lup

Hvad vil du vide om

nosserSøg her:

nosser

23. juni 2018: Velkommen til siden om nosser, hvor du finder alt om nosser. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere nosser til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Nosser rummer mange muligheder for, de som besøger siden om nosser.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af nosser i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af nosser til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte nosser til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Santo Domingo, Lusaka, Jerevan, Athen, Sofia, Castries, Monaco, Bandar Seri Begawan, Gaborone, Ouagadougou, Prag, Bratislava, Manama, Podgorica, Tripoli, Jakarta, Vaduz, Paramaribo, San Jos, Ulan Bator, Algier, Djibouti, Islamabad, Moroni, Bujumbura, Belmopan, London, Valletta, Havanna, Malabo, Amsterdam, Zagreb, Port Vila, Quito, Yaren

Læs mere »

Nyheder

Regulering af internettets »Vilde Vesten« er ikke en begrænsning af ytringsfriheden
At tage ansvar på nettet er ikke det samme som at begrænse ytringsfriheden. Tværtimod. Det er forudsætningen for at bevare vores frihed på længere sigt.
23 June 2018 | 11:00 am

Københavns selvforståelse er stærkt overvurderet
Hele historien om, at milliarder investeret i hovedstaden kommer resten af landet til gode, er en forenklet udgave af sandheden. Københavns værdier er skabt på landet.
20 June 2018 | 5:00 pm

Forældet kvindesyn og løgnen om den korrekte fødsel
Vaginale fødsler er bedre end kejsersnit, lyder det fra jordemødre på de danske fødeafdelinger, men begrundelsen findes ikke i videnskaben. Der findes ingen forskning, som understøtter postulatet.
19 June 2018 | 5:00 pm

Vækst på ejendomsmarkedet flytter til provinsen
Mens aktørerne på ejendomsmarkedet dæmper deres forventninger til prisstigninger i hovedstaden, ser de til gengæld mere lyst på Trekantområdet og Odense.
21 June 2018 | 1:00 pm

Veteran giver den en skalle mere for sin byggevirksomhed
Bülow Huse har tabt mange penge de to seneste år, og samtidig har der været overordentligt meget rod i økonomi-styringen. Men ejeren, 73-årige Karsten Bülow, har taget kampen op for at redde selskabet i land.
20 June 2018 | 8:00 am

Forening vil trække Københavns Kommune i byretten
Foreningen Hjemfaldspligt København vil have domstolene til at ophæve den ændring af frikøbsordningen ved hjemfaldspligt, som kommunen indførte for godt et år siden. Sagsanlægget kommer, så snart foreningen har samlet penge sammen til at dække advokatregningen.
20 June 2018 | 8:00 am

Rådgiver: Boligbyggeriet trænger til et servicetjek
Der bliver i alt for høj grad bygget standardboliger, som ikke vil opfylde fremtidens behov, mener Thomas Fokdal fra rådgivningsfirmaet Copenhagen Windows.
20 June 2018 | 8:00 am

Direktiv kan hæve byggepriser og hæmme eksport
Med en ændring af udstationeringsdirektivet skal bl.a. byggevirksomheder sætte sig ind i lokale arbejdsmarkedsregler, når de arbejder i andre EU-lande.
13 June 2018 | 8:00 am

Rød alarm: Stor risiko for flade øl og sodavand til sommerens VM og festivaler
En kritisk mangel på kulsyre i Europa kan få betydning for antallet af øl og sodavand i Europa henover sommeren.
21 June 2018 | 11:35 am

Enigt Folketing indfører topskat for storfiskere
Fiskeriministeren er ikke sikker på, at højere afgifter er en god idé. Men hun tror, at fiskerne kan bære det.
20 June 2018 | 5:39 am

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud
Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma.
16 June 2018 | 12:25 pm

Høj pris på svin og mælk gav landmænds økonomi et boost i 2017
Økonomien hos landmændene nød godt af, at de fik flere penge for deres varer og samtidig havde færre udgifter.
14 June 2018 | 6:43 am

Læs mere »

nosser


23. juni 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en nosser kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge nosser, som internettet.
Grækenland kan vejre morgenluft, efter at der er blevet indgået en ny aftale med EU. Efter otte lange år kan grækerne se frem til at stå på egne økonomiske ben, men to danske topøkonomer er langtfra sikre på, at det græske gældsdrama er forbi.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på nosser eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste nosser og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Dalap-Uliga-Darrit, Reykjavik, Tirana, Luxembourg, Algier, Kabul, Skopje, Quito, Vientiane, London, Praia, Minsk, Kiev, Seoul, Valletta, Lom, Kigali, Luanda, Libreville, Oslo, Bern, Gaborone, Maputo, Bujumbura, Asmara, Maseru, Washington D.C., Managua, Juba, Asunci, Ulan Bator, South Tarawa, Tunis, Melekeok, Moskva

Se mere »