lup

Hvad vil du vide om

tordenbygerSøg her:

tordenbyger

22. januar 2018: Velkommen til siden om tordenbyger, hvor du finder alt om tordenbyger. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere tordenbyger til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Tordenbyger rummer mange muligheder for, de som besøger siden om tordenbyger.

Der blev gået til stålet mandag aften i Arena Zagreb.

Allerede efter to minutter i kampen mellem Frankrig og Serbien havde de danske dommere Mads Hansen og Martin Gjeding været i fokus to gange...


Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af tordenbyger i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af tordenbyger til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte tordenbyger til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Bissau, Tallinn, Paris, Nassau, N'Djamena, Bridgetown, Vatikanstaten, Ulan Bator, Jakarta, Abu Dhabi, Damaskus, Monaco, Kuala Lumpur, Bogot, Asmara, Islamabad, Canberra, Lima, Funafuti, Pretoria, Praia, Havanna, Libreville, Kingstown, Budapest, Tasjkent, Djibouti, Ankara, Nuku'alofa, Thimphu, Bern, Ouagadougou, Prag, Sana, Athen

Læs mere »

Nyheder

Megahandel inden for bløderbehandling kan presse prisen op på Novos opkøbsmål
Franske Sanofi melder sig på nu banen med et stort opkøb på blødermarkedet. Det kan ifølge flere analytikere presse Novo Nordisk til at hæve købstilbuddet på Ablynx.
22 January 2018 | 2:15 pm

Lundbeck under voldsomt angreb i USA: Trækker fem kopikonkurrenter i retten
Det danske medicinalselskab Lundbeck har hevet de helt store juridiske forsvarskanoner frem i USA, da ikke mindre end fem kopiselskaber har meddelt, at de vil kopiere Lundbecks flagskibsmiddel mod depression. Som modsvar har Lundbeck trukket alle fem selskaber i retten.
19 January 2018 | 8:42 am

Zealand Pharma får direktør for udvikling på ny chefstol
Zealand Pharma har styrket sin direktion og har oprettet en ny stilling som direktør for "technical development & operations".
19 January 2018 | 8:40 am

Dansk nedtur i Counter Strike: Astralis er ude af VM
Begge danske hold er ude af verdensmesterskaberne i Counter Strike: Global Offensive inden slutspillet.
22 January 2018 | 7:23 pm

IMF: Stærk vækst i 2018 og 2019 – men sorte skyer truer
Den Internationale Valutafond (IMF) løfter sin prognose for verdensøkonomien i år og næste år, men advarer samtidig om, at en recession kan være tættere på, end de fleste tror, og at de gode år derfor skal bruges på nødvendige reformer, selv om sådanne reformer kan være upopulære.
22 January 2018 | 7:15 pm

Store brancher halter efter i jobkapløbet
Vi er kun et mulehår fra at sætte beskæftigelsesrekord. Industrien og byggeriet er de to brancher, hvor antallet af job er længst fra rekorden, der er fra april 2008 – men det skal vi ikke være kede af, mener Dansk Byggeri.
22 January 2018 | 6:00 pm

Læs tirsdagens business-kalender
Her er nogle af tirsdagens begivenheder i erhvervslivet.
22 January 2018 | 4:00 pm

31.000 Nordea-ansatte får forbud mod at købe bitcoins
Fra 28. februar må Nordea-ansatte ikke købe bitcoins og andre kryptovalutaer, oplyser Nordea til Finans.dk.
22 January 2018 | 12:38 pm

I Silicon Valley siger de, at tech-virksomhederne ikke længere er USA's ufejlbarlige børn
Tech-ambassadør kræver international regulering, men siger også, teknologi kan revolutionere udviklingsbistanden.
22 January 2018 | 8:02 pm

Helikopter og både leder efter andejæger, som ikke er kommet hjem
En 27-årig mand er ikke kommet hjem fra andejagt på Isefjord. En større eftersøgning er i gang.
22 January 2018 | 7:49 pm

USA genåbner til 17 intense dage
Hvis ikke præsident Trump handler, risikerer dørene til kontorerne snart at smække i igen.
22 January 2018 | 7:41 pm

Dansk nedtur i Counter Strike: Astralis er ude af VM
Begge danske hold er ude af verdensmesterskaberne i Counter Strike: Global Offensive inden slutspillet.
22 January 2018 | 7:33 pm

Pilou, Amy, Björk og alle de andre popstjerner og personligheder flytter ind i Prinsessefløjen på Frederiksborg Slot
200 af Søren Solkærs portætter bliver fra tirsdag udstillet i Hillerød.
22 January 2018 | 7:18 pm

Læs mere »

tordenbyger


22. januar 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en tordenbyger kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge tordenbyger, som internettet.
Tech-ambassadør kræver international regulering, men siger også, teknologi kan revolutionere udviklingsbistanden.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på tordenbyger eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste tordenbyger og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Brazzaville, Palikir, Beijing, Yaren, Doha, South Tarawa, Montevideo, Kampala, Nicosia, Asmara, Tbilisi, Malabo, Amman, Banjul, Manila, Thimphu, Guatemala City, Mogadishu, Bogot, Kingston, Saint John's, Bamako, Amsterdam, Bryssel, Buenos Aires, Jerevan, Beirut, Port Moresby, Bratislava, Niamey, Bukarest, Conakry, Melekeok, Mexico City, Luanda

Se mere »