lup

Hvad vil du vide om

skoreSøg her:

skore

16. august 2018: Velkommen til siden om skore, hvor du finder alt om skore. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere skore til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Skore rummer mange muligheder for, de som besøger siden om skore.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af skore i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af skore til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte skore til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Yaren, Teheran, Moroni, Funafuti, Lom, Kiev, Bangui, Athen, Sucre, Colombo, Ljubljana, Pretoria, Rom, Mexico City, Honiara, Tel Aviv, Bandar Seri Begawan, Lissabon, Abidjan, Brazzaville, Malabo, Kairo, Sofia, Kuwait City, Rabat, Asmara, Gaborone, Wien, Praia, Dusjanbe, Antananarivo, Hanoi, Bisjkek, Windhoek, Juba

Læs mere »

Nyheder

Topchef er færdig i stor dansk entreprenørkoncern
Entreprenørkoncernen MT Højgaard nedjusterer forventningerne til 2018 - en manøvre, der koster administrerende direktør Torben Biilmann jobbet.
15 August 2018 | 6:16 pm

Ny afgørelse: Sådan refunderes penge til vedligehold
Selvom parterne i en handel af en boligudlejningsejendom ikke udtrykkeligt har aftalt, at indestående på indvendige vedligeholdelseskonti skal indgå i refusions-opgørelsen, viser ny afgørelse på området, at det kan være tilfældet.
15 August 2018 | 9:00 am

Verdion-topchef: Dansk ejendomsmarked er fint for de professionelle
Det danske ejendomsmarked har stadig et ry for at være svært at begå sig på for udlændinge. Men Michael Hughes, CEO i Verdion, har et helt andet indtryk. Verdion har foreløbigt sat penge i store logistikfaciliteter i Allerød og Greve, og der er appetit på mere.
15 August 2018 | 9:00 am

Ny udlejer understøtter vækst i Danske Fragtmænd
W.P. Carey har købt de lager­ejendomme, Danske Fragtmænd lejer sig ind i. I modsætning til den tidligere ejer er det amerikanske ejendoms­selskab indstillet på at købe flere ejendomme ind til porteføljen.
15 August 2018 | 9:00 am

Kontorernes AirBnB er på vej til Danmark
Den fremadstormende kæde af kontorhoteller WeWork kommer til Norden, når den tidligt næste år etablerer sig i Stockholm. Lidt længere ude i fremtiden er København også på sigtekornet. Men de danske ejendomsselskaber, der vil have WeWork som kunde, skal indstille sig på at tage en større del af risikoen, end de er vant til.
15 August 2018 | 9:00 am

Udbrydere skubber Søren Kragh ud af top-3 i Holland

Cykelrytteren Søren Kragh Andersen blev onsdag puffet af podiet i det hollandske etapeløb Binckbank Tour.

Før 3. etape indtog den 24-årige dansker løbets tredjeplads, men et succesfuldt femmandsudb...


15 August 2018 | 3:31 pm

Nibali kalder cykelsporten 'et cirkus': - Folk drikker for meget

Indhyllet i røg bevæger stjernerne sig tættere og tættere på målet i Alpe d'Huez.

Et kort øjeblik er røgen så tæt, at de franske tv-folk opgiver at transmittere nærbilleder af favoritterne. Og plud...


15 August 2018 | 2:58 pm

Vigtig hjælperytter forlader Tom Dumoulin og Sunweb

Tom Dumoulin må klare sig uden en af sine vigtigste hjælperyttere, når han næste år skal forsøge at forvandle sin andenplads i årets Tour de France til en samlet sejr i verdens største etapeløb. 

T...


15 August 2018 | 11:54 am

Fuglsangs chef stiller op til ironman i Danmark

Et meget prominent navn fra cykelverdenen stiller til start, når KMD Ironman søndag løber af stablen i København.

Således stiller den tidligere olympiske mester Aleksandr Vinokurov, der nu er chef ...


15 August 2018 | 10:05 am

Lotto udtager Vuelta-hold uden Lars Bak

Lars Bak bliver ikke en del af Lotto Soudals hold til Vuelta a España.

Det oplyser holdet på sin hjemmeside, hvor de otte ryttere til Grand Touren er nævnt.

Den 38-årige dansker har ellers t...


15 August 2018 | 9:28 am

Læs mere »

skore


16. august 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en skore kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge skore, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på skore eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste skore og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Bandar Seri Begawan, Dodoma, Port Vila, Ottawa, Cayenne, Chisinau, Amsterdam, Sarajevo, Dakar, Kinshasa, Nassau, Colombo, Paris, Bridgetown, Rom, Saint John's, Buenos Aires, Tegucigalpa, Islamabad, Riga, Washington D.C., Kingstown, Santo Domingo, Suva, Baku, Tirana, Lima, Georgetown, Taipei, Berlin, Conakry, Saint George's, Managua, Quito, Rabat

Se mere »