lup

Hvad vil du vide om

tordenbygerSøg her:

tordenbyger

20. november 2017: Velkommen til siden om tordenbyger, hvor du finder alt om tordenbyger. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere tordenbyger til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Tordenbyger rummer mange muligheder for, de som besøger siden om tordenbyger.
Saxofonisten Lotte Anker har i årtier dyrket improvisationsmusik i selskab med ligesindede internationale kunstnere. Filminstruktøren Christian Braad Thomsen har skabt et fint - både dokumentaristisk og nysgerrighedsvækkende - portræt af den danske saxofonist
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af tordenbyger i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af tordenbyger til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte tordenbyger til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Baku, Saint John's, Kuala Lumpur, San Salvador, Santo Domingo, Kabul, Praia, Bisjkek, Prag, Dili, Moskva, Kingston, Pretoria, Port Vila, Dakar, Melekeok, Ankara, Lissabon, Tallinn, Bratislava, Bissau, Algier, Tel Aviv, Saint George's, Jakarta, Bangkok, Jerevan, Sarajevo, Accra, Katmandu, Mbabane, Cayenne, Vatikanstaten, Warszawa, Bryssel

Læs mere »

Nyheder

Gør dit bedste og lad være med at klynke ...
Erik Fosnes Hansens nye roman fortæller sørgmuntert, smukt og subtilt om et iiv som dreng i udkanten af det hele.
18 November 2017 | 11:00 am

Nobelprismodtager skriver blændende om erindringer tæret af glemsel
Patrick Modianos »Så du ikke farer vild i kvarteret« er en strålende og trés, trés modianosk roman.
18 November 2017 | 11:00 am

Når mennesker bliver blå af sex
Bernard Quierny brillerer med sine novellers sorte, sørgmuntre optagethed af kroppen, dens funktioner, dens liv, dens død.
16 November 2017 | 3:00 pm

»Ældre kvinder kan da også være tiltrækkende, men det er ligesom ikke noget for mig«
Man er i godt selskab, når Klaus Pagh fortæller muntre anekdoter, men gid forfatteren dog havde sorteret dem.
15 November 2017 | 1:41 pm

Rekordinvestering giver ATP andel i 16 butikscentre
ATP bliver med en 6,9 mia. kroner stor investering partner med Danica i en række storcentre, deriblandt på Frederiksberg og i Lyngby. Butikscentrene skal omdannes til oplevelsescentre.
20 November 2017 | 7:00 am

Danskerne drømmer om en urealistisk lav pensionsalder
Kvinder vil gerne gå på pension som 63-årige, mens mænd helst vil stoppe med at arbejde, når de fylder 65 år. Men det er en uopnåelig drøm for mange – især i lyset af at pensionsudbetalingsalderen bliver sat op fra nytår.
18 November 2017 | 8:00 am

Rumlende vulkan var tæt på at koste os kassen
Hvad gør man, når en potentiel naturkatastrofe truer drømmerejsen - og man ikke kan få refunderet sine udgifter?
18 November 2017 | 7:00 am

Hemmeligt testamente kan splitte familier for livet
Åbenhed om arv kan forebygge misforståelser. Er fuldstændig åbenhed i situationen for barsk, skal man tænke grundigt over konsekvenserne.
18 November 2017 | 7:00 am

Renteauktioner skudt i gang: Så billigt bliver dit flekslån
Boligejere med flekslån, der skal have ny rente fra årsskiftet, kan godt begynde at glæde sig. Fredag er de såkaldte rentetilpasningsauktioner skudt i gang, og det tegner til at blive endnu en periode med negative renter på både de etårige og treårige lån.
17 November 2017 | 12:25 pm

Læs mere »

tordenbyger


20. november 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en tordenbyger kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge tordenbyger, som internettet.
Ugen byder på tocifrede varmegrader, men også med mulighed for at se en lille smule sne, forudser DMI.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på tordenbyger eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste tordenbyger og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Moskva, Muskat, N'Djamena, Saint George's, Nairobi, Antananarivo, Port Moresby, Beirut, Athen, Port-au-Prince, Paris, Djibouti, Sarajevo, Nassau, Reykjavik, Juba, Abidjan, Suva, Apia, Helsingfors, Riyadh, Dakar, Thimphu, Montevideo, Belmopan, Tasjkent, Tunis, Harare, Nicosia, Tallinn, Ottawa, London, Bogot, Kingston, Dublin

Se mere »