lup

Hvad vil du vide om

rumfang


rumfang er et emne, der har interesseret mange mennesker gennem tiden. Det ses også på internettet, hvor der søges på rumfang igen og igen. Heldigvis er der mange sider, der handler om netop rumfang, så det er nemt at finde de oplysninger, man har brug for.
Søger man efter noget mere specielt omkring rumfang kan det være lidt mere vanskeligt at finde noget brugbart. Man skal bruge mere end et søgeord f.eks. rumfang historie eller rumfang beskrivelse.
Man kan også søge efter rumfang blandt internettets billedet og der findes næsten helt sikkert mindst et billede af netop rumfang.
Midt på denne side har vi samlet en række links som måske kan bruges i forbindelse med søgningen på rumfang.
Du kan også prøve at søge på et andet ord end rumfang men et ord, der minder om eller har samme betydning som rumfang. Ofte findes løsningen ved at vælge et andet søgeord eller ved at bruge to eller tre søgeord i samme søgning.
Hvis du stadig ikke kan finde noget brugbart om rumfang, så prøv en søgning på Bibliotek.dk, der er en database over alle bøger på danske biblioteker. Hvis der heller ikke findes noget om rumfang der, så har du søgt efter noget yderst usædvanligt :-)

+15
+17°
+11°
København
Søndag, 16


Blackberry overrasker med overskud

Blackberry rapporterede overraskende overskud i fjerde kvartal efter at have skåret omkostningerne og øget den gennemsnitlige salgspris på sine smartphones.Overskuddet blev på 4 cent per aktie, mens analytikere adspurgt af Bloomberg News havde ventet et underskud på 4 cent per aktie.Derimod skuffede omsætningen, der faldt med 32 pct. til 660 mio. dollar.  

Foto: DADO RUVIC

27 March 2015 | 1:50 pm


Ny enhed skal styrke kampen mod kopivarer

En ny enhed under Patent- og Varemærkestyrelsen skal inden årets udgang stå klar til at vejlede i kampen mod kopivarer. Danske erhvervsorganisationer mener dog, at enhedens fokus er rettet forkert.

Foto: Iris

27 March 2015 | 11:26 am


Pris-fest i detailhandelen

Iværksætteren bag Tiger-butikkerne, Lennart Lajboschitz, fik i år MMM-prisen, som gives til en person eller virksomhed, der på særlig vis har haft en betydning for detailhandelen i Danmark. Se billederne fra prisuddelingen til danske detailhandlere i den gamle børsbygning

Foto: Linda Kastrup

27 March 2015 | 10:00 am


Fornem pris til Tiger-butikkernes far

Lennart Lajboschitz fra Tiger fik overrakt den fornemste pris for sin enestående indsats for dansk detailhandel, da omkring 100 brancefolk torsdag aften var samlet til award-middag i Børsbygningen. Han modtog den såkaldte MMM-pris, som blev suppleret af to andre priser, bl.a. Berlingskes Detailhandelspris.

Foto: Linda Kastrup

27 March 2015 | 5:00 am


Buhl sagde farvel til Carlsbergs aktionærer

De store investorer kvitterede med at takke bestyrelsen for justeringen af strategien, der betyder mere fokus på afkast og værdiskabelse til aktionærerne de næste par år. Derudover begejstring over udsigten til Lars Rebiens indtog i bestyrelsen.

Foto:

26 March 2015 | 8:30 pm


Den bedste grænseregion i Europa

København/Bonn-erklæringerne, der sikrede de danske og tyske mindretals rettigheder i Sydslesvig og Sønderjylland efter Anden Verdenskrig, har 60 års jubilæum i morgen. Deres succes er bemærkelsesværdig, men der er stadig markante grænsebarrierer, som skal nedbrydes.

Foto:

27 March 2015 | 9:30 pm


Et sygehusvæsen med plads til alle

»Nybyggeri, »supersygehuse« og centralisering kan ikke alene løse udfordringerne i fremtidens sygehusvæsen. Et bæredygtigt sygehusvæsen med plads til alle forudsætter, at akutsygehusenes opgaver tænkes aktivt ind i udviklingsplanerne.«

Foto:

26 March 2015 | 9:30 pm


Indefrys grundskylden

»Boligskatter er en tilbagevendende varm politisk kartoffel. Aktuelt diskuteres det, om grundskylden bør fastfryses, fordi den belaster husholdningerne. Der findes imidlertid en anden og mere simpel løsning på problemet, endog en løsning som vi benytter os af andre steder i skattesystemet.«

Foto:

25 March 2015 | 9:30 pm


Mere åbenhed om partistøtten

»I det danske folkestyre bør der ikke være usikkerhed om mulige sammenhænge mellem penge og politik. Offentliggørelsen af bidragyderen og beløbsstørrelsen er af væsentlig betydning for vælgernes adgang til at gøre sig bekendt med de økonomiske forhold hos de partier, som de overvejer at stemme på.«

Foto:

24 March 2015 | 8:46 pm


Efterskrift for et overlagt mord

En morder vælger at dokumentere sin forbrydelse på bånd, mens hans familie og venner lægger roser for at støtte ham. Hvad er retfærdighed, spørger journalist Gert C. Nielsen. Han var ven med den advokat, som blev myrdet i Fogedretten i september sidste år. I sidste uge blev en 67-årig mand idømt livstid for drabet.

Foto:

23 March 2015 | 4:00 pm


Eksport til Kina buldrer frem

Eksporten af dansk producerede maskiner til Kina voksede med 23 pct. i 2014.

Foto: KIM KYUNG-HOON

27 March 2015 | 7:11 am


Whistle-blower advarede om OW-fusk i 2013

For mange i Danmark kom OW Bunkers konkurs i 2014 som et pludseligt chok. Men allerede i 2013 blev myndighederne i Singapore advareret af en whistle-blower om det, der senere skulle blive OW Bunkers største problemkunde, Tankoil og det tilknyttede Petrotec, og som til slut kostede OW Bunker livet som selskab.

Foto: Kasper Palsnov

27 March 2015 | 7:05 am


Verdens våbenproducenter har øjnene rettet mod Danmark

Danmark står overfor et indkøb af pansrede mandskabsvogne, og valget af producent kan falde allerede fredag. Ordren er den største af sine slags i Europa for tiden.

Foto: Christian Brøndum

26 March 2015 | 3:04 pm


Forsvarets indkøb kan give 200 job i Fredericia eller 300 i Odense

Forsvaret skal have nye pansrede mandskabsvogne, og producenterne overbyder lige nu hinanden i kampen om politikernes gunst.

Foto: Christian Brøndum

26 March 2015 | 3:04 pm


SP Group løfter salget trods træge markeder

Plastfabrikanten SP Group formåede at øge salget i 2014 trods svag vækst i økonomien, og selskabet har både øget omsætningen herhjemme og uden for landets grænser, mens der til gengæld er en mindre tilbagegang på driften.

26 March 2015 | 1:09 pm