lup

Hvad vil du vide om

privatSøg her:

privat

25. april 2018: Velkommen til siden om privat, hvor du finder alt om privat. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere privat til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Privat rummer mange muligheder for, de som besøger siden om privat.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af privat i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af privat til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte privat til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Port Louis, Djibouti, Kabul, Apia, New Delhi, Beograd, Monrovia, Freetown, Oslo, Tallinn, Kampala, Quito, Wien, Malabo, Havanna, Nuuk, Lissabon, Asunci, Ankara, Mexico City, Kingstown, Porto-Novo, Nuku'alofa, Port-au-Prince, N'Djamena, Saint John's, Bern, Budapest, Jerevan, Luanda, San Salvador, Riyadh, Bissau, Minsk, Asjkhabad

Læs mere »

Nyheder

The Simpsons-stjerne bøjer sig for racismekritik
Et halvt års beskyldninger mod tegnefilmsserien »The Simpsons« får nu en af seriens hovedaktører til at gøre indrømmelser.
25 April 2018 | 8:35 pm

Filminstruktør vil beskytte sandheden om terrorangrebet i København
Ole Christian Madsen besluttede at lave en film kort efter terrorangrebet på Krudttønden og synagogen i Krystalgade, et angreb der blandt andre dræbte en af hans tidligere venner.
25 April 2018 | 7:14 pm

»I min underbevidsthed havde Titanic en ubehagelig effekt på mig«
Instruktør James Cameron og hans filmhold brugte mange ressourcer på at skabe en realistisk portrættering af Titanics forlis i storfilmen af samme navn fra 1997. Og resultatet blev så godt, at journalist Astrid Sofie Sturlason blev bange for at sejle.
25 April 2018 | 6:00 pm

Norsk forfatter har rejst hele vejen rundt om Rusland: »Putin er en rationel aktør. Han er ikke gal, tværtimod«
Grænsen mellem Rusland og dets nabolande vil ikke i fremtiden se ud, som den gør nu, mener den norske forfatter Erika Fatland. Hun har rejst hele vejen rundt om Rusland gennem dets nabolande – fra Nordkorea til Norge og gennem Nordøstpassagen - for at finde ud, hvordan Rusland på virker sine nabolande.
25 April 2018 | 6:00 pm

Nøgen kvinde kan sætte rekord - hammerslaget kan lande på flere milliarder kroner
Maleren Modiglianis udfordrende maleri fra 1917 af en nøgen kvinde er sat til salg. Foreløbig pris er beskedne 900 millioner kroner, men eksperter mener, at den endelige pris kan sætte rekord.
25 April 2018 | 5:37 pm

EU og Storbritannien i satellitkrig: En milliardregning lurer i rummet
EU og Storbritannien er på kollisionskurs om et stort europæisk satellit-projekt, der skal sende det amerikanske GPS-system på pension i Europa. EU-kredsen har forud for Storbritanniens farvel til EU reelt frosset landet ud af programmet. Storbritannien overvejer at opbygge sit eget system.
25 April 2018 | 6:30 pm

Twitter går frem - uden for USA
Mikroblogtjenesten er tilsyneladende sluppet væk fra de røde tal men vokser stadig kun langsomt.
25 April 2018 | 11:32 am

»3« dropper roaming i også Rusland
Teleselskabets kunder kan nu bruge af deres almindelige mobilabonnement i 55 lande uden at betale udlandspriser.
25 April 2018 | 8:20 am

Forbudt i Europa siden 2012: Nu smugler Facebook ansigtsgenkendelse ind
Skrappe, nye EU-regler for bedre databeskyttelse får Twitter, WhatsApp og Facebook til at ændre på brugerbetingelserne - og Facebook beder samtidig om ja til ansigtsgodkendelse, som blev stoppet i Europa i 2012.
25 April 2018 | 8:00 am

Parkens Fitness.dk skiller sig af med fem træningscentre
Fitness.dk lukker fem af sine træningscentre for i stedet at fokusere på de største byer rundt om i Danmark.
25 April 2018 | 9:23 am

Tiger og nemlig.com skal hjælpe regeringen med nytænkning
Regeringen nedsætter nyt vækstteam, der skal komme med bud på strategi for handel og logistik.
25 April 2018 | 4:02 am

Legetøjsgigant falder på børsen og trækker konkurrent med ned
En kollapset storkunde satte sine tydelige spor i regnskabet for første kvartal fra den amerikanske legetøjsproducent Hasbro, som mandag ser ud til at hive en af sine største konkurrenter med ned i aktiehandlen.
23 April 2018 | 2:17 pm

Tivoli: Ekstra åbningsdage sendte omsætningen i vejret
Tivoli havde fremgang i første kvartal, hvor ekstra åbningsdage bidrog til at løfte salget og reducere underskuddet i lavsæsonen - januar, februar og marts.
23 April 2018 | 11:30 am

Læs mere »

privat


25. april 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en privat kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge privat, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på privat eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste privat og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Canberra, N'Djamena, San Jos, Bryssel, Zagreb, Andorra la Vella, Taipei, Sarajevo, Luanda, Male, Port of Spain, Dhaka, Djibouti, Valletta, Pyongyang, Warszawa, Monrovia, Manila, Asjkhabad, London, Montevideo, Nassau, Kingstown, New Delhi, Abuja, Georgetown, Bujumbura, Port Louis, Banjul, Tokyo, Panama City, Budapest, Lom, Ottawa, Algier

Se mere »