lup

Hvad vil du vide om

reflektionSøg her:

reflektion

21. april 2018: Velkommen til siden om reflektion, hvor du finder alt om reflektion. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere reflektion til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Reflektion rummer mange muligheder for, de som besøger siden om reflektion.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af reflektion i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af reflektion til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte reflektion til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Djibouti, Muskat, Basseterre, Malabo, Bamako, Astana, Jerevan, Colombo, Saint John's, Bratislava, Nicosia, Tel Aviv, Wellington, Canberra, Porto-Novo, Baku, Conakry, Banjul, Monaco, Port Louis, Accra, Rabat, Kiev, Maseru, Asunci, Sofia, San Salvador, Seoul, Addis Abeba, Saint George's, Podgorica, Washington D.C., Melekeok, Oslo, Nuuk

Læs mere »

Nyheder

»Københavnerbashing«, »mobning« og »strafaktion fordi københavnerne stemte rødt«
På to dage har regeringen taget næsten 800 millioner fra Københavns budget. Økonomi- og indenrigsministeren afviser at være ude efter hovedstaden.
21 April 2018 | 6:21 am

Fridykkerens hemmelighed er afsløret
Bajau-folket er kendt for at dykke dybt og holde vejret i lang tid uden hjælpemidler. Nu har et danskledet forskerhold opdaget, at fridykkerne har tilpasset sig livet under vand ved at være udstyret med en ekstra stor milt.
21 April 2018 | 5:48 am

Søren Pind kan da blive teaterdirektør i Berlin
Chris Dercon holdt kun syv måneder som chef for det berømte teater Volksbühne i Berlin. Nu har han fået sparket. Er der nogle friske ansøgere til posten, spørger Per Theil i denne klumme.
21 April 2018 | 5:33 am

Kasper Holten skal styre Danmarks største teater, men han er bange for at skuffe
Den nye teaterchef Kasper Holten er »optimistisk«, selv om Det Kongelige Teater skal spare. Teatret skal blive mere digitalt og bedre til at samarbejde med virksomheder. Og så bliver Holtens store opgave at sikre, at teatret er noget for hele Danmark. Men der er tvivl om, hvorvidt han kan lede.
21 April 2018 | 5:05 am

Forhandlere holder pause fra Forligsen indtil lørdag formiddag
Forligsmanden har givet forhandlingsparterne en pause. Klokken ti lørdag genoptages forhandlingerne igen.
21 April 2018 | 1:17 am

Apps fra DSB og Folketinget sendte oplysninger til Google
Offentlige institutioner og virksomheder lukker hullet, efter at Jyllands-Posten har påvist mulig datahøst.
21 April 2018 | 6:22 am

Mobil- og bredbåndskrig tager overraskende til
Længere tids ro synes slut. Telia har siden årsskiftet mistet 24.000 mobilkunder og 9.000 bredbåndskunder, mens »3« har fået 19.000 nye mobilkunder i folden.
20 April 2018 | 3:00 pm

Par blev rykket i RKI af YouSee uden at være kunder: »Det er et kafkask totalteater«
To års kamp med YouSees kundeservice kulminerede for nyligt for Ditte Rares og hendes kæreste. De er blevet rykket ind i RKI-registeret af YouSee, selvom de aldrig har været kunder. YouSee erkender fejl.
20 April 2018 | 12:22 pm

»3« får stadig flere mobilkunder - men det koster penge
Danmarks fjerdestørste mobilselskab tjener færre penge men fortsætter med at arbejde sig tættere på sin nærmeste konkurrent, målt på mobilkunder.
20 April 2018 | 6:36 am

Ericsson overrasker positivt og særligt på driften
Den svenske telekoncern Ericsson har overrasket positivt med sit regnskab for første kvartal.
20 April 2018 | 5:52 am

Læs mere »

reflektion


21. april 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en reflektion kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge reflektion, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på reflektion eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste reflektion og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Panama City, Addis Abeba, Palikir, Kairo, Lissabon, Vaduz, Quito, Mbabane, Montevideo, Yaren, Nuku'alofa, Bratislava, Lom, Abuja, Islamabad, Monrovia, Dublin, Pretoria, Thimphu, Bangui, Oslo, Lusaka, Asunci, San Salvador, South Tarawa, Bangkok, Zagreb, Podgorica, Port Louis, Wien, Kampala, Andorra la Vella, Belmopan, Dili, Apia

Se mere »