lup

Hvad vil du vide om

nødderSøg her:

nødder

21. oktober 2018: Velkommen til siden om nødder, hvor du finder alt om nødder. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere nødder til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Nødder rummer mange muligheder for, de som besøger siden om nødder.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af nødder i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af nødder til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte nødder til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Riyadh, Saint John's, San Salvador, Budapest, Saint George's, Mexico City, Cayenne, Rabat, Palikir, Panama City, Addis Abeba, Amman, Kuwait City, Singapore, Astana, Nassau, Port Moresby, Mbabane, Dalap-Uliga-Darrit, Abuja, Oslo, Asjkhabad, Wien, Riga, Abidjan, Moskva, Tirana, Port-au-Prince, Paramaribo, Conakry, Kigali, Canberra, Bridgetown, Lilongwe, Zagreb

Læs mere »

Nyheder

Danske europamestre vinder World Cup-guld

Lørdag gav igen dansk guld ved sæsonens første World Cup i banecykling, der finder sted i Paris.

Amalie Dideriksen og Julie Leth kunne nemlig lade sig hylde på skamlens øverste trin efter ...


20 October 2018 | 6:34 pm

Sky's kontroversielle fantomdragt forbydes

Da Geraint Thomas sidste år vandt Tour de France indledende enkeltstart i Düsseldorf, skete det i en dragt, der nu er forbudt.

Den internationale cykelunion (UCI) har nemlig indført nye regler ...


20 October 2018 | 4:10 pm

Banelandshold fuldender perfekt dag med stor sejr

Det danske banelandshold i cykling er kommet flyvende fra start i sæsonens første World Cup, der bliver kørt i Paris.

Kvartetten i fire kilometer holdforfølgelsesløb imponerede fredag eftermiddag v...


19 October 2018 | 7:18 pm

Afbudsramt banelandshold overgår sig selv

Med en vikar på holdet har Danmarks banelandshold i holdforfølgelse overgået sig selv.

Fredag slog Lasse Norman, Rasmus Lund, Julius Johansen og Casper Folsach den rekord, holdet satte ved OL i Rio...


19 October 2018 | 2:05 pm

Fem præstationer Chris Anker vil huske 2018 for

Der har været mange ting at glæde sig over i 2018 set fra cykelperspektiv.

Husker du f.eks. Valgrens sejr i Amstel Gold Race, Vincenzo Nibalis overraskende triumf i Milano-Sanremo eller Chris Froom...


19 October 2018 | 12:59 pm

»Min søster har måske spist for mange piller«: Politiet rykker ud til psykisk syge som aldrig før
En person med skizofreni låste nogle børn inde. En anden havde besøg af politiet 19 gange på 23 dage. Og en tredje ville ikke leve mere og kørte væk i en sort bil. Politiet har travlere end nogensinde med psykisk syge borgere. Ofte er det sisyfosarbejde, siger Rigspolitiet.
21 October 2018 | 7:00 am

En tur rundt i Anders Matthesens København: Her startede 'Anden' sin karriere, her kom inspirationen til Stewart Stardust fra ...
Efter 25 år i comedybranchen fejrer Anders Matthesen i næste uge jubilæum med fire gigantshows i Royal Arena. Ibyen besøger tre hjørner af Matthesens København, der har formet hans karakterer og karriere.
21 October 2018 | 6:29 am

Hella Joof: »Jeg spurgte engang nogle muslimske satirikere, om man kunne lave et billede af en pige i en burka, der står på en rist, så burkaen blæser op, og man kan se hendes hofteholder«
Skal danske komikere være politisk korrekte eller gå over stregen? Vi har spurgt Hella Joof, Sanne Søndergaard, Sofie Hagen og Omar Marzouk, og deres svar er vidt forskellige.
21 October 2018 | 6:03 am

Kevin Magnussen: Jeg manglede selvtillid i første sving
Haas-køreren missede en træning før kvalifikationen. Han mener ikke, at han fik det optimale ud af det.
21 October 2018 | 6:00 am

Politiet bruger mere og mere tid på psykisk syge
Det er uanstændigt og uetisk, når ansvaret for psykisk syge i stigende grad påhviler politiet, vurderer Dansk Psykiatrisk Selskab.
21 October 2018 | 6:00 am

Læs mere »

nødder


21. oktober 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en nødder kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge nødder, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på nødder eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste nødder og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Khartoum, Warszawa, Lusaka, Djibouti, Lilongwe, Praia, Palikir, Ulan Bator, Lom, Tasjkent, Saint John's, Tegucigalpa, Windhoek, Abuja, Kabul, Dodoma, Ouagadougou, Valletta, N'Djamena, Gaborone, Honiara, Asmara, Bukarest, Astana, Canberra, Bagdad, Beirut, Bangui, Chisinau, Porto-Novo, Paramaribo, Pretoria, Amsterdam, Yaound, Phnom Penh

Se mere »