WD banner 2
lup

Hvad vil du vide om

rumfang


rumfang er et emne, der har interesseret mange mennesker gennem tiden. Det ses også på internettet, hvor der søges på rumfang igen og igen. Heldigvis er der mange sider, der handler om netop rumfang, så det er nemt at finde de oplysninger, man har brug for.
Søger man efter noget mere specielt omkring rumfang kan det være lidt mere vanskeligt at finde noget brugbart. Man skal bruge mere end et søgeord f.eks. rumfang historie eller rumfang beskrivelse.
Man kan også søge efter rumfang blandt internettets billedet og der findes næsten helt sikkert mindst et billede af netop rumfang.
Midt på denne side har vi samlet en række links som måske kan bruges i forbindelse med søgningen på rumfang.
Du kan også prøve at søge på et andet ord end rumfang men et ord, der minder om eller har samme betydning som rumfang. Ofte findes løsningen ved at vælge et andet søgeord eller ved at bruge to eller tre søgeord i samme søgning.
Hvis du stadig ikke kan finde noget brugbart om rumfang, så prøv en søgning på Bibliotek.dk, der er en database over alle bøger på danske biblioteker. Hvis der heller ikke findes noget om rumfang der, så har du søgt efter noget yderst usædvanligt :-)

+15
+17°
+11°
København
Søndag, 16


DR Nyheder Online - Indland

Indland - Seneste 20

Praktiserende læger vil nu stoppe arkivering af ulovlige patientdata

Rigsarkivet vil gerne gemme ulovligt indsamlede oplysninger om danske patienter, men det vil PLO ikke være med til.

18 December 2014 | 9:13 pm


VIDEO Mødrehjælpen kan ikke give julehjælp til alle trængende

Lige om lidt er det jul, men hjælpeorganisationerne mangler penge til at kunne hjælpe.

18 December 2014 | 6:31 pm


Farvelfærd: Er du enig med politikerne?

Følelserne får frit løb, og parti-principper udfordres, når otte Christiansborg-politikere møder den barske virkelighed

18 December 2014 | 5:21 pm


OVERBLIK De fængslede syrienskrigere: Drabelige videoer og billeder står bag

Bevisbyrden er svær at løfte for politiet, men nu har retten for tredje gang fået fængslet danskere i sager med forbindelse til borgerkrigen i Syrien.

18 December 2014 | 4:00 pm


Rødovre hyldet på spinkelt grundlag

I sidste uge blev de danske kommuner rangordnet efter deres indsats på det sociale område. Men undersøgelsen bag ranglisten indeholder flere fejl, fortæller DR?s Detektor.

18 December 2014 | 3:46 pm


Efter EU-dom: Virksomheder i vildrede om handicappede

EU-domstolens dom om den overvægtige pædagog Karsten Kaltoft understreger behovet for en klarere definition af, hvornår ansatte kan anses som handicappede, lyder det fra Dansk Erhverv.

Foto: Jakob Dall

18 December 2014 | 4:00 pm


Karsten fra fedme-sagen: Jeg er ikke handicappet

EU-Domstolen afgjorde torsdag, at det kan betegnes som et handicap, hvis man er så overvægtig, at det hæmmer ens arbejde. Manden, der startede hele sagen, har ikke lyst til at blive erklæret handicappet, for han mener, han kan det samme som andre i samme job.

Foto: Jakob Dall

18 December 2014 | 2:46 pm


EU-Domstolen: Fedme giver ikke særlig jobbeskyttelse

EU-Domstolen har i dag afgjort, at man som ekstrem overvægtig ikke er beskyttet mod at blive fyret fra sit job, medmindre fedmen er så udtalt, at den kan betegnes som et handicap.

Foto: Jakob Dall

18 December 2014 | 9:37 am


Er det i orden at fyre en fed?

I dag bliver det i EU-Domstolen afgjort, om svær overvægt kan betegnes som et handicap. Hvis det er tilfældet, kan det betyde, at svært fede medarbejdere ikke kan fyres, fordi de betegnes som handicappede.

Foto: Erik Refner

18 December 2014 | 8:34 am


Corydon bløder op om omdiskuteret lønordning

Den mekanisme, som sikrer at lønningerne på det offentlige arbejdsmarked følger med de private, ser foreløbig ud til at fortsætte til glæde for fagforeningerne.

Foto: Asger Ladefoged

17 December 2014 | 9:30 pm