lup

Hvad vil du vide om

rumfangSøg her:

rumfang

26. september 2016: Velkommen til siden om rumfang, hvor du finder alt om rumfang. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere rumfang til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Rumfang rummer mange muligheder for, de som besøger siden om rumfang.
Simcorp opjusterer og oppræciserer sine forventninger til 2016, efter at selskabet har hevet en licensaftale med en ny nordamerikansk kunde i land.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af rumfang i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af rumfang til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte rumfang til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Singapore, Manila, Vientiane, Accra, Colombo, Bisjkek, Tbilisi, Djibouti, Abu Dhabi, Kabul, Port Louis, Katmandu, Bukarest, Doha, Dublin, South Tarawa, Minsk, Belmopan, Bras, Berlin, Tegucigalpa, London, Libreville, Skopje, Addis Abeba, Tel Aviv, Tunis, Mogadishu, Amman, Dusjanbe, Brazzaville, Vaduz, Suva, Harare, Pretoria

Læs mere »

Nyheder

Danske landmænd vil sælge majs til biogas
Tidligere eksporterede landmænd deres majs til tyske biogasanlæg. Nu satser man på danske.
26 September 2016 | 7:46 am

Det lugter af penge: Landmændenes gylle får busser til at rulle
Sønderborg Kommune har købt 39 gasbusser. Det kan blive en god forretning for de lokale landmænd.
24 September 2016 | 7:11 am

2035 muldvarper dræbt: Muldvarpe-budget overskredet med 30.000 kroner
Muldvarpejægerne i Haderslev har sprængt kommunens estimerede budget for køb af muldvarpehaler.
23 September 2016 | 2:00 pm

Skoleorganisationer: Positivt at skoler sætter ind mod fravær
Det er et problem for både skolen og børnene, hvis elever har for meget fravær.
23 September 2016 | 9:57 am

Skolen banker på døren: Hjælper elever til at passe skolen
På Sønderskov-Skolen i Sønderborg tager en skolehjemvejleder ud og henter elever med for meget fravær, hvis de ikke kommer i skole.
23 September 2016 | 9:07 am

Skybrudstunneler for milliarder er på vej i hovedstaden
Hofor - Hovedstadsområdets Forsyningsselskab - har i skrivende stund mere end 300 små og store skybruds- og regnvandshåndteringsprojekter på tegnebrættet for tilsammen omkring 3,5-4 mia. kroner.
26 September 2016 | 5:32 am

GN varsler fortsat vækst i ny strategiplan
GN Store Nord skal fortsætte i vækstsporet i de kommende år. Det er ambitionen i selskabets nye strategiplan: »Hear more, do more, be more«, som bliver præsenteret på selskabets kapitalmarkedsdag senere mandag.
26 September 2016 | 4:48 am

Grundfos og Ericsson til kamp mod slummens vandkarteller
At få adgang til rent og billigt vand er en af de helt store udfordringer i slumkvarterer og fattige landsbyer verden over. Nu har pumpeproducenten Grundfos og den svenske telekommunikationsgigant Ericsson slået sig sammen om at løse problemet.
25 September 2016 | 5:00 pm

Sanistål vil sluge insolvente tyskere
Sanistål er i færd med at overtage dele af det tyske selskab Wollschläger, der per 1. august meldte insolvens. Det fremgår af en meddelelse til fondsbørsen fredag formiddag.
23 September 2016 | 9:30 am

Goldman Sachs til kunder: Gode muligheder i Mærsk
Efter torsdagens nye strategiplan i A.P. Møller Mærsk ser den amerikanske investeringsbank, Goldman Sachs, gode investeringsmuligheder i firmaet.
22 September 2016 | 1:36 pm

"Svinkløv definerede den stille turisme"
Det kan ikke undgås, at de manglende gæster kan mærkes, men det helt store tab ligger i selvforståelsen og reklameværdien, lyder det fra lokale erhvervsdrivende.
26 September 2016 | 9:37 am

Bestyrelse: Svært at forestille sig Svinkløv uden badehotel
Det er for tidligt at sige, hvad der skal ske med historisk badehotel efter brand, siger bestyrelsesformand.
26 September 2016 | 8:27 am

Forfatter til bøger om badehoteller: Svinkløv var symbol på en svunden tid
Det historiske Svinkløv Badehotel i Nordjylland er i nat brændt ned til grunden.
26 September 2016 | 6:55 am

FAKTA Det gamle træhotel med den berømte valnøddelagkage
Det ikoniske Svinkløv Badehotel er brændt ned til grunden. Her er et kort tilbageblik på hotellets historie.
26 September 2016 | 5:49 am

Landbrugsformand erklærede sig ikke inhabil: Godkendte egen ansøgning
Bæredygtigt Landbrugs formand havde underskrevet en ansøgning, som han selv vurderede efterfølgende.
26 September 2016 | 5:28 am

Læs mere »

rumfang


26. september 2016: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en rumfang kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge rumfang, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på rumfang eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste rumfang og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Singapore, Islamabad, Bisjkek, Ottawa, Yaound, Bratislava, Manila, Tunis, Stockholm, N'Djamena, Windhoek, Vilnius, Tallinn, Bridgetown, Monrovia, Maseru, Antananarivo, Banjul, Kingston, Kinshasa, Gaborone, Riga, Ulan Bator, Skopje, Berlin, Mbabane, Budapest, Nuuk, Bras, Panama City, Mexico City, Mogadishu, Bissau, Pretoria, Ljubljana

Se mere »