lup

Hvad vil du vide om

tardSøg her:

tard

25. september 2018: Velkommen til siden om tard, hvor du finder alt om tard. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere tard til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Tard rummer mange muligheder for, de som besøger siden om tard.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af tard i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af tard til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte tard til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Stockholm, Port Louis, Muskat, Abu Dhabi, Santo Domingo, Nouakchott, Tokyo, Manama, Freetown, Montevideo, Oslo, Jakarta, Asjkhabad, Yaren, Beirut, Saint John's, Nairobi, Kingston, Ottawa, Dusjanbe, Nuku'alofa, Kampala, Ulan Bator, Tripoli, Madrid, Nassau, Bangkok, Cayenne, Reykjavik, Sucre, Panama City, Kabul, Teheran, Algier, Lusaka

Læs mere »

Nyheder

Minister: Vi kommer ikke ud i alle afkrogene af Danske Banks hvidvasksag
Finanstilsynet har ifølge erhvervsminister Rasmus Jarlov ikke været tilstrækkeligt kritiske i Danske Banks hvidvask-sag. Men han erkender samtidig, at det bliver svært at få belyst alle detaljer i skandalen.
25 September 2018 | 12:16 pm

Danske Banks hvidvasksag er med til at udløse ny milliardregning til bankerne
Et nyt milliardkrav til de danske banker er på vej. Risikorådet bemærker, at Danske Banks hvidvasksag udgør en risiko for hele sektoren og Danmarks internationale omdømme. Bankorganisation tager beslutning til efterretning.
25 September 2018 | 11:13 am

Konkurrencemyndighed: Trygs køb af Alka kan hæmme konkurrencen betydeligt
Danmarks største forsikringsselskab kan blive slået et skridt tilbage, hvis opkøbet af konkurrenten Alka fejler. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har betænkeligheder ved, om opkøbet kan »hæmme konkurrencen betydeligt«, og der er derfor sat en kæp i hjulet på milliardhandlen.
25 September 2018 | 8:52 am

Manden bag hvidvaskrapporten, der har givet Danske Banks investorer panderynker
Som øverste ansvarlig for Danske Banks undersøgelse af hvidvaskskandalen skulle Ole Spiermann i onsdags forsvare frikendelsen af ledelsen i Danske Bank over for flere end 100 journalister. Det lod imidlertid ikke til at ryste den tidligere professor, der har masser af erfaring i bagagen.
25 September 2018 | 7:45 am

Konkurrencemyndighederne bremser Trygs opkøb af Alka
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har »rejst betænkeligheder« ved Trygs milliardstore opkøb af Alka. Bekymringer for handlens indvirkning på det danske forsikringsmarked udsætter nu hele processen.
25 September 2018 | 5:45 am

- Jeg kunne ikke acceptere smerten, siger skuffet VM-dansker

- Det gik mildest talt ikke særligt godt. Det var bare skuffende.

23-årige Cecilie Uttrup Ludwig leverede klar tale, efter hun blev nummer 18 på kvindernes enkeltstart ved VM i Innsbruck.

...
25 September 2018 | 3:53 pm

Sådan sender TV 2 fra VM i Cykling

Der er gode muligheder for dansk cykelsucces, når der køres VM i Østrig.

TV 2 SPORT er med hele vejen, og du kan følge med på sport.tv2.dk, TV 2 SPORT og se alt fra mesterskabet på TV 2 PL...


25 September 2018 | 3:12 pm

Holland får fuld plade i kvindernes VM-enkeltstart

Holland leverede en magtdemonstration, da kvinderne tirsdag afviklede enkeltstart ved VM i cykling i Østrig.

Her satte hollænderne sig på hele podiet og snuppede alle medaljer.

Suveræne Anne...


25 September 2018 | 2:59 pm

Danske juniorer havde håbet på bedre enkeltstart

Ovenpå en stor dansk præstation fra det mandlige U23-landshold på mandagens enkeltstart, lykkedes det ikke juniorerne at gøre dem kunsten efter.

Hvor regnen i går silede ned under starten på de kvi...


25 September 2018 | 12:01 pm

Mikkel Bjerg blev historisk - og næste år vil han gøre det igen

Siden U23-VM i enkeltstart blev indført i 1996, er det aldrig lykkedes en rytter at vinde to år i træk. Lige indtil mandag, hvor 19-årige Mikkel Bjerg suverænt vandt VM i Innsbruck oven på sin sejr i ...


25 September 2018 | 6:29 am

Læs mere »

tard


25. september 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en tard kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge tard, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på tard eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste tard og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Port Louis, Katmandu, Manama, Algier, Havanna, Dusjanbe, Mbabane, Basseterre, Santiago de Chile, Gaborone, Teheran, Beirut, Caracas, Madrid, Zagreb, Kabul, Sofia, Tasjkent, Luxembourg, Georgetown, Malabo, Riyadh, Harare, Tunis, Port of Spain, Bryssel, Vientiane, Chisinau, Saint John's, London, Monaco, Podgorica, Bissau, Abidjan, Tirana

Se mere »