lup

Hvad vil du vide om

plus-handicapSøg her:

plus-handicap

23. januar 2018: Velkommen til siden om plus-handicap, hvor du finder alt om plus-handicap. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere plus-handicap til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Plus-handicap rummer mange muligheder for, de som besøger siden om plus-handicap.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af plus-handicap i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af plus-handicap til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte plus-handicap til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Banjul, San Salvador, Tallinn, Bras, Abuja, Kampala, Kuala Lumpur, Bridgetown, Castries, Seoul, Colombo, Kigali, Tirana, Luxembourg, Prag, Kinshasa, Dublin, South Tarawa, Lima, Paramaribo, Bandar Seri Begawan, Guatemala City, Tokyo, Belmopan, Amsterdam, Naypyidaw, Mbabane, Muskat, Bogot, Paris, Tel Aviv, Antananarivo, Caracas, Vatikanstaten, Vilnius

Læs mere »

Nyheder

En person mister livet efter lejlighedsbrand på Østerbro
En brand i en lejlighed på Østerbro i København har sent mandag aften kostet en person livet.
23 January 2018 | 12:09 am

Formodet flugtbilist melder sig ikke trods løfte
En mand, der mistænkes for at have kørt en bil, der var involveret i dødsulykke, har ikke som lovet meldt sig.
22 January 2018 | 8:29 pm

Helikopter og både leder efter andejæger ved Holbæk
En 27-årig mand er ikke kommet hjem fra andejagt på Isefjord. En større eftersøgning er i gang.
22 January 2018 | 7:46 pm

Lærernes formand ser fremskridt for første gang i fem år
Lærernes arbejdstid er til reel forhandling. Det er en glædelig forandring efter års stilstand, mener formand.
22 January 2018 | 6:55 pm

Fagforeninger er nu klar til at forhandle
Kommunerne viser vilje til at se på lærernes arbejdstid, mener fagforeninger. De er nu klar til at forhandle. Men vi er ikke i mål endnu, siger chefforhandler.
22 January 2018 | 6:31 pm

Pape vil bevare soldater og betonklodser i gaderne
Danskerne skal vænne sig til soldater i gaderne, da terrortruslen fortsat vil være til stede i Danmark.
22 January 2018 | 11:22 pm

LA vil ændre Papes lovforslag om hemmelig overvågning
Regeringens forslag om at udnytte danskernes personoplysninger går for vidt, mener regeringspartiet LA.
22 January 2018 | 9:16 pm

En kortfattet invitation på Facebook en tidlig morgen er gået i fisk for Løkke
Statsminister Lars Løkke Rasmussens gratis lån af en storfiskers sommerhus vækker undren på Christiansborg. Juraprofessor mener, at Løkke har givet forkerte oplysninger til Folketinget. Søndag sagde en berørt Løkke undskyld.
22 January 2018 | 7:45 pm

Politiker har indsamlet 265.000 kroner til bager i Tingbjerg: »Han viser eddermame karakter ved ikke at bøje sig«
Det har vakt bestyrtelse blandt politikerne, at en bager i Tingbjerg har måttet se sin forretning raseret af unge mænd, fordi han har nægtet at betale beskyttelsespenge. Politisk ordfører fra de Konservative har rejst mere end 265.000 kroner i en støtteindsamling.
22 January 2018 | 7:28 pm

Politikeren Yildiz Akdogan blev antastet af mandlige salafister: »Du skal vide, at vi vil gøre alt for at stoppe dig«
Yildiz Akdogan er både politiker, muslim, indvandrer og kvinde. Og dermed er hun også offer for hadefulde beskeder og trusler fra alle tænkelige fronter.
22 January 2018 | 6:10 pm

Dundrende underskud hos SE & HØR-ejere: »Vi har ikke gjort noget forkert«
Aller Media A/S præsenterer et underskud på 31 millioner kroner i sit seneste årsregnskab, hvor især annonceindtægterne har svigtet. Næste år bliver bedre, lyder det mediekoncernens direktør.
18 January 2018 | 1:21 pm

Medie og politiker i nyt eksperiment: Ingen Facebook i to uger
Tv-kanalen TV MIDTVEST og folketingspolitikeren Simon Kollerup (S) dropper Facebook i to uger. De vil teste, om det er muligt at klare sig uden det sociale medie i en tid, hvor vi alle er blevet storforbrugere.
15 January 2018 | 12:00 pm

Facebook begrænser nyhedsstrøm for at gøre plads til venner
Det sociale medie vil have brugerne til at bruge mindre tid på Facebook, siger produktmanager.
12 January 2018 | 2:14 am

Amazon vil byde på ombejlede Premier League-rettigheder
Amazon.com har planer om at sende engelsk Premier League-fodbold i fremtiden.
5 January 2018 | 1:02 pm

Han vil gøre Manchester City til topfodboldens svar på Disney
Når der holdes øje med den engelske fodboldklub Manchester City, er det ikke kun træner Pep Guardiola og hans spillere, der bemærkes. Hans spanske landsmand Ferran Soriano har som klubdirektør ambitioner om at skabe fodboldverdenens svar på Disney.
3 January 2018 | 7:00 am

Læs mere »

plus-handicap


23. januar 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en plus-handicap kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge plus-handicap, som internettet.
»Wonderstruck« viser, at selv Todd Haynes kan begå fejl.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på plus-handicap eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste plus-handicap og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Saint George's, Beirut, Maseru, Lusaka, Niamey, Moroni, Mbabane, Lima, Buenos Aires, Tunis, Naypyidaw, Brazzaville, Tallinn, Lom, Sofia, Riyadh, Cayenne, Riga, Apia, Melekeok, Doha, Zagreb, Amsterdam, Abuja, Podgorica, Luanda, Santo Domingo, Colombo, Dublin, Tokyo, Rom, Bissau, Ljubljana, Porto-Novo, Freetown

Se mere »