dødshjælp er en humanitær beslutning.
19 September 2018 | 8:10 am

Lige nu kæmpes en kamp for international frihed
Som jeg ser det, er der særligt fire dagsordener, hvor det bliver afgørende for Danmark og EU at sætte ind.
17 September 2018 | 5:00 pm

Hvornår kommer opgøret med den danske ungdomskultur?
Mens andre europæiske landes skoler har droppet arven fra 60erne med fri sex og alkohol, har ungdomsuddannelserne sanktioneret alkohol, og udviklet en festkultur, som gør skolerne til seksuelle jagtmarkeder.
16 September 2018 | 7:00 am

Letbanen er hverken billig, fleksibel eller til glæde for trafikanterne. Men den løser et stort problem for politikere på Vestegnen
Beslutningen i kommunerne var utvivlsomt blevet en anden og bedre for borgere og samfund, hvis journalister/medier havde prioriteret at oplyse udførligt om letbanens konsekvenser og dens alternativer og ikke nøjedes med at referere nogle linjer fra kommunale pressemeddelelser baseret på bestilte, luftige konsulentrapporter om alle de arbejdspladser skinnerne påstås at skabe på Vestegnen.
15 September 2018 | 8:00 am

Venstre flytter ansvaret for det vigtige udlændingeområde
Marcus Knuth og Jan E. Jørgensen taber, når Mads Fuglede får ansvar for udlændinge, integration og indfødsret.
20 September 2018 | 11:16 am

»Den særlige københavnerånd skabes ikke af internationale sportsevents«
Copenhagen Fashion Week og Global Fashion Agenda er ikke en del af Københavns Kommunes budget for 2019. Det er til gengæld en ny pulje til megaevents.
20 September 2018 | 10:58 am

Når Danske Bank hvidvasker for mafiaen, skaber det korruption og fattigdom
Hvis vi vil hvidvask til livs, skal vi også bekæmpe skattely.
20 September 2018 | 10:56 am

Danske Banks aktie stiger igen trods kæmpe svigt i hvidvask-sag
Investorerne sender torsdag middag Danske Banks aktie i vejret trods usikkerhed efter hvidvask-rapport.
20 September 2018 | 10:54 am

Ansøgning til Formel 1 i København har flere mangler
Borgmester ser mange uafklarede spørgsmål i ansøgning om at køre Formel 1 i Københavns gader.
20 September 2018 | 10:54 am

Forældre til LTF-leder sættes på gaden af sønnens kriminalitet
Mens lederen af Loyal To Familia, Shuaib Khan, afventer en afgørelse fra Højesteret, er forældrene sat på gaden på grund af sønnens kriminalitet. Det fremgår af en dom fra Københavns Boligret.
20 September 2018 | 11:17 am

Venstre laver stor rokade: Fuglede får hele ansvaret for udlændingeområdet
Marcus Knuth og Jan E. Jørgensen taber, når Mads Fuglede får ansvar for udlændinge, integration og indfødsret.
20 September 2018 | 11:09 am

Politifolks bommert udløser ny straffesag i Svendborg
Instruks fra Rigsadvokaten blev overtrådt af politifolk, der læste afhøringsrapporter, inden de skulle vidne.
20 September 2018 | 11:06 am

Det er umuligt at have en fri debat om alle emner, uden at nogen føler sig krænket
Københavns Universitet bør beskytte studerende mod chikane, mobning og overgreb. Ikke mod krænkende ytringer og ideer.
20 September 2018 | 10:30 am

Ekstrem fattigdom er på tilbagetog - men udviklingen stagnerer
På 25 år er mere end en milliard mennesker ifølge Verdensbanken blevet løftet ud af ekstrem fattigdom.
20 September 2018 | 10:19 am

Læs mere »

netdoktor


20. september 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en netdoktor kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge netdoktor, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på netdoktor eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste netdoktor og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Tegucigalpa, Dhaka, Helsingfors, Ljubljana, Yaren, Mbabane, Tallinn, Guatemala City, Athen, Teheran, Lissabon, Juba, Minsk, Doha, Rom, Paramaribo, Asmara, Antananarivo, Naypyidaw, Bisjkek, Vilnius, Port Vila, Monrovia, Tunis, Wellington, Bras, Maputo, Abuja, Bratislava, Kairo, Conakry, Amman, Sucre, Manama, Pretoria

Se mere »