WD banner 2
lup

Hvad vil du vide om

rumfang


rumfang er et emne, der har interesseret mange mennesker gennem tiden. Det ses også på internettet, hvor der søges på rumfang igen og igen. Heldigvis er der mange sider, der handler om netop rumfang, så det er nemt at finde de oplysninger, man har brug for.
Søger man efter noget mere specielt omkring rumfang kan det være lidt mere vanskeligt at finde noget brugbart. Man skal bruge mere end et søgeord f.eks. rumfang historie eller rumfang beskrivelse.
Man kan også søge efter rumfang blandt internettets billedet og der findes næsten helt sikkert mindst et billede af netop rumfang.
Midt på denne side har vi samlet en række links som måske kan bruges i forbindelse med søgningen på rumfang.
Du kan også prøve at søge på et andet ord end rumfang men et ord, der minder om eller har samme betydning som rumfang. Ofte findes løsningen ved at vælge et andet søgeord eller ved at bruge to eller tre søgeord i samme søgning.
Hvis du stadig ikke kan finde noget brugbart om rumfang, så prøv en søgning på Bibliotek.dk, der er en database over alle bøger på danske biblioteker. Hvis der heller ikke findes noget om rumfang der, så har du søgt efter noget yderst usædvanligt :-)

+15
+17°
+11°
København
Søndag, 16


Rovsing får ordre på 4,1 mio. kr.

SSBV Rovsing har fået en ordre fra Airbus til en værdi af 4,1 mio. kr.

Foto: PASCAL PAVANI

1 October 2014 | 10:30 am


Monti: Vi bliver alle rigere af flere udlændinge

Italiens tidligere regeringsleder og tidligere EU-Kommissær, Mario Monti, anbefaler Danmark at åbne for mere arbejdskraft fra hele verden. Det kan løfte økonomien på længere sigt, lyder hans budskab.

Foto: Jens Nørgaard Larsen

30 September 2014 | 7:00 pm


Erhvervslivet bekymret over blå udlændingepolitik

Danmark skal ikke lukke sig inde bag grænsebomme, lyder det fra mange erhvervsledere, der ønsker mere udenlandsk arbejdskraft til Danmark. Budskabet er især møntet på centrale politikere i blå blok, der står til at vinde næste valg.

Foto: Jens Nørgaard Larsen

30 September 2014 | 6:00 pm


FLSmidth skal levere udstyr til miner i Zambia

FLSmidth skal i slutningen af 2015 levere udstyr til to miner i Zambia.

Foto: Keld Navntoft

26 September 2014 | 5:37 am


ISS skal servere for den norske statsminister og forsvaret

Det norske forsvar har forlænget sin kontrakt med den danske servicekoncern ISS.

Foto: Søren Bidstrup

25 September 2014 | 9:12 am


DR Nyheder - Alle nyheder

Alle nyheder - 24 timer

Politiet lukker fupbutik på nettet efter Kontantprogram

Nyt samarbejde mellem politi og e-mærket er kommet i stand, efter forbrugermagasinet Kontant i september viste, at antallet af fupbutikker på nettet er eksplosivt stigende. Det har nu ført til første webshop-lukning.

1 October 2014 | 12:03 pm


LIVE Showkamp for fred: Rød og blå blok kæmper på oppustelig fodboldbane

Landets toppolitikere spiller i dag to fodboldkampe på Christiansborg Slotsplads i en god sags tjeneste. Følg med direkte fra klokken 13.45.

1 October 2014 | 11:30 am


FAKTA Oktober har flere rekorder

Efterårets anden måned kan både byde på masser af varme, store mængder regn og lave temperaturer.

1 October 2014 | 11:27 am


Helle Helle er nomineret til DR Romanprisen

I sin nye roman lader Helle Helle en mand og en kvinde fare vild i en skov. Det har sikret hende en nominering til DR Romanprisen.

1 October 2014 | 11:15 am


LIVE Tre EU-kandidater 'grilles' til høring i Europa-Parlamentet

Tre kommende EU-kommissærer spås problemer, når de i dag skal til høring i Europa-Parlamentet.

1 October 2014 | 11:15 am


At have ret

Sagen om Jensen’s Bøfhus med den efter dansk retskrivning helt forkert apostrof har optaget de danske sind i en grad, så man skulle tro, det var tale om noget vigtigt. Og det er der naturligvis også. Undertegnede Groft sagt overvejer i øjeblikket, om han skal anlægge sag mod Hansen Is. I Berlingskes »Læserne skriver« opfordrer fornuftens stemme, der tilhører Mikael Ibsen, Kgs. Lyngby, til besindighed og konstaterer, at i et eller andet har enhver af os jo ret, men er det nu også formålstjenligt og klogt altid at stå på sin ret. Det kan Groft sagt sagtens svare på.

Foto:

30 September 2014 | 8:30 pm


Papes sælgerhandikap

De Konservative har de senere år været alt for tydeligt febrilske med at finde en leder med medietække. Tidligere tog de det mere afslappet. Både Schlüter og Bendtsen var nødløsninger, efter at skarpe profiler havde sloges forgæves om magten. Og begge står i dag som konservative ledersucceser. Men det blev de mest, fordi de viste sig at være overraskende gode til teknisk formidling af samarbejde. Schlüter blev i tilgift en fantastisk sælgersucces, fordi ingen ventede, at han var i stand til at sælge noget som helst.

Foto:

30 September 2014 | 8:30 pm


Tivolisering

Da De Konservative i weekenden holdt landsråd, skete det i Tivoli Congress Center. Måske derfor havde en række af partiets politikere bestemt sig for at klæde sig ud. Den fhv. partileder Lene Espersen havde taget sin søns fodboldtrøje på. Folketingskandidat Pernille Vermund havde taget sin våddragt på. Den nye partiformand, Søren Pape Poulsen, viste sig konsekvent uden hverken jakke eller slips på og havde på den måde klædt sig ud som et reklamebureau for et par år siden instruerede partiets politikere: »Mere uformelle og mindre tilknappede«, som det hed.

Foto:

30 September 2014 | 8:30 pm


Opsvinget er tilbage

Den økonomiske vækst er vendt tilbage. »Opsvinget lever« bekendtgør dagbladet Børsen på sin hjemmeside. Årsagen er reviderede tal fra Danmarks Statistik, som viser, at væksten i andet kvartal blev på 0,2 procent og ikke -0,3 procent, som man ellers troede. Cheføkonom i Nordea, Helge J. Pedersen, jubler dog knap så meget som dagbladet Børsen. Han peger på, indikatorerne for tredje kvartal tyder på en vis afmatning, og derfor er der fortsat tale om svag vækst i dansk økonomi.

30 September 2014 | 8:30 pm


Grønlands befrielse

Venstre-borgmester Lars Erik Hornemann, Svendborg, er i Berlingskes kronik bekymret, fordi København har modtaget hele 12 procent af den statslige pulje til kommuner med særlige økonomiske udfordringer. Og formandskabet for Grønlands Økonomiske Råd, professor Torben M. Andersen og direktør Ulla Lynge, er i Jyllands-Postens kronik bekymret for fremtiden, for det fem år gamle grønlandske selvstyre har ingen nødvendige reformer gennemført, og det forjættede råstofeventyr er mere drøm end virkelighed.

Foto:

29 September 2014 | 8:30 pm