lup

Hvad vil du vide om

rumfangSøg her:

rumfang

9. oktober 2015: Velkommen til siden om rumfang, hvor du finder alt om rumfang. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere rumfang til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Rumfang rummer mange muligheder for, de som besøger siden om rumfang.
Berlingske Business' Katja Damkier Hansen giver seneste opdatering fra aktiemarkederne.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af rumfang i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af rumfang til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte rumfang til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Pretoria, Asjkhabad, Bratislava, Havanna, Bryssel, Bagdad, Georgetown, Mexico City, Amsterdam, Vilnius, Abu Dhabi, Guatemala City, Port-au-Prince, Sarajevo, Lissabon, Phnom Penh, Monaco, Washington D.C., Apia, Manila, Dodoma, Pyongyang, Santiago de Chile, Baku, Saint John's, Bridgetown, Nicosia, Kingston, Katmandu, Bangui, Zagreb, Abuja, Lilongwe, Kiev, Skopje

Læs mere »

Nyheder

Lego åbner havvindmøllepark i Tyskland
Adm. direktør hos Lego, Jørgen Vig Knudstorp, kommenterer den strategiske investering.
9 October 2015 | 8:32 am

Monsanto skuffer voldsomt og falder i formarkedet
Verdens største producent af såsæd, amerikanske Monsanto, der samarbejder med Novozymes inden for produkter til landbruget i det fællesejede selskab BioAg, skuffede voldsomt i selskabets fjerde kvartal.
7 October 2015 | 1:43 pm

Stort comeback til industriproduktionen
Industriproduktionen steg med 2,7 procent i august og er især drevet af medicinalindustrien. Cheføkonom i Handelsbanken, Jes Asmussen, kommenterer udviklingen.
7 October 2015 | 8:35 am

Industriproduktionen overraskede positivt i august
Den danske industriproduktion steg med 2,7 pct. i august i forhold til måneden før, hvor tallet skuffede med et fald på 2,9 pct.
7 October 2015 | 7:46 am

VW begynder at fikse snyde-biler i januar
Volkswagen begynder i januar at indkalde de millioner af dieselbiler, der er indrettet med snydesoftware, så de kan blive bragt i orden. Koncernchef Matthias Müller venter, at bilerne er fikset inden udgangen af 2016.
7 October 2015 | 7:14 am

De voksne får deres egen motionsdag
Dagen før efterårsferien er traditionelt set motionsdag på skolerne, men i år skal de voksne også være med. Arbejdspladsernes Motionsdag er født.
9 October 2015 | 12:45 pm

Politibil ramte kvindes bil under udrykning
En kvinde og hendes søn befandt sig i bilen, som politiet kørte ind i.
9 October 2015 | 12:26 pm

Unge dropper slagterfaget
Der er færre unge, der vil være detailslagtere. Uddannelsen mangler en frontfigur på tv og kæmper mod fordomme om jobbet.
9 October 2015 | 9:08 am

Politiker: København kører på frihjul i Europas flygtningekrise
Aarhuspolitiker kritiserer, at København i går nedstemte at modtage 200 flygtninge.
9 October 2015 | 6:50 am

Politiker: Nye gadelamper giver dårligere sikkerhed
Kommunerne udskifter gadelamper til LED, men det kan gå ud over trafikken, mener politiker.
9 October 2015 | 4:34 am

TDC's pressechef siger op
TDC skal på udkig efter en ny pressechef, da Ib Konrad Jensen har valgt at stoppe for at søge nye udfordringer. Der er endnu ikke en afløser på plads.
8 October 2015 | 11:52 am

Lufthavnens pressechef fratræder efter gensidig overenskomst
Efter næste otte år i stillingen som pressechef i Københavns Lufthavn (CPH) er Søren Hedegaard Nielsen i dag fratrådt efter gensidig overenskomst.
8 October 2015 | 9:54 am

Fra ministeriernes skygge til arbejdsmarkedets top
Der venter en række udfordringer, når den relativt ukendte topembedsmand Jacob Holbraad 1. november sætter sig i direktørstolen hos Dansk Arbejds­giverforening.
28 September 2015 | 6:00 pm

Her er Danmarks 100 rigeste 2015
Rigeste2015
24 September 2015 | 3:00 pm

Se Danmarks 100 rigeste 2015

24 September 2015 | 3:00 pm

Læs mere »

rumfang


9. oktober 2015: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en rumfang kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge rumfang, som internettet.
Adm. direktør hos Lego, Jørgen Vig Knudstorp, kommenterer den strategiske investering.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på rumfang eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste rumfang og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Rabat, Banjul, Beirut, New Delhi, Canberra, Bangkok, Suva, Muskat, San Marino, Nassau, Port Moresby, Freetown, Dublin, Vientiane, Skopje, Prag, Santo Domingo, Juba, Riyadh, Santiago de Chile, Kampala, Wien, Port of Spain, Ottawa, Bratislava, Taipei, Kigali, Libreville, Teheran, Beograd, Sarajevo, Saint John's, Yaren, Baku, Lissabon

Se mere »