WD banner 2
lup

Hvad vil du vide om

rumfang


rumfang er et emne, der har interesseret mange mennesker gennem tiden. Det ses også på internettet, hvor der søges på rumfang igen og igen. Heldigvis er der mange sider, der handler om netop rumfang, så det er nemt at finde de oplysninger, man har brug for.
Søger man efter noget mere specielt omkring rumfang kan det være lidt mere vanskeligt at finde noget brugbart. Man skal bruge mere end et søgeord f.eks. rumfang historie eller rumfang beskrivelse.
Man kan også søge efter rumfang blandt internettets billedet og der findes næsten helt sikkert mindst et billede af netop rumfang.
Midt på denne side har vi samlet en række links som måske kan bruges i forbindelse med søgningen på rumfang.
Du kan også prøve at søge på et andet ord end rumfang men et ord, der minder om eller har samme betydning som rumfang. Ofte findes løsningen ved at vælge et andet søgeord eller ved at bruge to eller tre søgeord i samme søgning.
Hvis du stadig ikke kan finde noget brugbart om rumfang, så prøv en søgning på Bibliotek.dk, der er en database over alle bøger på danske biblioteker. Hvis der heller ikke findes noget om rumfang der, så har du søgt efter noget yderst usædvanligt :-)

+15
+17°
+11°
København
Søndag, 16


DR Nyheder Online - Indland

Indland - Seneste 20

Dagpengereform: Kun få står helt uden penge

Selvom 12 procent af de danskere, der har mistet retten til dagpenge, ifølge en oversigt slet ingen ydelse får, så er ingen faldet helt ud af systemet på grund af reformen, siger styrelse.

3 September 2014 | 6:00 am


Danmark er rykket to pladser frem på listen over konkurrencedygtige lande

Danmark kravler opad i ny rangering af landes konkurrenceevne. Det økonomiske klima er blevet bedre, lyder vurderingen.

3 September 2014 | 5:59 am


Sådan skaffede vi data om de 41.000 danskere uden dagpenge

En robot og rensning af store mængder data var nødvendig for at kortlægge, hvad der er blevet af de danskere, der har mistet dagpengene.

3 September 2014 | 5:15 am


Tusinder af unge ender som dårlige betalere på grund af små regninger

Unge bliver registreret som dårlige betalere for småpenge, og det kan komme til at ramme dem hårdt senere.

3 September 2014 | 5:04 am


GRAFIK Her er de 41.000, der har mistet dagpengeretten

Tusindvis af mennesker har siden 2013 mistet retten til dagpenge. Se hvor i landet de bor, og hvordan de forsørger sig i dag.

3 September 2014 | 5:00 am


Kan man ikke blive læge, må man blive reklamemand

Lars Bo Jeppesen skulle være læge, men en vild ungdom satte en brat stopper for drømmen, og i dag er han ny direktør i Dentsu Aegis Network i Europa.

2 September 2014 | 8:30 pm


Ville stoppe når han havde 100 ansatte - i dag har han 2000

Stephen Kaufer, medstifter og topchef for rejsesitet TripAdvisor, former sine godt 2.000 ansatte til at tænke, som om de kun var 50. Selv tænker han altid tre skridt frem – foran konkurrenterne.

30 August 2014 | 6:30 pm


Rejsedronning i kometfart

Harriet Green har på to år som topchef fået vendt rejsegiganten Thomas Cook, der blandt andet ejer Spies. Hun fik jobbet på en uopfordret opringning til formanden.

23 August 2014 | 6:30 pm


Øget fokus på kunderne

Henriette Fenger Ellekrog tiltræder som HR-direktør i Danske Bank. Hun kommer fra en stilling som HR- og kommunikations-direktør og medlem af koncerndirektionen i SAS. Hun har tidligere haft ledende stillinger i både TDC og konsulentvirksomheden Mercuri Urval.

23 August 2014 | 6:30 pm


Her er ugens vinder og taber

Peter Suppli kommenterer ugen i dansk erhvervsliv

Foto: Søren Bidstrup

22 August 2014 | 5:13 am