WD banner 2
lup

Hvad vil du vide om

rumfang


rumfang er et emne, der har interesseret mange mennesker gennem tiden. Det ses også på internettet, hvor der søges på rumfang igen og igen. Heldigvis er der mange sider, der handler om netop rumfang, så det er nemt at finde de oplysninger, man har brug for.
Søger man efter noget mere specielt omkring rumfang kan det være lidt mere vanskeligt at finde noget brugbart. Man skal bruge mere end et søgeord f.eks. rumfang historie eller rumfang beskrivelse.
Man kan også søge efter rumfang blandt internettets billedet og der findes næsten helt sikkert mindst et billede af netop rumfang.
Midt på denne side har vi samlet en række links som måske kan bruges i forbindelse med søgningen på rumfang.
Du kan også prøve at søge på et andet ord end rumfang men et ord, der minder om eller har samme betydning som rumfang. Ofte findes løsningen ved at vælge et andet søgeord eller ved at bruge to eller tre søgeord i samme søgning.
Hvis du stadig ikke kan finde noget brugbart om rumfang, så prøv en søgning på Bibliotek.dk, der er en database over alle bøger på danske biblioteker. Hvis der heller ikke findes noget om rumfang der, så har du søgt efter noget yderst usædvanligt :-)

+15
+17°
+11°
København
Søndag, 16


Egne fakta

»Uanset hvad forklaringen er, er vi blevet nemme ofre for propaganda udefra.«

Foto:

29 January 2015 | 9:30 pm


Virksomhederne mangler arbejdskraft

»Danmarks udfordring er, at beskæftigelsessystemet langt bedre skal sikre, at de 130.000 ledige er mobile og opsøgende i forhold til efterspørgslen, uanset hvor i landet virksomhederne befinder sig.«

Foto:

29 January 2015 | 9:30 pm


Prisen for at reducere ulighed

Uligheden er steget under Thorning, og mange opfordrer til »handling« mod den stigende ulighed. Men det er sjældent, at det ledsages af helt konkrete politik-forslag. Det skyldes formentlig, at det er svært i praksis at gennemføre tiltag i Danmark, der entydigt og signifikant øger ligheden uden tab af beskæftigelse og velstand.

Foto:

29 January 2015 | 9:30 pm


Problemet med Pegida

Modstand. “Hvis Pegida var blevet stiftet af anerkendte kulturpersonligheder i stil med de berømte modstandspræster under Nazi-styret, Dietrich Bonhoeffer og Martin Niemöller, ville bevægelsen sikkert udvikle sig til en bred, folkelig manifestation.”

Foto:

29 January 2015 | 4:00 pm


Det ukendte slag om Tryg-milliarderne

»Der mangler folk, som har indsigt i vilkårene for almindelige lønmodtagere, i utrygheden blandt de mange uden for arbejdsmarkedet og i de udfordringer, unge møder i deres hverdag.«

28 January 2015 | 9:30 pm