WD banner 2
lup

Hvad vil du vide om

rumfang


rumfang er et emne, der har interesseret mange mennesker gennem tiden. Det ses også på internettet, hvor der søges på rumfang igen og igen. Heldigvis er der mange sider, der handler om netop rumfang, så det er nemt at finde de oplysninger, man har brug for.
Søger man efter noget mere specielt omkring rumfang kan det være lidt mere vanskeligt at finde noget brugbart. Man skal bruge mere end et søgeord f.eks. rumfang historie eller rumfang beskrivelse.
Man kan også søge efter rumfang blandt internettets billedet og der findes næsten helt sikkert mindst et billede af netop rumfang.
Midt på denne side har vi samlet en række links som måske kan bruges i forbindelse med søgningen på rumfang.
Du kan også prøve at søge på et andet ord end rumfang men et ord, der minder om eller har samme betydning som rumfang. Ofte findes løsningen ved at vælge et andet søgeord eller ved at bruge to eller tre søgeord i samme søgning.
Hvis du stadig ikke kan finde noget brugbart om rumfang, så prøv en søgning på Bibliotek.dk, der er en database over alle bøger på danske biblioteker. Hvis der heller ikke findes noget om rumfang der, så har du søgt efter noget yderst usædvanligt :-)

+15
+17°
+11°
København
Søndag, 16


DR P4 København

Nyheder fra P4 København

Kommuner spilder tid på at jagte ulovlige beboere i sommerhuse

Borgmestre raser over lovgivning, hvor de skal jagte beboere, der bliver ulovligt boende i deres sommerhuse. For selvom de udsteder bøder bliver de ofte ikke betalt. Nu kræver kommunerne lovændringer.

21 October 2014 | 7:55 am


Seniorrådgiver: Ingen tweet - ingen stemme på Christiansborg

Mange lokalpolitikere har ikke en Twitter-profil eller er ikke aktive på det sociale medie, og det kan koste deres borgere dyrt, siger ekspert.

20 October 2014 | 7:55 am


Teenagepiger får ungdomskriminaliteten til at stige

I årevis er ungdomskriminaliteten raslet ned både i Danmark og på verdensplan i en grad som ikke er set tidligere. Men i flere kommuner i hovedstadsområdet ændrer billedet sig.

20 October 2014 | 6:42 am


Ny folketingspolitiker dropper Københavns Rådhus

Socialdemokraternes hidtidige politiske ordfører på Københavns Rådhus Yildiz Akdogan, skifter på tirsdag arbejdsplads. Her overtager hun nemlig officielt tidligere justitsminister Karen Hækkerups plads i Folketinget.

18 October 2014 | 8:13 am


Borgmester: Vi vil ikke lægge lokaler til propaganda

Kultur-og Fritidsborgmester i København, Carl Christian Ebbesen (DF), kræver nu en garanti om, at der ikke bliver opfordret til had mod jøder. Kravet kommer efter et kontroversielt debatmøde, der bliver arrangeret af Den Palæstinensiske Sammenslutning.

17 October 2014 | 9:57 am


DR Nyheder - Penge

Penge - seneste 20

Nye kunder og få nedskrivninger i Nordea-regnskab

Nordeas kunder er bedre polstrede end tidligere. Bankens nedskrivninger ligger lavt, siger bankens direktør.

22 October 2014 | 5:33 am


Fem gode råd til at se billigere tv

Der er god grund til at overveje, om de penge, du bruger på tv, er klogt brugt, mener Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

22 October 2014 | 5:16 am


Tv-pakker stiger i pris selv om vi ser mindre fjernsyn

Vi ser mindre og mindre tv på traditionel vis, men alligevel bliver tv-pakkerne dyrere og dyrere. Dårlig konkurrence gør det nemt for udbyderne at skrue priserne opad, lyder kritikken.

22 October 2014 | 5:00 am


Nye russiske sanktioner koster danske landmænd 30 millioner

Tirsdagens nye russiske importrestriktioner rammer dansk eksport for 30 millioner kroner årligt.

21 October 2014 | 8:04 pm


Ekspert: Sexchikane er lige så slemt som mobning

Man kan miste arbejdsevnen af sexchikane, fordi det giver de samme alvorlige følger som mobning, siger professor.

21 October 2014 | 3:15 pm


DR Nyheder - Kultur

Kultur - seneste 20

Filmbranchen: Biograffilm skal hurtigere sættes til salg digitalt

Dansk filmbranchen kan hvert år skaffe omkring 80 millioner kroner ekstra per år, hvis nye film hurtigere bliver sat til salg digitalt, viser analyse fra Nordisk Film. Biografer og filmproducenter støtter en forsøgsordning.

22 October 2014 | 6:12 am


Se eksempler på bibeloversættelse

22 October 2014 | 5:48 am


Ny bibeloversættelse: 'Noahs ark' bliver til 'Noahs båd'

I morgen udkommer en ny oversættelse af dele af Bibelens gamle testamente, hvor gamle, støvede bibelske ord er udskiftet med et mere frisk nutidssprog.

22 October 2014 | 5:22 am


Forfatterformand undrer sig over Sissel-Jo Gazans figurafsløring

Det er mærkeligt, at forfatteren Sissel-Jo Gazans lige pludselig fortæller omverdenen, at hendes romanfigur Clive Freeman er frit inspireret af en virkelig person, mener formanden for Dansk Forfatterforening.

21 October 2014 | 6:00 pm


København kåret til verdens mest homo-venlige sted

Københavns tolerance, modescene, cocktailbarer, homo-venlige hoteller og masser af queer events gør hovedstaden til verdens mest homo-venlige sted.

21 October 2014 | 4:48 pm