lup

Hvad vil du vide om

rumfangSøg her:

rumfang

26. maj 2016: Velkommen til siden om rumfang, hvor du finder alt om rumfang. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere rumfang til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Rumfang rummer mange muligheder for, de som besøger siden om rumfang.
En række landmænd ved Ringkøbing Fjord er meldt til politiet.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af rumfang i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af rumfang til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte rumfang til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Khartoum, Lom, Mexico City, Bujumbura, Guatemala City, Algier, Bern, Dodoma, Tirana, Manila, Chisinau, Conakry, San Salvador, Port Vila, Vaduz, Kiev, Ulan Bator, Gaborone, Valletta, Amsterdam, London, Tegucigalpa, Castries, Seoul, New Delhi, San Marino, South Tarawa, Tunis, Buenos Aires, Bamako, Canberra, Mogadishu, Bandar Seri Begawan, Monaco, Oslo

Læs mere »

Nyheder

Portræt: Mourinho skal genoprette sit beskadigede brand
José Mourinho er klubbens mand, men måske ikke længere helt så arrogant og konfliktsøgende.
26 May 2016 | 6:00 pm

Warcraft-film splitter anmelderne: Éndimensionel kliché, eller én af de bedste fantasyfilm overhovedet?
Spændingskurven i 'Warcraft' er cirka så opadgående som »gemmeleg med en fireårig«, mener nogle. Andre elsker filmen.
26 May 2016 | 3:16 pm

Særlig kogebog får børn til at svinge gryder og pander
Den gratis skolekogebog Mit Kokkeri har fået langt flere børn til at lave mad derhjemme.
26 May 2016 | 1:34 pm

Vrede bilister: »Det dur ikke, hvis der skal være flere cykelstier i København«
Nye og vidtrækkende planer om at begrænse bilarealerne i hovedstaden møder modstand.
26 May 2016 | 1:31 pm

KaosPiloterne: Den unge rebel er blevet voksen
I år er det 25 år siden, KaosPiloterne satte de første studerende bag styrepinden for at navigere i en ny tids kaos. Der har været turbulens i de højere luftlag, men studiet er modnet, og erhvervslivet har taget imod eleverne. Men hvad nu? Hvordan formår KaosPiloterne at være innovative, når de har nået sølvbryllupsalderen?
26 May 2016 | 12:44 pm

Solcellernes evige forkæmper
Anders Ztorm har kæmpet for solcellerne, lige siden han etablerede virksomheden Solenergi Danmark som studerende. Med nyt hasteindgreb fra Folketingets side er virksomhedens overlevelse blevet noget sværere.
4 May 2016 | 5:00 pm

De særligt udvalgte
Det kræver noget ekstra at blive udvalgt til Berlingske Business’ liste over talenter. Nu er årets 100 talenter kommet igennem nåleøjet, men det er først nu, at den virkelige udvælgelsesproces begynder.
3 May 2016 | 12:00 pm

Her er årets 100 største erhvervstalenter
Årets Talent100-særnummer er spækket med talenter, der i en tidlig alder har nået store resultater. Talentudviklingen i de danske virksomheder omfatter i dag både deciderede ledelsestalenter og højt skattede specialister – og som noget nyt er der grøde i iværksætteriet blandt de unge.
3 May 2016 | 12:00 pm

Se alle årets nye talenter

3 May 2016 | 12:00 pm

Talent 100 2016

3 May 2016 | 11:05 am

Læs mere »

rumfang


26. maj 2016: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en rumfang kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge rumfang, som internettet.
Vil karakterkrav i gymnasiet redde fagligheden eller skabe et usundt pres på folkeskoleelever? Vær med i debattenDer er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på rumfang eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste rumfang og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Panama City, Juba, Port of Spain, N'Djamena, Kuwait City, Honiara, Hanoi, Vilnius, Khartoum, Saint John's, Stockholm, Managua, Dili, Kuala Lumpur, Bratislava, Luxembourg, Yaound, Apia, Bryssel, Nouakchott, Lima, Nuku'alofa, Naypyidaw, Oslo, Bissau, Vientiane, Sofia, Tokyo, Madrid, Tegucigalpa, Paris, Budapest, Damaskus, Baku, Lom

Se mere »