lup

Hvad vil du vide om

pisdimsSøg her:

pisdims

23. juli 2018: Velkommen til siden om pisdims, hvor du finder alt om pisdims. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere pisdims til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Pisdims rummer mange muligheder for, de som besøger siden om pisdims.
Den danske personaleportal for restauranter Chabber, der har fået en række topiværksættere i ryggen, indstiller ekspansionen i udlandet og satser på det danske marked med opkøb af konkurrent.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af pisdims i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af pisdims til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte pisdims til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Tokyo, Tirana, Colombo, Caracas, Nouakchott, Saint George's, Vaduz, Warszawa, Santiago de Chile, Budapest, Reykjavik, Athen, Guatemala City, Algier, London, Ottawa, Bangkok, Dalap-Uliga-Darrit, Beirut, Bujumbura, Dublin, Santo Domingo, Havanna, Madrid, Skopje, Tel Aviv, Khartoum, Bukarest, Baku, Amman, Riyadh, Asunci, Managua, Lom, Oslo

Læs mere »

Nyheder

Mandagens obligationer: Små udsving efter nyt tweet fra Trump
Små udsving ventes at præge det danske obligationsmarked fra åbningen mandag, hvor markedets opmærksomhed atter kan blive rettet mod USA's præsident, Donald Trump.
23 July 2018 | 5:14 am

Asien: Vigende kurser efter Trump-trusler
De asiatiske aktiemarkeder viger mandag morgen på frygt for flere protektionistiske foranstaltninger fra USAs side.
23 July 2018 | 4:47 am

Finanskalender: Din guide til de vigtigste begivenheder i uge 30
Vi har samlet et overblik over de regnskaber og makroøkonomiske nøgletal, du skal holde øje med i den kommende uge.
22 July 2018 | 2:00 pm

Drengedrøm gik i opfyldelse for Cort: - Den går ikke i glemmebogen

En lykkelig Magnus Cort kunne række en næve i vejret og råbe sig glæde ud efter målstregen på 15. etape i Tour de France.

Danskeren havde nemlig passeret den som første mand, da han slog spans...


23 July 2018 | 5:59 am

Fransk rytter i tårer efter Corts sejr - brokker sig over rivaler

Med 7,3 kilometer tilbage af 15. etape i Tour de France satte Trek-Segafredos Bauke Mollema et angreb ind, der skulle vise sig at blive afgørende.

Astanas Magnus Cort kørte efter ham, og det samme ...


23 July 2018 | 5:58 am

16. etape - Carcassonne / Bagnères-de-Luchon | Tour de France 2018

  • Dato: 24. juli
  • Etapetype: Bjergetape
  • Længde: 218 kilometer
  • Starttidspunkt: 11:20 (se sendeplan)

Favoritter

***** Chris Froome, Daniel Martin, Primoz Roglic

**** G...


23 July 2018 | 5:22 am

Så mange penge har Tour-holdene vundet

Der skulle gå 14 etaper i årets Tour de France, før Astana fik hul på bylden og fyldt pengekassen op.

Med etapesejrene på 14. og 15. etape til Omar Fraile og danske Magnus Cort inkasserede holdet o...


23 July 2018 | 5:19 am

Dansk landstræner kunne ikke være i sig selv, da Cort jagtede etapesejr

- De er så cool.

Ordene kommer fra TV 2 SPORTs cykelekspert Anders Lund, der til daglig er landstræner for blandt andre Magnus Cort og Michael Valgren. Netop de to var kølige på 15. etape af Tour d...


23 July 2018 | 4:40 am

Ny dansk børnefilm tør være både uhyggelig og kompleks
Børneværterne og -producerne Jeppe Vig Find og Marie Rønn har store ambitioner med deres debutbørnefilm "Landet af glas", der har så mange lag, at den måske i virkeligheden havde gjort sig bedst som TV-serie.
19 July 2018 | 9:00 am

Alt er råddent i »Sicario 2«
Opfølgeren til den forrygende »Sicario« udspiller sig også i det voldsomme, kriminaliserede grænseland mellem Texas og Mexico, men er kun en halvt så god film.
19 July 2018 | 9:00 am

Mamma Mia, for en rodebutik!
Stort set alle de rigtigt gode ABBA-hits blev fyret af i "Mamma Mia - The Movie" fra 2008. Det forhindrer dog ikke castet i "Mamma Mia - Here We Go Again" i at bryde ud i sang i tide og især utide.
19 July 2018 | 8:22 am

Bergman er både svin og magiker i fascinerende dokumentar
»Bergman - et år, et liv« ser Ingmar Bergman med gennembrudsåret 1957 som prisme, og frem træder en sublim filmmager - og et alt andet end sublimt menneske.
12 July 2018 | 10:44 am

Dansk Oscar-vinder skaber magi i internationalt format
Anders Walter følger sin Oscar-vindende kortfilm »Helium« op med den amerikanske spillefilm »I Kill Giants«, der på mesterlig vis fortæller om sorg, angst og overlevelse – set gennem en helt særlig 12-årig piges øjne.
5 July 2018 | 9:00 am

Læs mere »

pisdims


23. juli 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en pisdims kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge pisdims, som internettet.
I månederne april, maj og juni faldt Ryanairs nettooverskud med 20 procent fra året før.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på pisdims eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste pisdims og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Cayenne, N'Djamena, Windhoek, Tegucigalpa, Phnom Penh, Melekeok, Banjul, Luanda, Chisinau, Nuku'alofa, Maseru, Andorra la Vella, Teheran, Nicosia, Riga, Buenos Aires, San Jos, Rom, Sarajevo, Dakar, Freetown, Port Louis, Hanoi, Bujumbura, Libreville, Canberra, Amsterdam, Minsk, Kinshasa, Singapore, Athen, Doha, Tripoli, Bogot, Juba

Se mere »