lup

Hvad vil du vide om

rumfangSøg her:

rumfang

26. juli 2016: Velkommen til siden om rumfang, hvor du finder alt om rumfang. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere rumfang til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Rumfang rummer mange muligheder for, de som besøger siden om rumfang.
Vestaustralien har fjernet afgifter på solcreme, og det er en rigtig god idé, mener hudlæge og Kræftens Bekæmpelse.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af rumfang i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af rumfang til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte rumfang til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Windhoek, Lusaka, Dublin, Tasjkent, Antananarivo, Montevideo, Vilnius, Kiev, Bangui, Bogot, Melekeok, Apia, Accra, Georgetown, Caracas, Kigali, Sofia, Doha, Juba, Bridgetown, Buenos Aires, Yaren, Luanda, Nassau, San Marino, Bujumbura, Addis Abeba, Budapest, Tirana, Astana, Basseterre, Tel Aviv, Managua, Maputo, Nuuk

Læs mere »

Nyheder

ANALYSE: Asylpolitik er symbolpolitik
Asyl og udlændingepolitik på Christiansborg handler om alt andet end udlændinge og asylansøgere
17 December 2014 | 11:40 am

ANALYSE: "Pape - han er en frisk fyr!"
De Konservatives problemer er ikke forsvundet med en ny leder og en ny kommunikation
28 September 2014 | 3:14 pm

ANALYSE: Det stof en leder er gjort af
Vestager har det. Men har Morten Østergaard det, der skal til for at være topleder?
2 September 2014 | 2:10 pm

ANALYSE Regeringen ruster sig til nyt udlændingeslagsmål
Men det er for tidligt at erklære udlændingedebatten død. Valgkampen vil blive præget af udlændingespørgsmålet igen.
25 June 2014 | 5:30 pm

ANALYSE Socialdemokraterne har arvefølgen klar
Mette Frederiksen står klar i kulissen, hvis Helle Thorning-Schmidt skifter Statsministeriet ud med et job i Bruxelles.
19 June 2014 | 10:04 am

Apples regnskab står og falder med iPhone-salget
Salget af flagskibsproduktet iPhone bliver det springende punkt, når it-giganten Apple aflægger regnskab for tredje kvartal sent tirsdag aften. Og markedets forventninger er for første gang ikke tårnhøje. Tværtimod.
26 July 2016 | 1:12 pm

Verizon leverer pænt regnskab før Yahoo-opkøb
Verizon har tirsdag fremlagt et regnskab for årets andet kvartal med en indtjening, der lige akkurat overgår forventningerne. Det kommer efter, at den amerikanske telekoncern netop har annonceret planerne om at købe Yahoo.
26 July 2016 | 12:07 pm

Julie og co. er godt i gang med at smadre din virkelighed
Alle snakker om virtual reality. I et kontor på Amager snakker man mindre og udvikler i stedet. Det har placeret VRUnicorns som et af de førende spiludviklere til den overvældende teknologi.
26 July 2016 | 8:45 am

Dansk spiludvikler storhitter med VR-spil
33-årige Julie Heyde har sammen med sit team hos VRunicorns fået en hel del opmærksomhed for deres spil #SelfieTennis, der benytter sig af virtual reality.
26 July 2016 | 8:45 am

Texas Instruments oplevede salgsvækst for første gang i et år
Elektronikkæmpen Texas Instruments, der blandt andet er kendt for sine lommeregnere, kom ud af andet kvartal med en bedre omsætning og indtjening end kalkuleret blandt analytikerne.
26 July 2016 | 5:26 am

København kan blive bilfri søndag den 18. september
... men ikke hele dagen. Et flertal i teknik- og miljøudvalget vil nemlig indføre den bilfrie dag i forlængelse af Copenhagen Half Marathon, hvor byen i forvejen er afspærret.
26 July 2016 | 10:37 am

Flere får hudkræft i hovedstaden - og flere overlever
Langt de fleste af de godt 2000, der årligt rammes af modermærkekræft, bor i hovedstaden viser nye tal.
26 July 2016 | 9:30 am

Socialrådgiverforening: Mange underretninger om børn er bagateller
Alt for mange underretninger om børn er unødvendige, mener Dansk Socialrådgiverforening.
25 July 2016 | 1:00 pm

Mikkel blev reddet af en underretning: Det betyder alt, at nogen gør noget
Da Mikkel Larsen gik i 8. klasse sørgede en underretning fra hans lærer for, at han kom væk fra et voldeligt hjem med en maniodepressiv mor og fysisk syg far.
25 July 2016 | 9:45 am

Flere bekymrer sig om svigtede børn: Kommuner oversvømmes af underretninger
Antallet af underretninger om børn, som mistrives, er eksploderet.
25 July 2016 | 4:00 am

Læs mere »

rumfang


26. juli 2016: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en rumfang kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge rumfang, som internettet.
Det ny »Lego Star Wars: The Force Awakens« er humoristisk sommerunderholdning til børn eller voksne spillere, der ikke ønsker de store udfordringer.

Foto: Warner

Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på rumfang eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste rumfang og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Tallinn, Bratislava, Ulan Bator, Baku, Mbabane, Male, Rom, Nuuk, Bras, Tegucigalpa, Dakar, Dalap-Uliga-Darrit, Warszawa, Riga, Rabat, Athen, Porto-Novo, Caracas, Cayenne, Tokyo, Damaskus, Melekeok, Funafuti, Kuala Lumpur, Windhoek, Sana, Andorra la Vella, Hanoi, Bujumbura, Monaco, Tbilisi, Bangkok, San Salvador, Juba, Algier

Se mere »