lup

Hvad vil du vide om

rumfangSøg her:

rumfang

21. februar 2017: Velkommen til siden om rumfang, hvor du finder alt om rumfang. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere rumfang til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Rumfang rummer mange muligheder for, de som besøger siden om rumfang.
Både store og små virksomheder kan bidrage til at gøre fjernvarmen billigere. Det ved de i Hedensted.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af rumfang i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af rumfang til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte rumfang til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Sarajevo, Kairo, Amsterdam, Freetown, Lissabon, Bissau, Riga, Singapore, Paramaribo, Djibouti, Paris, Tallinn, Panama City, Hanoi, Guatemala City, Algier, Dakar, Minsk, Phnom Penh, N'Djamena, Berlin, Harare, Managua, Maseru, Beijing, Vatikanstaten, Ljubljana, Riyadh, Nassau, Tokyo, Kampala, Mexico City, Tasjkent, Castries, Dusjanbe

Læs mere »

Nyheder

Ringe mobilnet plager mange danskere
Mange danskere i de mindre byer og i landområderne oplever fortsat, at mobildækningen på deres bopæl langt fra er god nok.
20 February 2017 | 2:10 pm

Verdenskendt forsker og rigmænd slår alarm: Robotterne må ikke løbe fra mennesket
Der er grund til at tænke sig om, inden man slipper robotterne løs overalt, mener en række af verdens rigmænd og store forskere. Den rigeste af dem alle foreslår skat på robotter, så der er penge til at omskole folk, der mister deres jobs.
20 February 2017 | 1:45 pm

Gennembrud for Googles højtflyvende ballonprojekt
Giganten er rykket »år frem« mod at give fjerntliggende og svært tilgængelige områder internetforbindelser fra en ring af balloner i stratosfæren.
20 February 2017 | 12:30 pm

Amazon vil ansætte 7.000 flere i Europa
Internetgiganten opretter tusinder af nye arbejdspladser i Storbritannien og Tyskland oven i de massive udvidelser i USA.
20 February 2017 | 11:30 am

Kulørt internetrigmand skal for retten i USA: Risikerer 20 år bag tremmer
New Zealands højesteret slog mandag fast, at den tysk-finske Kim Dotcom kan komme for en amerikansk domstol, hvor han risikerer op til 20 års fængsel for piratkopiering og hvidvask af penge.
20 February 2017 | 11:00 am

I England er måden du taler på afgørende for størrelsen på din løncheck: I Danmark skal man tale som dem fra TV
Vil du have en god, engelsk løn, så tal som om, du er venner med de kongelige og har gået på prestigefulde, britiske kostskoler. Dansk professor ser paralleller til Danmark, hvor din dialekt heller ikke er ligegyldig.
20 February 2017 | 11:45 am

Michael Pram åbner op om afsked: Var klar til at gå for to år siden
Kunsten at stige ned fra det danske erhvervslivs allerstørste scener er svær. Det handler om at gå i tide – men hvordan finder man lige det rigtige tidspunkt?
15 February 2017 | 7:30 am

Eva Riedel om Berlingske Businesskvinder
Er der behov for et nyt netværk for kvinder? Ja, i hvert fald at dømme efter interessen på introduktionsmødet for Berlingske Businesskvinder.
10 February 2017 | 9:30 am

Stort advokatfirma vil stoppe kvinderne, før de flygter ud ad døren
Alt for længe har for mange dygtige unge kvinder forladt det københavnske advokatfirma Gorrissen Federspiel. Årsagerne skal findes internt i advokatfirmaet og hos kvinderne selv. Det skal stoppe nu.
7 February 2017 | 4:00 pm

Chantal Patel brød igennem glasloftet og blev partner
Kvindelige partnere i advokatbranchen er stadig i 2017 mere undtagelsen end reglen, men 36-årige Chantal Patel er brudt gennem glasloftet.
7 February 2017 | 4:00 pm

Læs mere »

rumfang


21. februar 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en rumfang kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge rumfang, som internettet.
Alle medarbejdere med korte uddannelser og hårdt fysisk arbejde skal motionere på arbejdet, foreslår Københavns Sundheds- og Omsorgsborgmester.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på rumfang eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste rumfang og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Abu Dhabi, Jakarta, Nouakchott, Doha, Mbabane, Port Louis, Kabul, Porto-Novo, Windhoek, Ouagadougou, Pretoria, Port Moresby, Andorra la Vella, Bangui, Bujumbura, Beirut, Bratislava, Melekeok, Lissabon, Rabat, Singapore, Paris, Saint George's, Sana, Niamey, Jerevan, Port of Spain, Montevideo, Luanda, Seoul, Rom, Luxembourg, Gaborone, Dhaka, N'Djamena

Se mere »