lup

Hvad vil du vide om

side 3Søg her:

side 3

24. maj 2018: Velkommen til siden om side 3, hvor du finder alt om side 3. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere side 3 til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Side 3 rummer mange muligheder for, de som besøger siden om side 3.

Argentinske Mauricio Pochettino har været omgivet af jobrygter på det seneste, men torsdag manede Tottenhams manager dem alle til jorden. 

Her forlængede Christian Eriksens chef sin kontrakt m...


Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af side 3 i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af side 3 til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte side 3 til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Santiago de Chile, Havanna, Monaco, Sofia, Bridgetown, Lissabon, Malabo, Maputo, Tel Aviv, Lusaka, Katmandu, Sana, Djibouti, Kiev, Caracas, Dublin, San Salvador, Vatikanstaten, Colombo, Bangkok, Georgetown, Juba, Abuja, Rom, San Marino, Nairobi, Harare, Niamey, Bogot, Monrovia, Skopje, Moroni, Bangui, Funafuti, Hanoi

Læs mere »

Nyheder

Ahlers om sin første aftale: Vi gør det nemt for iværksættere
Den nye uddannelses- og forskningsminister har brugt sin iværksættererfaring i forhandlinger, fortæller han.
24 May 2018 | 2:53 pm

Regionale vækstfora forsvinder i nyt erhvervsfremmesystem
Regeringen og Dansk Folkeparti har indgået en aftale om et nyt og forenklet erhvervsfremmesystem.
24 May 2018 | 2:19 pm

Rød blok til regeringen: Styrk indsats mod plastik i naturen
Partilederne i rød blok kræver, at regeringen indkalder til plastforhandlinger, som netop er blevet udskudt.
24 May 2018 | 10:48 am

Enigt Folketing justerer omstridt førtidspension
Borgere, der er hårdt ramt, vil forhåbentlig få mere direkte adgang til førtidspension, siger DF-ordfører.
24 May 2018 | 10:27 am

Regeringen vil behandle patienter så tæt på hjemmet som muligt
Praktiserende læger, speciallæger og sundhedshuse skal løse flere borgernære opgaver, mener finansminister.
24 May 2018 | 10:11 am

Anne Mette Hansens klub vinder mesterskab i sidste sekund

Ét eneste mål. To bekræftende dommerfløjt.

Med den absolut mindst mulige margen sikrede Györ, med Anne Mette Hansen i truppen, sig onsdag det ungarske mesterskab.

Et eneste mål adskilte...


23 May 2018 | 9:00 pm

Tidligere landsholdsspiller lover guld til København

- Vi skal fandeme ikke sidde og trøste os selv, hinanden eller noget som helst. Vi har tabt den ene kamp, men vi har eddermame ikke tabt guldet.

- På søndag står vi der alle sammen, og vi kommer ti...


23 May 2018 | 2:43 pm

Hollandsk stjerne er ny Odense-målmand: - Vil være verdens bedste

Hun har vundet tre medaljer ved de tre seneste slutrunder, og ved VM i 2015 blev hun kåret til turneringens bedste målmand. 

Fra næste sæson er Tess Wester en del af det Odense-hold, der torsd...


23 May 2018 | 7:31 am

- Vi skulle dele øretæver ud, så det gjorde ondt, siger Odense-profil

DM-guldet skal finde en ny ejer i år, da hverken København eller Odense tidligere har vundet.

Og kampen om det ædleste metal skal ud i et tredje og afgørende finaleopgør. Det står klart, efter begg...


22 May 2018 | 8:54 pm

Odense Håndbold sikrer tredje og afgørende kamp om DM-guldet

Spændingen er stadig helt intakt efter anden DM-finale i mellem København og Odense.

Sidstnævnte tog nemlig en sejr på 29-22 efter at de havde tabt i den første DM-finale. Dermed bliver d...


22 May 2018 | 7:58 pm

Mørkøvs holdkammerat vinder 18. etape i Giroen

Quick-Step kunne torsdag fejre holdets femte etapesejr i dette års udgave af Giro d'Italia. 

På 18. etape, der sluttede på en stigning, var Maximilian Schachmann stærkest, og han kørte over må...


24 May 2018 | 3:31 pm

Viviani tager sin fjerde etapesejr i Giro d'Italia

Der var mere succes til Quick-Step onsdag, da Michael Mørkøvs hold triumferede på 17. etape i Giro d'Italia. 

Den italienske sprinter Elia Viviani vidste sig endnu en gang hurtigst, da etapen ...


23 May 2018 | 3:56 pm

Dansk bjergrytter får debut i Tour de France

Jesper Hansen har i flere år vist fornem kørsel. Især når det går opad. Han har kørt Vuelta a España to gange, han har kørt Giro d'Italia én gang, og nu kan han også snart krydse verdens største cykel...


23 May 2018 | 4:57 am

Yates forsvarer førertrøjen - dansker får tidsstraf

Cykelstjernen Simon Yates (Mitchelton-Scott) leverede tirsdag et stærkt forsvar af førertrøjen i Giro d'Italia.

På 16. etape - en enkeltstart på 34,2 kilometer - var det ventet, at Tom Dumoulin (Su...


22 May 2018 | 3:36 pm

Flyvende førertrøje tager sin tredje etapesejr - Froome i nyt tidstab

Simon Yates satte søndag en fed streg under sin forrygende form i årets Giro d'Italia.

På ganske suveræn stil vandt han 15. etape, lavede dermed hattrick med etapesejre i løbet og udbyggede sin før...


20 May 2018 | 3:51 pm

Læs mere »

side 3


24. maj 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en side 3 kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge side 3, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på side 3 eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste side 3 og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Brazzaville, Lilongwe, Colombo, Funafuti, Sarajevo, New Delhi, Yaren, Madrid, Bissau, Honiara, Addis Abeba, Bogot, Maseru, Harare, Luanda, Port-au-Prince, Nouakchott, Tegucigalpa, Caracas, Oslo, Kigali, Minsk, Kingston, Dalap-Uliga-Darrit, Tel Aviv, Dusjanbe, Nassau, Georgetown, Mbabane, Dodoma, Rom, Beograd, Yaound, Santiago de Chile, Wellington

Se mere »